Press ESC to close

Steffy laat Finn haar of Sheila kiezen


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Bij het klifhuis zegt Steffy: ‘De vrouw die in dit huis heeft ingebroken en precies heeft gekeken, en ik bedoel precies, zoals Sheila… dat was iemand anders? Finn zegt ja, het was Sugar. ‘Je hebt Sheila niet vermoord. Is dat niet een enorme opluchting? Dat is een enorm gewicht dat is opgeheven. Je hebt mijn biologische moeder helemaal niet vermoord. Steffy vraagt ​​zich af of hij van haar verwacht dat ze dankbaar is dat dit monster leeft. Finn vraagt: “Is er niet een deel van jou dat dankbaar is?” Hij gaat verder over Sugar die haar pijn wil doen om Sheila pijn te doen. Steffy zegt dat een gekke vrouw dood is en dat ze dankbaar moet zijn dat er nog een gekke vrouw leeft? “Het gevaar is nu terug.” Finn houdt vol dat er geen gevaar is. Het is precies het tegenovergestelde. Hoewel Sheila vastgeketend zat, probeerde ze haar leven te redden.

Bij Deacon thuis is Sheila blij dat hij haar heeft overgehaald om naar het ziekenhuis te gaan. Ze kreeg een broodnodige controle en mocht Li de stuipen op het lijf jagen! Diakenen schudt toegeeflijk zijn hoofd. Sheila giechelt over de serendipiteit van Li die door de gang loopt terwijl ze op het punt staat onderzocht te worden. Ze kon de kans niet voorbij laten gaan om haar de schok van haar leven te bezorgen. Deacon weet zeker dat veel mensen geschokt zullen zijn als ze erachter komen dat ze nog steeds aan het schoppen is.

Ze lachen als Sheila zegt dat het niet leuker had kunnen zijn om Li de stuipen op het lijf te jagen. Ze was jaloers omdat Finn haar niet wilde laten sterven. ‘En ze zeggen dat ik de slechte ben.’ Deacon denkt dat ze eraan moet wennen dat mensen zo reageren als ze haar zien. Sheila kijkt er naar uit. ‘Vooral de Forresters.’ Ze mijmert: ‘Wie denk je dat het meest geschokt zal zijn? Ridge of Brooke? Ze kan niet wachten om het huis van Eric Forrester binnen te lopen. ‘Weet je, Donna is een schreeuwer.’ Deacon grijnst: ‘Nee, niet uit de eerste hand.’ Sheila lacht dat ze Li te schande zal maken. Ze vindt de onthulling in het ziekenhuis briljant en wil deze bij Forrester nabootsen. Deacon vraagt ​​of ‘veranderde Sheila’ zich echt wil richten op het choqueren van mensen. Sheila houdt vol dat er niets snodes aan de hand is. Deacon vraagt ​​of ze zich het fijne, rustige leven herinnert voordat Sugar opdook. Ze zou daarnaar terug moeten gaan en zich moeten concentreren op hen beiden en hun verloving. Sheila kakelt: ‘Je bent niet leuk.’ Ze canoodlen.

Lees ook:  The Bold & the Beautiful: waarom heeft Quinn Carter verlaten? Shauna legt uit — Denise Richards keert terug

Bij Forrester vragen Ridge en Liam zich af hoe Finn, zonder enig bewijs, kon denken dat Sheila hervormd is. Hope houdt vol dat hij de groei ziet. Liam beweert dat het niet de realiteit is. Ridge gromt dat dieren als Sheila niet veranderen. Hope vindt dat ze een open geest moeten hebben. ‘Mensen zeiden hetzelfde over jouw zoon, Ridge.’ Ridge waarschuwt haar om Thomas niet met Sheila te vergelijken. Hope zegt natuurlijk van niet, maar mensen kunnen veranderen. Ridge realiseert zich dat ze de kant van Finn kiest en vraagt: “Waar kom je vandaan?” Liam herinnert haar eraan dat haar moeder door de jaren heen een van Sheila’s favoriete doelwitten is geweest. Hope is zich er terdege van bewust, ze denkt alleen dat Sheila er misschien spijt van krijgt.

Meer: KKL wordt herenigd met Susan Flannery

Hope vertelt de mannen dat Sheila er alles aan heeft gedaan om te voorkomen dat Sugar achter Steffy, Kelly en Hayes aan gaat. Liam beweert dat hij haar gewoon op haar woord gelooft. Ze is niet ineens een heilige. Hope houdt vol dat Finn en Deacon geloven dat ze ten goede is veranderd. Ridge zegt dat alles wat ze doet voor de show is. Finn moet dit geloven en ze heeft hem alle munitie gegeven die hij nodig heeft. Hope verwacht niet dat ze het idee omarmen, maar ze moeten een open geest hebben, wetende hoe belangrijk het voor Finn is om Sheila in zijn leven te hebben. Ridge zegt dat dit niet gaat gebeuren. Hope zucht: “Waarom niet?” Ze ziet Finns kant hiervan en vraagt ​​zich af: als Sheila veranderd is, waarom zou hij dan geen relatie met haar willen? “En dat is trouwens wat Finn wil. Hij is vastbesloten om Sheila in zijn leven te hebben.” Liam en Ridge wisselen een blik uit.

Lees ook:  Bold & BeautifulFinn is echt dood, fans reageren op schokkende twist

Bij het klifhuis vertelt Finn aan Steffy dat als Sheila nog steeds het monster is dat ze beweert te zijn, het haar niet zou kunnen schelen dat Sugar haar zou vermoorden. Steffy schudt haar hoofd vanwege zijn onwetendheid en deelt hem mee dat Sheila de schuld zou hebben gekregen als ze die nacht was gestorven. Alles wat ze deed om Sugar te bestrijden was egoïstisch. Het was voor haar een manier om uit de gevangenis te blijven. Finn betoogt: ‘Ze houdt meer van ons dan van haar eigen leven.’ Hij zag het in haar ogen. ‘Zie je niet dat mijn biologische moeder veranderd is? Haar eigen leven aanbieden? Dat is heroïsch. Sheila is een held!” Steffy kijkt hem geschokt aan.

Steffy hapt naar adem: ‘Een held?! Je noemt Sheila Carter een held?! Die vrouw probeerde ons te vermoorden, Finn!!’ Finn beweert dat ze probeerde haar leven te redden: “Toen Sugar haar vertelde…” Steffy past boos het meubilair aan. ‘O mijn God, ik geef niets om Sugar. Ik geef niets om haar. Ze betekent niets voor mij. We hebben het over Sheila. Sjeila.” Ze heeft hem zo vaak verteld hoe ze haar familie heeft geterroriseerd. ‘Al generaties lang, Finn!’ Die vrouw is gek. Ze probeerde haar, haar moeder en haar grootmoeder te vermoorden. Ze heeft mensen ontvoerd, mensen vermoord en mensen vergiftigd. “Ze is geen held. En dat wil ik je nooit meer horen zeggen!”

Bij Deacon thuis wrijft hij over Sheila’s schouders. Ze vertelt hem hoeveel ze hoopte hier op terug te komen: ‘Aan jou.’ Ze plaagt hem met haar denkbeeldige diamanten ring. Deacon zal haar goed doen en wil dat de hele wereld weet hoe verliefd hij op haar is. Ze maken het uit.

Lees ook:  Bold & Beautiful'S Steffy kan alles verliezen aan Brooke en Parijs

Meer: Don Diamond vierde feest op foto’s

Bij Forrester dringen Ridge en Liam aan op Hope dat Steffy Finn nooit Sheila in hun leven zal laten brengen. Liam herinnert haar aan alles wat ze hebben moeten doorstaan ​​vanwege Finns ‘band’ met zijn biologische moeder… en nu wil hij een open uitnodiging doen. ‘Nou, Finn snapt Steffy dan niet, want let op mijn woorden, ze gaat voor eens en voor altijd een streep in het zand trekken met Finn.’

Meer: Finn staat op het punt een harde les te leren

Bij het klifhuis vraagt ​​Steffy: ‘Hoor je me, Finn? Sheila Carter is een gemeen mens. Ze is geen held.” Hoe kon hij dat überhaupt denken? Ze liet hem achter in een steegje om te sterven. Finn houdt vol dat ze Steffy en de kinderen probeerde te redden. Het feit dat Steffy zijn biologische moeder niet heeft vermoord, is belangrijk voor hem. Hij pakt Steffy’s hand. ‘Ik ben je man. Jij bent het belangrijkste voor mij in deze wereld, jij en de kinderen. Maar mijn moeder…’ Steffy krimpt ineen. ‘Noem haar alsjeblieft niet zo.’ Finn dacht dat hij zijn kans bij zijn biologische moeder had verspeeld, maar nu heeft hij een tweede. Het spijt hem, maar hij wil haar helpen. Door haar bijna te verliezen, besefte hij dat hij haar niet de rug wilde toekeren. Steffy roept: ‘Maar je moet wel! God, ik hou van je, Finn. Je bent zo’n goed mens, maar je biologische moeder is slecht, en je bent echt naïef als je denkt dat ze gaat veranderen, dat ze geen verwoesting in ons leven zal brengen. Ze zal niet in ons leven zijn, Finn. Ze zal niet in de buurt van Kelly of Hayes zijn. Je kunt dus niet allebei hebben. Het is óf zij… óf ik.’ Finn huilt. “Ik hoor je. Natuurlijk ben jij het, lieverd. Jij zult het altijd blijven.” Ze omhelzen.

Meer: Luna’s baby-papa onthuld

Volgende The Bold and the Beautiful: TBA.

Ter ere van Don Diamont’s B&B-verjaardag kun je in de onderstaande fotogalerij terugblikken op Bill’s leven en liefdes.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]