The Bold and Beautiful: wat gebeurt er na de hereniging van Steffy met Finn? Gespleten persoonlijkheid?


Ze zouden al snel het gezegde “Uit de koekenpan, in het vuur” kunnen belichamen.

Het is niet bepaald een staatsgeheim dat The Bold and the Beautiful leidt ons naar een glorieuze hereniging tussen Steffy en haar “overleden” echtgenoot, Finn. Ze is nooit gestopt met rouwen om degene die gekregen werd weggenomen. Sinds het ontwaken is hij nooit gestopt met vechten om terug te keren naar zijn vrouw en hun familie. En nu zijn moeder Li heeft onthuld dat hij springlevend is, is het slechts een kwestie van tijd voordat er een einde komt aan Sheila’s schrikbewind.

Maar wat dan? Als de show Steffy en Finn gewoon, weet je, blij en dankbaar zou laten zijn om weer samen te zijn, zouden ze eindigen met Wyatt en Felony Flo in de verhaallijn Siberië. Of, misschien nog erger, gewoon de verhaallijnen van andere mensen bespreken, zoals Liam en Hope. De machthebbers zullen iets nieuws naar ‘Sinn’ moeten gooien. En we hebben een zorgelijk gevoel dat we weten wat het is.

Steffy herinnert zich Sheila Shot Finn BB

‘Kan dat ‘iets’ niet zijn, zoals afhaalmaaltijden bestellen? Uitslapen? Nee?”

Krediet: CBS-screenshot

Het is niet voorbij tot het voorbij is

In de onmiddellijk na de reünie van Steffy en Finn, verwachten we dat dat natuurlijk zal koesteren in de gloed van hun liefde – een liefde die trouwens zo fel brandt dat het wordt aanbevolen dat we een zonnebril dragen terwijl we ernaar kijken. Binnenkort kan Steffy echter vreemd gedrag gaan vertonen. Ze kan bezitterig worden van Finn en haar uiterste best doen om iedereen bij hem weg te houden.

Finn is, ondanks dat hij de laatste was die besefte dat Sheila een bedreiging vormde voor de samenleving in het algemeen en hem in het bijzonder, geen totale dummy. Hij zou al snel merken dat Steffy zich niet altijd gedroeg… nou ja, zoals zijzelf. Hij zou haar verzekeren dat ze zich geen zorgen hoeft te maken. Er zou hem niets overkomen. In ruil daarvoor zou ze zeggen dat ze weet wat het beste voor hem is.

Meer: Een echte Logan-zussentraditie [PHOTO]

Finn Tanner Novlan"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, ca.08/11/21© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8601U.S.Airdate 09/10/21

“Ze klinkt als” iemand. Maar wie?”

Krediet: Howard Wise/JPI

De vreselijke waarheid onthuld

Hoe meer Steffy Finn vertelt dat ze alleen op hem let, alleen tijd met hem wil doorbrengen, hoe minder ze zichzelf lijkt en hoe meer ze klinkt als… ack! Sheila! Finn zal alleen maar afleiden dat posttraumatische stress ertoe heeft geleid dat Steffy’s persoonlijkheid in tweeën is gesplitst – een van haarzelf en een van zijn biologische moeder – wanneer Li zich een weg baant naar binnen.

Waarom forceren? Omdat Steffy zo goed haar best heeft gedaan om Finn zelfs voor haar weg te houden dat ze zich zorgen begon te maken. In haar veranderde toestand zal Steffy uithalen naar Li – omdat ze Finn van haar afhoudt, omdat ze het lef heeft te denken dat ze het het beste wist, omdat ze probeerde te nemen wat van haar was. Voordat alles is gezegd en gedaan, kan Steffy zelfs Li, a la Sheila aanvallen, een verwoestende climax van het complot waardoor ze naar een kliniek wordt gestuurd voor therapie.

Meer: Op zoek naar een gedurfd en mooi plotgat

Li onthult dat Finn nog leeft BB CBS

“Heb ik niet genoeg meegemaakt?!?”

Krediet: CBS-screenshot

Het kan gebeuren

Als The Bold and the Beautiful als we die weg zouden gaan, dan zou Jacqueline MacInnes Wood ongetwijfeld naar het hek slingeren. Ze heeft al aangegeven bereid te zijn om een ​​dubbele rol aan te pakken. Toen Soaps.com met haar sprak over de mogelijkheid dat Steffy’s zus zou herrijzen – en dat ze beide rollen zou spelen – was ze er helemaal voor. “Ik bedoel, we herschikken mensen de hele tijd en kijkers gaan ermee akkoord”, zei ze. “Dus, ja, ik dacht altijd: ‘Wat als haar tweelingbroer terug zou komen en ik eigenlijk beide speelde?’ Ja, absoluut, dat zou ik doen. Ik zou zo speels zijn.” (Lees hier het hele interview.)

Opnieuw bekijken Steffy’s hele wilde geschiedenis in de fotogalerij hieronder.