Press ESC to close

Steffy krijgt hoop bij Finn


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

In de Forrester-kantoren kussen Hope en Finn hartstochtelijk. Finn roept naar haar, en ze springt eruit. Het was allemaal een fantasie in Hope’s hoofd.

Hope en Finn kussen BB

Hope vraagt ​​nog eens wat hij zei. Hij zegt dat hij haar vertelde hoeveel hij haar respecteert, en zij belichaamt de naam van haar zin: ‘Hope for the Future’. Hope bedankt hem dat hij weer zo geweldig is over haar migraine. Hij vraagt ​​of het erger wordt, aangezien ze er een beetje rood uitziet. Hope zegt dat het niets is, maar hij vraagt ​​haar om eerlijk tegen hem te zijn. Hij voelt aan haar voorhoofd, maar ze heeft geen koorts, wel zijn haar wangen rood. Hij zegt dat wat haar ook mankeert, ze hem in vertrouwen kan nemen. Hij vraagt ​​Hope om hem precies te vertellen hoe ze zich voelt.

Finn stelt Hope BB in vraag

Meer: Interviews vanaf de rode loper van de Daytime Emmy’s

In Carters kantoor probeert hij zaken en cijfers te bespreken met Katie, maar zij is niet allemaal aanwezig. Hij ziet dit en zegt dat ze met hem kan praten. Katie zegt dat ze zich probeert te concentreren op iets dat met Bill te maken heeft. Katie onthult dat Bill een dochter heeft, en vertelt hem het hele verhaal zonder namen. Carter noemt dit een reis. Katie zegt dat Bill’s dochter iemand is die hij elke dag ziet, het is Luna. Hij kan het niet geloven.

Lees ook:  Bold & BeautifulJacqueline MacInnes Wood keert terug als Steffy na zwangerschapsverlof

Katie en Carter praten BB

Katie zegt dat het vreemde is dat Liam en Wyatt rond dezelfde leeftijd in Bills leven kwamen als Luna nu is, en dat Will het enige kind is dat hij sinds zijn geboorte kent. Carter vraagt ​​​​hoe ze over Poppy denkt. Katie zegt dat ze een geweldige dochter heeft grootgebracht, en dat ze al een hele tijd geen koppel meer zijn, dus ze kan geen mening hebben over wat Bill doet. Carter wil nog steeds weten hoe ze erover denkt dat Bill een dochter krijgt met Poppy. Katie geeft toe dat ze er nog niet helemaal zeker van is, en ze probeert erachter te komen hoe ze zich zou moeten voelen. Carter zegt dat er geen handleiding voor dit soort dingen bestaat. Katie zegt dat het haar leven niet beïnvloedt, maar ze moet erachter komen hoe ze erover denkt dat Will nog een broer of zus heeft. Carter voegt eraan toe: ‘En Bill krijgt nog een babymama.’

Katie vult Carter in BB

Meer: De data die acteurs meenamen naar de Daytime Emmy’s

Bij het klifhuis vertelt Liam aan Steffy dat hij niet denkt dat Hope problemen voor haar en Finn probeert te creëren. Steffy is er niet zo zeker van, maar vraagt ​​of hij echt denkt dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken. Liam pauzeert even en Steffy zegt dat Hope moet stoppen met het verzinnen van excuses voor Sheila. Ze zegt ook dat Finns emoties over Shiela al gemengd zijn, en dat Hope er nu op aandringt dat ze een relatie hebben. Ze zegt dat het laatste wat ze nodig heeft is dat Hope tijd doorbrengt met haar man. Ze denkt dat Hope onder haar huid probeert te kruipen, maar Liam zegt dat Deacon de vader van Hope is, en de moeder van Sheila Finn, en dat is alles. Steffy wil alleen dat Hope zich terugtrekt.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview Ridge: eist dat Mike Sheila omdraait

Steffy gaat tekeer tegen Liam BB

Bij Bill vieren hij, Luna en Poppy dat ze eindelijk een echt gezin zijn. Bill zegt dat zijn huis nu van hen is, en Poppy kan niet geloven dat dit hun nieuwe leven is. Bill weet dat dit snel gebeurt, maar Luna wil alle vader-dochtermomenten beleven die ze heeft gemist. Bill omhelst haar nadat ze hem vader noemt.

Bill en Luna BB

Poppy houdt vol dat ze een bijdrage zullen leveren, aangezien ze geen freeloaders zijn. Ze vertelt Bill hoe dankbaar ze is dat ze bij een man als hij terecht is gekomen, en had nooit gedacht dat ze op een plek als deze zou wonen. Bill neemt ze mee op een rondleiding door de plaats en besluit dan dat het tijd is voor Luna om een ​​van haar broers te ontmoeten.

Luna en Bill BB

Terug in het Cliff House krijgt Liam een ​​sms van zijn vader waarin hij hem naar huis roept, waarin hij zegt dat het belangrijk is. Steffy vindt het prima dat hij gaat. Liam vraagt ​​haar om niet langer boos te worden over Hope. Steffy zegt dat Hope die zoveel tijd met haar man doorbrengt, haar op de zenuwen werkt.

Liam luistert naar Steffy BB

Meer: Dit zou Steffy over de rand kunnen drijven

Terug bij Bill vertelt Poppy aan Luna dat ze niet meer enig kind is. Bill belooft dat al haar broers van haar zullen houden. Liam arriveert en Bill stelt hem voor aan Poppy en Luna, en Liam zegt dat hij zoveel over hen heeft gehoord. Bill onthult dat ze hebben bevestigd dat Luna een dochter is, waardoor ze zijn halfzus is. Liam heeft geen woorden voor woorden.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Wie speelt FBI-agent die Ridge Bill helpt? Brian Yang

Luna ontmoet Liam BB

Terug bij Forrester zegt Hope dat het moeilijk onder woorden te brengen is wat ze voelt. Ze legt uit dat ze het grootste deel van haar leven verliefd was op Liam, maar dat hij altijd één oog op Steffy had. Toen raakte ze betrokken bij Thomas, ook al heeft hij haar in het verleden pijn gedaan, maar hij was tenminste volledig aan haar toegewijd. Ze zegt dat ze hem toen heeft ontmoet, en dat hij echt de beste van Liam en Thomas is, het hele pakket. Ze zegt dat ze zoiets graag voor zichzelf zou willen. Finn zegt dat hij er zeker van is dat ze een geweldige kerel zal vinden, en dat ze iemand verdient die haar opwindt en haar het gevoel geeft dat ze gewaardeerd wordt. Ze bedankt hem en zegt dat ze hem en zijn begrip waardeert. Ze pakt zijn hand terwijl ze dit zegt, en Steffy komt binnen en eist dat Hope haar vertelt waar ze zojuist binnenkwam.

Hope en Finn BB

Volgende The Bold and the Beautiful: TBA.

Bekijk onze Daytime Emmy-galerij hieronder voor al het zeepachtige goedheid!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]