Press ESC to close

Hope geeft Steffy de schuld van het vernietigen van haar familie


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Bij Forrester Creations bladert Hope door een map en vindt een oud knipsel over haar en Thomas als de gezichten van de toekomst van de mode. Liam komt opdagen en Hope gaat ervan uit dat hij hier is om te zeggen: ‘Ik heb het je toch gezegd.’ Hij zegt dat hij hier niet is om te glunderen. Hope zegt dat het alleen maar eerlijk is dat hij zijn kans maakt, toen ze de oproeract van Steffy kreeg voorgelezen.

Hope en Liam BB CBS

Liam vertelt Hope dat ze misschien niet getrouwd zijn, maar hij vindt het niet leuk om haar gekwetst te zien. Ze weet dat ze Thomas pijn heeft gedaan, en nu is hij vertrokken en heeft Douglas meegenomen. Liam weet dat dat pijn moet doen. Hope voelt dat Douglas haar zoon is in alle opzichten die ertoe doen, en dit is niet het afscheid dat ze wilde. Hope is er zeker van dat Steffy achter Thomas staat die op deze manier met Douglas vertrekt. Hope gaat tekeer dat Steffy haar en Thomas nooit samen wilde hebben, en ze heeft ervoor gezorgd dat dit niet zou gebeuren. Hij vraagt ​​of ze denkt dat Steffy dit allemaal doet. Hope geeft toe dat ze het hart van Thomas heeft gebroken, maar Steffy heeft de situatie alleen maar erger gemaakt.

Liam had gehoopt dat het niet meer op dit punt zou komen tussen haar en Steffy. Hope zegt dat dit niet het geval zou zijn als Steffy niet tussenbeide kwam. Ze gaat tekeer over alles wat Steffy tegen haar zei, en het deed er niet toe dat Douglas bijkomende schade leed, zolang Thomas maar uit haar leven was. Ze zegt dat Steffy met haar familie heeft geknoeid, en Douglas was diepbedroefd en denkt dat ze niet genoeg van hem en zijn vader houdt. Liam stelt voor dat ze Douglas de tijd geeft omdat hij van haar houdt. Hope zou willen dat Thomas de tijd had genomen om over dingen na te denken voordat hij vertrok, maar Steffy moest de boel op gang brengen en vernietigen wat ze hadden. Hope zegt dat Steffy hier verantwoordelijk voor is, en dat Thomas en Douglas hier nog steeds zouden zijn als Steffy er niet bij betrokken zou raken.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Patrick Duffy/Algemeen Ziekenhuis Linda Purl Recept voor zuurdesem

Meer Hope en Liam BB

Hope vertelt Liam dat als ze het voorstel van Thomas had geaccepteerd, de dingen anders zouden zijn. Steffy kwam echter in zijn hoofd en vertelde hem dat ze hem gebruikte, en dat ze ook een rommelige Logan was. Ze houdt van Thomas, waarvan ze weet dat Liam het niet wil horen, maar het is waar. Ze weet niet of ze getrouwd zouden zijn, en Steffy deed er alles aan om het opnieuw over de Forresters versus Logans te laten gaan. Ze verontschuldigt zich voor het overdreven delen. Hij weet dat ze veel meemaakt, en zegt dat hij er zal zijn als ze meer hulp nodig heeft met Beth. Hij zal niet liegen, hij is opgelucht dat Thomas uit hun leven is, en hij denkt dat ze dit uiteindelijk als een goede zaak zal zien. Liam zegt dat er misschien iemand anders voor haar is.

Meer: Deze Ram-personages zijn trouw aan hun tekens

Zende en RJ vinden Luna in het ontwerpbureau. Ze vertellen haar dat Thomas de stad heeft verlaten, en vertellen haar over het voorstel, de afwijzing en Thomas die met Douglas naar Parijs vertrekt. RJ legt uit dat dit de zaken verandert, aangezien Thomas niet voor Hope for the Future werkt, dus ze moeten een stap verder gaan.

RJ Zende en Luna BB

Luna heeft medelijden met Hope, en RJ zegt dat Hope van Thomas houdt, maar dat ze zich gewoon niet kon binden. Zende zegt dat het moeilijk is als je gevoelens voor iemand hebt en deze niet kunnen beantwoorden. RJ gelooft dat Hope en Thomas klaar zijn, en daarom moeten ze achter Hope staan ​​en haar steunen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke maakt zich zorgen dat Douglas tegen Ridge zal zeggen dat ze Deacon heeft gekust

RJ en Luna BB

RJ denkt dat het helpen van Hope hem en Zende dichter bij elkaar zal brengen. Luna biedt aan om te helpen, en RJ zegt dat dat geweldig zou zijn, aangezien Zende nog niet de kans heeft gekregen om met Luna samen te werken en te zien hoe geweldig ze is.

Luna maakte zich zorgen BB

Zende zegt dat hij al weet hoe geweldig Luna is, en dat het hem een ​​genoegen zou zijn om nauwer met haar samen te werken.

Meer: Lauran Fenmore arriveert in de stad

Bij het klifhuis denkt Finn dat het moeilijk moet zijn voor Hope om de stad met Douglas te verlaten. Steffy noemt Hope een Logan, en die familie heeft haar en haar familie talloze verdriet bezorgd. Ze zegt dat de Logans al jaren proberen haar familie uit elkaar te drijven, en nu treedt Hope in hun voetsporen. Steffy zegt dat Hope niet meer het onschuldige meisje is dat ze ooit was.

Steffy maakte BB van streek

Steffy zegt dat Thomas zijn leven heeft veranderd van zijn obsessie met Hope, en dat het enige wat hij wilde was dat Hope van hem zou houden. Ze zegt dat hij nu diepbedroefd is. Finn denkt dat Hope ook diepbedroefd is. Steffy zegt dat ze dit zelf heeft veroorzaakt, dat ze de zaken met Liam en nu met Thomas heeft verpest, en dat niemand medelijden met Hope zou moeten hebben.

Meer: Bold & Beautiful aluin is fans dankbaar

Finn vertelt Steffy dat hij weet dat ze pijn heeft voor Thomas. Steffy gaat tekeer dat Hope haar broer heeft gemanipuleerd en dat dit misschien was om terug te keren naar haar of haar familie. Ze zegt dat Hope Thomas en zelfs Douglas verder leidde. Finn weet dat ze een ingewikkelde relatie hebben, maar ze kan niet alle schuld op Hope leggen.

Lees ook:  Bold & BeautifulBill's cover-up hangt af van het feit dat Liam stil blijft

Finn verdedigt Hope BB

Finn zegt tegen Steffy dat het niet goed is om hierover opgewonden te raken, en misschien gewoon een beetje met Hope mee te voelen. Hij zegt dat Hope ook haar eigen uitdagingen heeft gehad, en medeleven moet hebben, zodat dit niet escaleert en uit de hand loopt. Steffy zegt dat Hope haar heeft verteld dat ze er spijt van zou krijgen als ze zich ermee zou bemoeien, en dat ze het niet leuk vindt dat Finn haar verdedigt. Finn verdedigt haar niet, maar ziet dat een deel van haar verloren is. Ze weet dat hij altijd het beste in mensen wil zien, dus ze mogen Hope, Thomas of Liam niet tussen hen in laten komen. Hun liefde is waar het om gaat, en ze kussen elkaar.

Hope en Finn BB

Volgende week verder The Bold and the Beautiful: Deacon plant een herdenking voor Sheila. Liam en Hope krijgen een band vanwege Beth.

Bekijk voordat je vertrekt onze galerij met de grootste blunders van soappersonages.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]