Is Bold & BeautifulIs Parijs klaar om donker te worden en Steffy’s leven over te nemen?


Is de nieuwe moeder en aanstaande bruid op weg naar? reusachtig spijt heeft van het uitnodigen van Zoe’s ogenschijnlijk lieve zus bij haar thuis?

The Bold and the Beautiful is zelden subtiel als het gaat om het geven van hints over waar een verhaallijn naartoe gaat, en de nieuwe woonarrangementen van Paris Buckingham vormen geen uitzondering op de regel. Het was voor Steffy en Finn anderhalf uur om de jonge vrouw in hun huis te betrekken – tenslotte had Steffy weinig tot geen interactie met Parijs, ze weten niets over haar, en zo ongeveer elke andere oplossing voor haar levensonderhoud situatie zou logischer zijn geweest. Zo weten we dat er een reden dat ze haar in de verhaallijn van nieuwe ouders hebben geschreven … en het komt waarschijnlijk niet neer op goed nieuws voor Steffy.

Hoewel Parijs lief lijkt, is de realiteit dat wij – net als Steffy en Finn – bijna niets over haar weten. Het is niet alsof ze uit een bijzonder stabiel gezin komt – Zoe verscheen in LA als een stalker met een Brits accent dat ze later liet vallen, en hun vader, Reese, stal Hope’s baby! Zoe had zeker een negatieve en diepgewortelde reactie op haar zus die voor haar deur stond en wilde blijven, dus misschien staan ​​we op het punt om te begrijpen waarom.

Meer: Zet B&B een rivaliteit tussen Brooke en Steffy op?

De toon wordt absoluut gezet voor een De hand die de wieg doet schommelen type verhaallijn, wat met Paris die Steffy’s huis, echtgenoot bewondert, en zo goed is met pasgeboren, Hayes. Voor degenen die niet bekend zijn met de film: een losgeslagen vrouw infiltreert het huis van een stel als oppas en dingen veranderen erg donker terwijl ze een plan maakt om het leven over te nemen van de vrouw die haar heeft ingehuurd, inclusief haar jonge dochter, pasgeboren baby en echtgenoot.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 2 – 6 januari 2023

Natuurlijk, Vet en mooi zou alleen maar kunnen vissen in de richting van een affaire tussen Parijs en Finn, aangezien ze dicht bij elkaar wonen en werken en ze zo goed is met zijn zoon. Eerlijk gezegd weten we ook niet veel over Finn, of hij tot zoiets in staat zou zijn. Hoe dan ook, het lijkt erop dat Steffy er vrijwel zeker spijt van zal hebben dat ze de jonge vrouw bij haar in huis heeft genomen als ze haar ergste nachtmerrie zou worden.

Meer: Finn van B&B heeft een geheim

Het is vermeldenswaard dat het vreemd zou zijn voor Paris om betrokken te raken bij een toegewijde man, gezien haar recente reactie op de affaire van Carter en Quinn, maar nogmaals, dit is Vet en mooi, en ze zou verre van het eerste personage zijn dat een plotselinge persoonlijkheidsverandering ondergaat om een ​​plot mogelijk te maken.

Denk je dat Parijs op het punt staat een groot probleem te worden voor Steffy of zijn we ver van de baan? Bekijk de foto’s van de Bold & Beautiful’s meest losgeslagen karakters in de fotogalerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.