Press ESC to close

Is Thomas echt weg? Zal Luna RJ verlaten voor Zende?


B&B-mashup Zende Ridge Steffy Hope Brooke Thomas

Krediet: Howard Wise/JPI (3); CBS-screenshot (3)

Ik weet niet zeker welke strijd het heftigst was: die ertussenin Gedurfd en mooi’s Steffy en Hope, of de oorlog die hun sparring opnieuw oplaaide tussen hun wederzijdse fans! Het was een intense week met een aantal geweldige optredens – vooral van Annika Noelle, Jacqueline MacInnes Wood en Matthew Atkinson – maar ook enkele absoluut irritante momenten. En we gaan het er allemaal over hebben…

Vechtclub

Een van de dingen die ik leuk vond aan de afleveringen van deze week is dat ondanks de echte strijd tussen Steffy en Hope, de twee vrouwen tot het einde van de week bijna geen schermtijd deelden. In plaats daarvan gebruikten de schrijvers een van hun favoriete tactieken – twee groepen personages die feitelijk hetzelfde gesprek voerden – om het vuur aan te wakkeren. Vaste lezers zullen weten dat ik dit specifieke soort schrijven absoluut veracht… meestal. Maar hier werkte het.

Waarom? Want ondanks dat de hele show rond één verhaallijn draaide, ontvouwden zich twee hele sterke gesprekken. Op het hoofdkantoor had je Steffy, Ridge en Brooke. Aan de andere kant van de gang in de ontwerpstudio bepleitte Hope haar zaak bij Thomas. Beide scenario’s waren intens, maar op totaal verschillende manieren.

En had iemand anders het gevoel dat de scripts van deze week veel, veel sterker waren dan de scripts die we gewoonlijk krijgen? Er was veel minder afhankelijkheid van de herhaling van een of twee sleutelzinnen. (Hoewel ik de tel kwijt ben hoe vaak Ridge Thomas ‘mijn jongen’ noemde, wat in de loop van de dagen super irritant werd!)

Meer: Sheila en Lauren, weer samen!

Alternatieve feiten

Noelle heeft fantastisch werk geleverd door ons de groeiende frustratie van Hope te laten zien. Elke keer dat iemand het refrein van ‘Love and Marriage’ voor haar zong – zoals in ‘Je kunt het een niet hebben zonder het ander’ – wilde Hope duidelijk met haar hoofd tegen de dichtstbijzijnde muur slaan. Ondertussen was Wood’s Steffy nooit meer de naamgenoot van haar grootmoeder. Hoe kon een oude kijker Steffy horen zeggen: ‘Hope treedt in de voetsporen van haar moeder, en ik ga het niet toestaan! Het is onaanvaardbaar!” En niet foto Stephanie fluistert in haar oor?

Lees ook:  Deacon nodigt Finn en Hope uit voor Sheila's Memorial

Stoere Steffy Stephanie keurt HW

Ik was gefascineerd door het valse verhaal dat Steffy creëerde, waarin ze de geschiedenis van Brooke en Hope samenvoegde. Bijvoorbeeld deze specifieke uitwisseling tussen Ridge’s dochter en zijn ex:

BROOKE: En dit scenario dat je in je hoofd hebt bedacht, over hoe Hope een zwerver is en hoe ze mannen opeet en uitspuugt, net als haar moeder…
STEFFY: Waar is de leugen?

Het punt is… het is gewoon niet waar. Een van de sterke verhalen waarop deze show al jaren vertrouwt, is de ironie dat Hope/Liam/Steffy tien jaar heeft besteed aan het opnieuw creëren van het Brooke/Ridge/Taylor-verhaal, maar waarbij de rollen van goed meisje en slecht meisje omgedraaid waren waar de moeders en dochters waren. bezorgd. Zoals verschillende lezers deze week op Twitter (nooit X) hebben opgemerkt, is Steffy degene die twee afzonderlijke vaderschapstests heeft moeten laten uitvoeren. Om Steffy te citeren… “Waar is de leugen?”

Steffy en Thomas BB

Maar ik begreep 100 procent waar Steffy vandaan kwam. Waarom? Omdat, om de analogie van Steffy/Stephanie voort te zetten met de ongemakkelijke maar onontkoombare conclusie, Steffy in wezen precies met haar broer doet wat Stephanie deed met haar favoriete zoon, Ridge. Elk van de vrouwen is overbezorgd geweest op een manier die grensverleggend en psychologisch fascinerend is.

Meer: Bekijk deze gedurfde en mooie foto’s van het jubileumfeest!

Dat is gewoon Ridge, Ridge

Ik weet niet eens wat we op dit moment over Ridge moeten denken. Terwijl Steffy Brooke voor vuil las, stond hij daar maar. Zelfs nadat Brooke had gevraagd of hij Steffy echt op die manier met haar wilde laten praten, was zijn ‘verdediging’ tegen haar op zijn best zwak.

Ridge Steffy B&B

Meer: Deskundige bespreekt de gaslighting van Hope

Ik wou dat Brooke of Ridge Steffy erop hadden gewezen dat ze al maanden herenigd zijn en heel erg verliefd zijn, maar nog niet door het gangpad zijn gerend. Of dat toen Thomas verklaarde dat hij nog steeds van Hope hield, maar dat het te pijnlijk was, ze had gereageerd met: ‘Waarom? Wat is precies pijnlijk? Je hebt absoluut alles wat je wilt, behalve een ring aan mijn vinger, en zelfs dat kan met de tijd komen.

Lees ook:  Bold & BeautifulThomas is nog steeds geobsedeerd door hoop

Kinderspel

Toen kwam Douglas binnen om het mes iets dieper in Hope’s hart te draaien. Ik ben absoluut dol op Henry Joseph Samiri, die elke keer weer levert. En man, Douglas blijkt een goede kleine manipulator te zijn.

Douglas Hope knuffel B&B

Ik weet niet eens zeker of hij zich ervan bewust is, maar dat moment waarop Douglas zei dat Hope niet zijn moeder was, maar Caroline wel? Ik hapte naar adem. Sterker nog, hij volgde dit op door feitelijk te dreigen terug naar de rechtbank te gaan om zijn zin te krijgen. Goed gespeeld jochie. Goed gespeeld. Je zult het prima doen in dit addersnest dat je een familie noemt!

Thomas van het doek sturen was een briljante zet. Ja, het gebeurde veel te snel naar mijn smaak – ik bedoel, wie loopt nu zomaar het kantoor uit, stapt in een vliegtuig en laat zijn hele leven achter zich? – maar het brengt de zaken tussen Steffy en Hope op een 10. Ja, we hebben deze dynamiek in het verleden gespeeld, maar deze keer lijkt Hope klaar om de hel op te wekken en vuur met vuur te bestrijden. Mij? Ik ben er helemaal voor.

Stop de waanzin

Het kan me niet schelen hoe vaak Zende mistige ogen krijgt als hij aan Luna denkt.

Het kan me niet schelen hoe vaak ze ons vertellen dat hij gevoelens voor haar heeft gehad vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst kruisten.

Zende Luna B&B

De waarheid is dat Zende Luna zag als iemand die hij kon gebruiken en manipuleren om RJ te straffen omdat hij het ‘favoriete’ kind was. En eerlijk gezegd was Zende interessanter toen ze hem dat voordeel gaven. Ze hadden gemakkelijk de pepermuntjes – speciaal of anderszins – uit dit verhaal kunnen halen en in plaats daarvan Luna kunnen spelen die een oprechte band met Zende had, waarbij ze allebei wisten dat ze niet in deze wereld van privileges waren geboren.

Lees ook:  Bold & Beautiful Werpt Ted King, Naomi Matsuda als ouders van Finn

Maar nee. Hij sliep met een vrouw waarvan hij wist dat ze niet in hem geïnteresseerd was toen ze gedrogeerd was. Dat is het begin en het einde van de feiten van dit verhaal, en absoluut niets zal daar verandering in brengen. Periode.

Willekeurige gedachten

• Ik vraag me af wat Parijs tegenwoordig van plan is?

Kimberlin Brown, Tracey Bregman

• Het was een beetje raar dat er de hele week vrijwel geen sprake was van Sheila. Ik weet dat deze show graag één verhaal tegelijk vertelt, maar hoe zit het met het aanspreken van de (dode) olifant in de kamer? Hoe moeilijk zou het voor Hope zijn geweest om te zeggen: ‘Hé, Steffy? Wat dacht je ervan om je zorgen te maken over je uiteenvallende echtgenoot in plaats van over mijn persoonlijke leven? Maar wees niet bang, volgende week staan ​​we op het punt weer diep in de Sheila-puinhoop te duiken…

• Vindt iemand anders het belachelijk dat Steffy Sheila heeft vermoord, Thomas is gedumpt en de stad verlaten, en toch is Taylor nergens te bekennen? Ach, ze hadden van deze gelegenheid gebruik kunnen maken om te zeggen dat Taylor zich bij Thomas in het buitenland zou voegen – net zoals ze deed toen Steffy vorig jaar vertrok – en dan, bij zijn onvermijdelijke terugkeer, uit te leggen dat ze vrede en geluk in Parijs had gevonden en van plan was daar te blijven. voor een poosje.

We zijn nog maar drie maanden in 2024 en we hebben al een jaar aan hartverscheurende verliezen geleden. Hieronder nemen we even de tijd om na te denken over de getalenteerde soapmensen die in de eerste paar maanden van het jaar zijn overleden.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]