Jacqueline MacInnes Wood van Bold and Beautiful: het levensverhaal van zoon Lenix — Tijdlijn met foto’s


Hij heeft genoten van een heleboel liefde en gelach in zijn eerste twee jaar.

Op 21 februari 2021 veranderde het leven van Jacqueline MacInnes Wood voor altijd. Dat, ziet u, was de dag dat de… Vet en mooi ster en echtgenoot Elan Ruspoli ontmoetten het kleine broertje van zoon Rise, Lenix. Sindsdien is het de ene ontdekking na de andere voor de dierbare tyke, die binnenkort zelf een jonger broertje of zusje zal hebben. (Steffy’s portrettist wordt verwacht in het voorjaar van 2022.) Maar laten we, voordat het gezin groeit, de verjaardag van Lenix vieren met een terugblik vol foto’s op zijn opwindende eerste 12 maanden.

Welkom in de wereld

Wood verwelkomde Lenix op de wereld met een eenvoudige post – en een gewoonweg verbluffende, intieme foto – twee dagen nadat hij zijn ‘debuut’ had gemaakt.

Wij zijn familie

Slechts een maand later woonde Lenix zijn eerste feest bij – een feest ter ere van de tweede verjaardag van grote broer Rise, duidelijk de ‘leider van het peloton’.

Toe-tally schattig

Terwijl trouwe pitbull Ja’mie het tag-team in de gaten hield, leerde Rise Lenix een van de belangrijkste lessen die een baby kan leren: “Dit kleine varkentje ging naar de markt”, schreef moeder bij de foto.

De bende is er allemaal

Lenix was net zes maanden oud toen Wood een paar foto’s deelde van hun feestelijke ‘fam bam aardingssessie’.

Woef met uitzicht

Toen Kerstmis 2021 naderde, liet Lenix de nieuwste toevoeging aan zijn huishouden de beste plek zien om letterlijk een plons te maken. Iets zegt ons dat ze dat allebei veel hebben gedaan!

Het leven is een strand

Om ons eraan te herinneren om af en toe te stoppen en adem te halen, deelde Wood een onmogelijk vredige video van Lenix en Rise, chillend in de zon. Zouden we allemaal een moment kunnen vinden dat perfect en rustig is.

Op weg naar de reacties om Lenix een heel gelukkige verjaardag te wensen, stop even bij de onderstaande fotogalerij om meer foto’s te zien van je favoriete sterren en hun kinderen.