The Bold and the Beautiful Spoiler 1 – 5 november 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 1 november tot en met vrijdag 5 november, Quinn ontdekt een geheim waardoor ze een ultimatum moet stellen, Hope krijgt een knipoog van Steffy wanneer ze Finn een ander standpunt over Sheila geeft, en Deacon neemt een enorm risico wanneer hij doet een gewaagde zet die zijn samenzweerder nooit zag aankomen! Lees verder om te ontdekken waarom Brooke in haar verleden zal duiken en meer.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 29 oktober:

Eek. Quinn gaat ballistisch wanneer ze hoort van de bemoeienis van Brooke en Donna. Zou dit de laatste in een reeks gevechten kunnen zijn tussen de Logan-blondjes en de stoere brunette? Hoewel we niet anders kunnen dan meevoelen met Eric, die in het kruisvuur terecht zal komen, hopen we het toch een beetje!

Wanneer Katie ontdekt dat een onverwachte vriendschap begint te bloeien, kan dat alleen met geestverwant Carter zijn, die ook ongelukkig is geweest in de liefde. Macht romantiek bloei voor de nieuwe vrienden, die allebei op zoek zijn naar iets heel anders en die loyaliteit en toewijding meer waarderen dan hun vroegere significante anderen?

Tranen en weefsel alert! De Station 19 en Grey’s Anatomy’s hartverscheurende crossover-dood dat staat om fans te doden! Plus een teaserfoto van de volgende aflevering van Grey’s.

Vet en mooi spoilers voor week van 1 november

Vet en mooi spoilers voor maandag 1 november:

De band tussen Katie en Carter wordt sterker, wat alleen maar kan betekenen dat ze op weg zijn naar een romance – en uiteindelijk een huiskamerbruiloft – tenzij iets in de weg staat. Misschien zal dat iets een zeer vastberaden Dollar Bill Spencer blijken te zijn?

Oh Oh. Quinn gaat in de aanval met Donna na het leren van een geheim over Eric. Zal de blondine ineenkrimpen in het gezicht van de vrouw van haar honingbeer en haar woede, of zal ze de hoorns op slot doen en vechten voor de ‘liefde van haar leven’?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 2 november:

Jakkes! Steffy haalt uit naar Hope omdat ze zich heeft bemoeid met haar beslissing over Sheila tegen Finn. Als je je afvraagt ​​hoe de botsing eruit zou kunnen zien, vind je misschien aanwijzingen in onze foto’s van De rivaliteit van Steffy en Hope door de jaren heen.

Quinns ultimatum over Donna overrompelt Eric. Het klinkt een beetje alsof ze wil dat haar rivaal wordt ontslagen en dat Eric haar nooit meer ziet. Maar is dat echt eerlijk, gezien het feit dat hij Quinn toestond om Carter te zien wanneer… ze voelde zich onvervuld? Wat is goed voor de gans…

Vet en mooi spoilers voor woensdag 3 november

Donna is hoopvol en opgewonden dat Eric zich wil herenigen, maar zal een verzoening echt in de kaarten liggen? Het lijkt bijna te gemakkelijk, dus kleur ons sceptisch dat de middelste Logan-zus haar ‘nog lang en gelukkig’ zal krijgen.

Als Hope en Steffy verhit raken over Deacon en Sheila, zullen Finn en Liam dan betrokken raken? En zo ja, zullen de belegerde hubbies de kant van hun respectievelijke echtgenoten kiezen of defect raken, waardoor een slechte situatie nog erger wordt?! Oh nee… zouden we op het punt staan ​​om een ​​item toe te voegen aan onze lange lijst van Liam’s meest botte bewegingen aller tijden (gespecificeerd in dit facepalm-inducerende fotoalbum)?

Vet en mooi spoilers voor donderdag 4 november:

Wanneer Sheila het volgende deel van haar masterplan onthult aan een ongelovige Deacon, moeten we ons afvragen of dit de plek is waar hij zal besluiten om uit de rit te stappen. Of moeten we zeggen poging om uit te stappen, aangezien Sheila hem al heeft gewaarschuwd dat ze altijd krijgt wat ze wil! (Hmm… is dat de reden waarom ze zich kon herenigen met Eric… en zo close is met dochter Mary…

In een emotionele vertoning duikt Brooke in het verleden van haar en Deacon met hun dochter Hope. Dit klinkt als een leuke wandeling door het geheugen voor ons en misschien een eye-opener voor haar dochter. Zal Hope’s vastberadenheid om een ​​relatie met haar vader te smeden beïnvloed worden door wat haar moeder met haar deelt? Vraag me af wat Hope zou denken als ze de… geheel verhaal over Deacon — zoals in het verhaal dat we onthullen in onze fotogalerij van zijn misgelopen leven.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 5 november:

Echt, jongens? Succes met Dat! Nadat Ridge en Liam een ​​pact hebben gesloten over Steffy, Hope en Brooke, is het een veilige gok dat de moed van de jongens op de proef zal worden gesteld.

Deacon frustreert een sluwe Sheila door zelf een gewaagde zet te doen. Het is een berekend risico als er ooit een was, aangezien de handlangers van de duivelin de neiging hebben om te eindigen dood als ze haar mishagen. Mocht Deacon een herinnering nodig hebben van hoe gevaarlijk Sheila is, deze fotogalerij van haar schrikbewind zou hem huiveringwekkend op snelheid kunnen brengen.

— Candace Young/Charlie Mason