The Bold and the Beautiful: Justin geeft Steffy Dirt om Bill neer te halen?


Niemand heeft het nog door, maar deze man heeft alle munitie die nodig is om Dollar Bill neer te halen!

Steffy en Finn – en bijna elk ander personage Vet en mooi – nam een ​​enkele reis naar Panicville toen Bill erin slaagde Sheila te bevrijden en haar los te laten op de wereld, en er lijkt geen weg terug te zijn!

Taylor heeft natuurlijk gekweld omdat ze het onderwerp was van Bill’s chantage en heeft tot nu toe meer dan eens “besloten” om zichzelf aan te geven. zie ook dat de psychiater zichzelf opoffert als een oplossing. Zoals Steffy opmerkte, kocht Bill de rechter af, dus elke poging om Sheila te vervolgen zal waarschijnlijk opnieuw door hem worden geblokkeerd.

De vrouw van Finn verklaarde toen dat ze niet alleen antwoorden nodig hadden over hoe Sheila in Bill’s hoofd kwam, maar ook een manier moesten vinden om hem te stoppen. We denken dat ze iets op het spoor is.
Steffy B&B

Door achter Sheila aan te gaan, zullen ze nergens komen terwijl Bill de verdediging voert en de gekke vrouw effectief beschermt tegen het betalen van de gevolgen voor haar acties, dus de sleutel hier kan zijn om achter de magnaat zelf aan te gaan, waardoor Sheila’s beschermingssysteem wordt verwijderd.

“Maar wie?”, denk je misschien, “heeft de goederen op Bill?”

Zeker geen van de Forresters, anders hadden ze het al gebruikt. De zonen van Bill, Liam en Wyatt, kennen misschien enkele bedrijfsgeheimen, maar zullen hun eigen vader waarschijnlijk niet saboteren of hun bedrijf en nalatenschap, zelfs als ze iets zouden bedenken dat hem zou kunnen schaden.
Gedurfde mooie liam wyatt paniek downloaden

Lees ook:  Vandaag, in een geheel nieuwe aflevering van B&B, wakkert Finn Liam's argwaan aan toen hij zijn deuren sloot ...

Maar daar is één persoon die weet waar alle lichamen begraven liggen – misschien zelfs letterlijk. Deze persoon was ooit loyaal aan Bill, maar hij is niet langer, en ongelooflijk, werkt eigenlijk voor de Forresters.

Opmerkelijk genoeg is de co-CEO van Forrester Creations geweest dus uitgeput en gestrest door de hele situatie met Sheila dat ze nog niet beseft dat de oplossing voor haar problemen vlak onder haar neus ligt! Gelukkig slim Vet en mooi kijkers vergeten het nooit, dus het zou niet lang moeten duren voordat Steffy ook twee-en-twee samenvoegt.

Justin kon zichzelf verlossen van die akelige kleine episode waarin hij Thomas gevangen hield door de Forresters te helpen in tijden van nood. Hij heeft ongetwijfeld een paar goudklompjes over Bill (en het bewijs om het te ondersteunen) waardoor zijn voormalige baas zijn plannen voor een toekomst met de stadsparia serieus zou heroverwegen!

Om nog maar te zwijgen, we zouden Aaron D. Spears heel graag weer op het doek willen hebben als Justin Barber.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke vraagt ​​Ridge of hij naar huis komt terwijl Taylor zich zorgen maakt

Denk je dat Justin vuil op Bill heeft dat de sleutel zou kunnen zijn om Steffy’s nachtmerrie te beëindigen? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Mis onze bijgewerkte blik op Bold & Beautiful-sterren en hun echte partners in de onderstaande galerij niet.