The Bold and the Beautiful Spoilers 19 – 23 september 2022


Het is een royale strijd in de nieuwste spoilers van Soaps.com voor The Bold and the Beautiful van maandag 19 september tot en met vrijdag 23 september, nadat Steffy’s acties confrontaties op gang brachten tussen Taylor en Brooke en Hoop en Thomas. Ondertussen, zoals je zou verwachten, blijft Sheila een handvol zijn voor Deacon om te beheren, wat zorgt voor een harige dag. Eindelijk, nadat Bill een ontmoeting ongewoon verbijsterd achterlaat, herstelt hij mooi door een onverwachte uitnodiging aan een mooie dame te sturen. Download de deets hieronder.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 16 september:

Wij vertelde jij!! Ridge keert terug naar huis en vindt Brooke en Bill in een omhelzing. We gaan nu weddenschappen aan over hoe lang het duurt voordat de rokende naaister naar Taylor’s racet en verklaart dat zij is de vrouw voor hem.

Dat hebben we je al verteld, deel II: duidelijk, Liams bemoeienis deed alles erger maken als Thomas Carter om juridisch advies vraagt ​​terwijl ze trainen in de Forrester-sportschool. Kan de vraag ergens over gaan? ander dan een voogdijuitdaging?

Vet en mooi spoilers voor week van 19 september:

Vet en mooi spoilers voor maandag 19 september:

Brooke organiseert een romantische verrassingsavond om Ridge aan hun ware liefde te herinneren. Hmm… we hopen dat deze nacht een beter resultaat heeft dan de keer dat Brooke en Hope een verrassing hebben bedacht bruiloft voor Liam. Als je het je herinnert, kwam dat abrupt tot stilstand toen Steffy met Taylor opdook om aan te kondigen dat ze de baby van de bruidegom droeg!

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Sheila arriveert bij Finn en Steffy's huwelijksreceptie

Ridge stelt een eis aan Thomas nadat hij zijn liefde voor Brooke heeft herhaald. Zal de verdwaasde dwaas zijn zoon vragen concessies te doen waar het Douglas betreft om zijn geliefde te sussen? Als dat zo is, zou Thomas dan bereid zijn zoiets te doen voor die lieve vader, aangezien hij stevig in Team Taylor zit?

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 20 september:

“Niemand kent de problemen die ik heb gezien, niemand kent mijn verdriet…” Yep, Louis Armstrongs klaagzang zou de perfecte achtergrondmuziek zijn voor deze teaser: Deacon heeft een moeilijke dag om met Sheila om te gaan. Hij had de politie moeten bellen over ‘Lina’ toen ze door Steffy’s patiodeur gluurde. Periode.

Oeps, daar is het. Steffy remt Brooke’s romantische nacht met Ridge af. We hebben gewoon wist de avond zou niet vlekkeloos verlopen. En ja hoor, de aapsleutel wordt in de werken gegooid door Finns vrouw, die er in haar dertigste haar levensmissie van heeft gemaakt om haar ouders te herenigen.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 21 september:

Vechters, terug naar jullie hoeken! Het is onwaarschijnlijk dat Brooke en Taylor naar ons advies zullen luisteren terwijl ze opnieuw strijden – deze keer over Steffy’s inmenging in Brooke’s leven. Ik hoop dat de nieuwe verf van Douglas veilig in een kast is opgeborgen.

Bill beschrijft de reactie van Ridge op het vinden van Brooke in zijn armen aan een verbijsterde Wyatt en Liam. We kunnen alleen maar aannemen dat we gelijk hadden toen we vermoedden dat de naaister reageerde op de meest on-Ridge-meest denkbare manier toen hij Brooke met Bill betrapte. Totaal on-Ridge-alistisch!

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor besluit de nacht door te brengen bij Brooke's nadat Hollis vertrekt

Vet en mooi spoilers voor donderdag 22 september:

Li is gecharmeerd van Dollar Bill als hij vraagt ​​of hij mee mag lunchen bij Il Giardino. Aangezien Sheila graag vermomd op de werkplek van Deacon op de loer ligt, kan deze lieve uitnodiging helemaal gaan. soorten van verkeerd!

Nou, tot zover voor het aardig spelen: Hope zet Thomas op scherp omdat hij Steffy heeft geholpen om Brooke’s plannen met Ridge te ruïneren. Zal dit het keerpunt blijken te zijn dat de ouders van Douglas op koers zet voor een vervelende voogdijstrijd?!?

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 23 september:

We weten niet zeker of dit het beste stuk is, maar desalniettemin doet Taylor een substantieel verzoek aan Ridge. Iets zegt ons dat dit de teenslipper opnieuw tussen twee vrouwen zal laten vallen die hem vragen om er twee te doen geheel verschillende dingen. Zal hij de kant van de Forresters kiezen en zijn huwelijk op het spel zetten of zijn dierbaren van zich vervreemden door zich aan te sluiten bij de Logans?

Be there, done that, ging over een klif! De handschoenen zijn uit in de Logan vs. Forrester-oorlog terwijl Brooke beschuldigingen tegen Thomas uitdraagt. Zal de zelfbenoemde “betere man” zijn hoofd koel kunnen houden, of zal hij de vrouw van zijn vader (en zijn grootste hater) roepen?!?

Bekijk de foto’s van toen en nu van veel van je voormalige Vet en mooi favorieten in een gloednieuwe galerij die aanvoelt als een inhaalslag met oude vrienden.

— Candace Young/Charlie Mason