Met Bold & Beautiful’s Steffy in coma, zal Hope Kelly & Hayes nemen?


Hoeveel baby’s tot ze tevreden is?

Nu Sheila aan het ontrafelen is, is Finn weg en Steffy in coma The Bold and the Beautiful, hebben we het gevoel dat we hier een nieuwe horrorfranchise krijgen. En nee, het heeft niets te maken met de moorddadige verpleegster die om de paar jaar naar Los Angeles komt om trekker blij te maken. Hoewel dat wel een goede zou zijn.

Meer: Is Deacon de volgende?

In plaats daarvan draait het om Hope, Stealer of Children! Of, zoals de kijkers het op onze prikborden zeggen: De babyverzamelaar! Eigenlijk noemde één persoon haar de poppenverzamelaar, dus misschien moeten we iets doen in de trant van Nakomelingen van de slet uit de vallei van de poppenverzamelaar? Oké, dat is een beetje omslachtig, maar we zullen nog wel met de perfecte titel op de proppen komen. Deze horrorfranchise zal elke ouder die ook maar een kou vat, bibberend op zijn stoel krijgen.

‘O nee, ik heb geniesd! Komt ze nu voor mijn baby?!”

Het punt is, nu Finn dood is en Steffy ziet eruit alsof ze in de nabije toekomst misschien niet beschikbaar is, iemand zal voor kleine Kelly en Hayes moeten zorgen. En met Hope’s staat van dienst is dat haar misschien wel!

“Wacht tot Hope erachter komt over Steffy”, schreef WalkingDeadFan. ‘Ze zal meer dan proberen om nog een baby op te halen. Ik hoop dat Ridge, Taylor en Thomas haar niet toestaan. Ze hebben ook Amelia, dus nee Hope, we hebben je niet nodig.”

Verleidster zei dat de kinderen thuis moeten blijven waar ze samen kunnen zijn. ‘Liam kan op de bank kamperen als hij dat wil’, merkte ze op, ‘en hij kan zijn gezin daarheen brengen. Maar de Doll Collector brengt Kelly niet naar hun huis.’

amusant? Ja. Maar eerlijk? Eh, in de wereld van de dag, wat is eerlijk, eigenlijk? Ja, Steffy heeft Beth eerst opgevoed als Phoebe, maar zij is Hope’s dochter, gestolen door Reese bij de geboorte. Dus niemand kan Hope verwijten dat ze die baby heeft opgehaald.

Douglas echter… dat is een andere zaak.

Matthew Atkinson, Henry Joseph Samiri, Annika Noelle, thomas, douglas, hoop, jpi bb

‘Binnenkort heb je nog een broer en zus, Douglas! Is dat niet spannend?”

Krediet: Jill Johnson/JPI

Meer: Fans reageren op de dood van Finn

Thomas overtuigen om de gedeelde voogdij over het kind te ondertekenen toen ze dacht dat haar ex te onstabiel was om vader te zijn, was een beetje veel. Of was het? Het was in die tijd logisch dat Hope voor Douglas zou zorgen, aangezien Thomas degene was die hen mentaal en emotioneel mishandelde en manipuleerde om elkaar als moeder en zoon te zien.

Maar twee mensen getrouwd voor een hete minuut gedeeld voogdij is een beetje vreemd. Hope had voor Douglas kunnen zorgen totdat iemand in Thomas’ eigenlijke familie tijdelijke voogdij kreeg of zoiets. Maar de zaak was gemaakt, de papieren waren getekend en Douglas mocht zijn nieuwe mama houden.

En als dat gebeurt, kan een zaak… ook gemaakt zijn voor Hope die voor tenminste één van Steffy’s kinderen zorgt. En het is een beetje sterker dan de Douglas-hoek. Kelly is de dochter van Liam en de halfzus van Beth.

“Kelly heeft twee ouders en twee huizen met broers en zussen in beide,” merkte plumb04 op. “Als Steffy niet voor Kelly kan zorgen, zou Liam haar moeten hebben. Liam, Hope, Beth en Douglas zijn ook haar familie.”

Whoa, whoa, laten we ons niet te veel laten meeslepen door Douglas. Hebben we het net niet gehad over hoe vreemd die situatie is? Wacht even, hij is Kelly’s neef, dus dat is waar. En als Hope (sorry, Liam) een van de baby’s ophaalt, waarom zou je dan de andere niet meenemen? Het zou wreed zijn om ze op te splitsen. Waarom twee kinderen opvoeden als je er vier zou kunnen opvoeden?

RynK5366 vond echter een beetje een evenwicht, wat suggereert dat Kelly en Hayes in hun eigen huis zouden moeten worden verzorgd door Ridge en Taylor, aangezien ze daar nu allebei woonden. “Kelly en Hayes zullen veel steun nodig hebben”, schreven ze, “persoonlijk denk ik niet dat het het beste idee is om ze uit hun huis te halen.” Echter, “denk ik dat Liam en Hope Kelly vaker zouden moeten zien met Beth en Douglas? Absoluut. Zoals ik al zei, de kinderen hebben alle steun nodig die ze nu kunnen krijgen.”

Stoere steffy sheila jack finn hayes HW

Een ding dat we wel weten, is dat Sheila dat zal doen niet zorg voor iemands kinderen! (Tenminste, we hopen echt van niet.)

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Kimberlin Brown betreurt het lot van Sheila

En als Steffy voor een korte tijd arbeidsongeschikt zal zijn, is dat misschien het meest logisch. Ridge en Taylor hebben al twee gezonde, (enigszins) goed aangepaste kinderen grootgebracht. Geef of neem een ​​onevenwichtige zoon.

Maar sinds wanneer houdt doen wat logisch is iemand tegen? Vet en mooi? Ze doen wat ze willen, logica verdoemd! Wat denk je? Gaat Hope een uithaal naar Kelly en Hayes maken? Moet Liam degene zijn die voor zijn eigen dochter moet zorgen? Geluid uit hieronder!

Bekijk de galerij hieronder om te traceren Hope’s leven voort Vet en mooi door de jaren heen!