The Bold and the Beautiful Spoilers 18 – 22 april 2022


Taylor komt niet meteen naar buiten en zegt tegen Brooke: “Als ik je mening wilde, zou ik erom vragen – en Ik moet mijn hoofd laten nakijken,’ maar dat kan ze net zo goed. In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 18 april tot en met vrijdag 22 april bepaalt de brunette de wet met haar bemoeial rivaal. Tegelijkertijd tarten Liam en Hope, een stel dat ooit te heet was om met vuur om te gaan, het lot door op hun eigen manier Steffy te helpen, en Sheila past haar GPS aan. Waar gaat ze naartoe? Alle tekenen wijzen naar – slok – “een nieuw extreem”.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 15 april:

Ridge zweert de verantwoordelijken voor het kwetsen van zijn familie voor het gerecht te brengen. Wat volkomen logisch is. Wie of wat zou hem in de weg kunnen staan? “Houd mijn bier vast”, zegt het lot. In dezelfde aflevering…

Taylor doet een schokkende verklaring over Sheila aan Ridge. Zal ze hebben vernomen dat de voormalige inwoner van Genua City verantwoordelijk is voor het recente bloedbad? Of, waarschijnlijker, zal ze gewoon hebben besloten dat ze, in het licht van Sheila’s liefdesverdriet en hun ervaring op het dak, haar toch een kans moesten geven? Maar hoe je het ook snijdt, dit wordt problemen!

Vet en mooi spoilers voor week van 18 april:

Vet en mooi spoilers voor maandag 18 april:

Carter zet zich in om het juiste te doen, wat alleen kan betekenen dat ze Paris moet dwingen om met Zende in het huwelijksbootje te stappen, waar haar moeder zo vurig voor heeft gelobbyd. Zal hij zich ook aanmelden om de ceremonie uit te voeren omdat – laten we eerlijk zijn – de man Forrester-huwelijken leidt alsof het zijn tweede baan is. Heck, misschien zelfs zijn eerste!

Gekweld over haar schuldgevoel haalt Sheila uit naar Deacon. Zal ze nog een stap verder gaan en besluiten om? gebruik de hervormde oplichter als een valsspeler als de muren beginnen te sluiten op haar nieuwste bord met gruwelijke misdaden?!?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 19 april:

Oproep aan alle “Quarter” -fans! Quinn en Carter maken een wandeling door Memory Lane… die waarschijnlijk relatief kort zal zijn, aangezien ze lange tijd niet samen waren. Het was echter zeer zeker een goed tijd die ze deelden. We kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af of het teruggooien naar hun stomende verleden zal leiden tot onopgeloste gevoelens tussen de Forrester CFO en de vrouw van zijn baas.

Wanneer Steffy Ridge en Liam verbijstert met een schokkende opmerking, zal ze dan onthullen dat Sheila Finns leven heeft genomen en haar in koelen bloede heeft neergeschoten, of zullen haar verbijsterende opmerkingen erop wijzen dat er iets bijna even zorgwekkends aan de hand is met haar herstel?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 20 april:

Liam stapt op om Steffy te helpen in haar donkerste uur, wat waarschijnlijk niet goed zal gaan met de… “Sinn”-fans die “Steam” kregen door flashbacks aan hun romance in de nasleep van Finn’s vroegtijdige overlijden.

Onze vermoedens waren misschien juist: Carter haalt Quinn over om een ​​bekentenis te maken over haar gevoelens. Moeten we ons zorgen maken om Eric? Waarschijnlijk niet. Zoals we weten, als zijn huwelijk met de donkerbruine intrigant mislukt, wacht Donna in de coulissen om de spreekwoordelijke stukjes op te rapen en weer aan elkaar te plakken… met honing!

Vet en mooi spoilers voor donderdag 21 april:

We kunnen ons niet voorstellen waarom Brooke zichzelf in deze situatie zou invoegen, maar het is niet de eerste keer dat we onszelf die vraag stellen. Wat kan er aan de hand zijn als Ridge en Taylor ruzie maken met de blondine over Steffy?

Deze klinkt als een plan dat spectaculair zou kunnen mislukken. Hope probeert Steffy voorzichtig terug in de realiteit te brengen. Wat zou er mis kunnen gaan? Bekijk onze terugblik op Hope en Steffy’s langdurige rivaliteit en zie het zelf!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 22 april:

Taylor staat haar mannetje met Brooke en Hope over de behandeling van Steffy. Ehm, we kunnen niet bedenken waarom de Logans hier een mening over zouden hebben… tenzij het gaat om Liam die aan Steffy’s bed gekluisterd blijft. D’oh.

Nou, dit is angstaanjagend: Sheila’s angst schiet omhoog omdat het lijkt alsof haar slordig gebouwde kaartenhuis op het punt staat om haar heen in te storten. Zoals we allemaal weten, is de gekke vrouw op haar duivelse ergste wanneer ze zich in het nauw gedreven voelt – wat? zullen haar volgende schandalige zet is?!?

Terwijl Steffy de weg naar herstel bewandelt, bezoek opnieuw hoogtepunten van haar legendarische leven in de onderstaande fotogalerij.

— Candace Young/Charlie Mason