The Bold and the Beautiful Spoilers 2 – 6 augustus 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 2 augustus tot en met vrijdag 6 augustus, ondanks de onthulling van Finn’s geheim, gaan hij en Steffy verder met plannen voor wat “de bruiloft van de eeuw” wordt genoemd. Verwacht speciale verzoeken, nieuwe gezichten en ontdek wat de outcasts van Quinn en Carter zullen doen als de grote dag nadert! Lees de gedetailleerde teasers hieronder…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 30 juli:

Finn begint Steffy zijn geheime bb . te vertellen

In de samenvatting van vrijdag Brooke heeft een waarschuwing voor Eric, Quinn blijkt Carter enorm af te leiden en Finns vader maakt zich zorgen over een geheim.

Carter loopt een dunne lijn tussen zijn overeenkomst met Eric en zijn gevoelens voor Quinn. Hoewel Carter net met haar in de spoilers voor maandag is aangesloten, gaan we eropuit en raden we aan dat “een fijne lijn loopt” betekent “een fijne lijn overschrijdt”.

Wanneer Finns vader, Jack, hem en Steffy verrast met een pre-huwelijksbezoek, Ted King (misschien het best bekend als de Alcazar-tweeling op Algemeen ziekenhuis) maakt zijn debuut in de rol. Leuk weetje: Jaida King, die in dezelfde aflevering model Carmen speelt, heeft geen relatie met de soap-dierenarts.

DVR-waarschuwing! De Hallmark-première van Mysterie 101: Dodelijke geschiedenis stuurt Amy en Travis naar New York City om de zaak van een vermiste persoon te onderzoeken – een die veel te dicht bij huis komt …

Vet en mooi spoilers voor week van 2 augustus

Vet en mooi spoilers voor maandag 2 augustus

Wanneer Steffy een geheim over Finn ontdekt, is dat niet zo onheilspellend als het verleden waarvan we dachten dat hij zich zou verstoppen van zijn verloofde. Het onthullen van een kwetsbaarheid zou de knappe dokter zelfs nog meer geliefd kunnen maken bij zijn aanstaande bruid. Wacht, is dat even mogelijk?

We verwachten goede wensen en vreugde rondom wanneer Finn en Steffy hun aanstaande huwelijk aan hun families aankondigen. Misschien zal zelfs Liam eindelijk het idee kunnen omarmen dat zijn eerste vrouw verder gaat en niet langer in de coulissen wacht op zijn volgende flip of flop.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 3 augustus

Steffy zet haar vroegere rivaliteit met Hope opzij en vraagt ​​haar om een ​​cruciale rol te spelen in haar huwelijk, waarvan we vermoeden dat het als eremoeder zal optreden. Zal Hope instemmen met het onverwachte verzoek? Wat zou Taylor denken? Nu ik erover nadenk, zouden we dol zijn op om haar reactie te zien, maar het lijkt onwaarschijnlijk dat we er zullen komen, aangezien de moeder-van-de-bruid de afgelopen jaren op onverklaarbare wijze alle belangrijke levensgebeurtenissen van haar nakomelingen heeft gemist.

Terwijl haar trouwdag nadert, vraagt ​​Steffy haar grootvader om iets te doen dat haar zowel zal behagen als eer zal bewijzen aan haar overleden grootmoeder, Stephanie. Maar zal hij het goed vinden om haar verzoek te honoreren?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 4 augustus:

Zucht. Swoon-waardige Finn wordt gewoon perfecter met elke dag die voorbijgaat. Op dit bijzonder dag, de aanstaande bruidegom romances met Steffy aan de vooravond van hun huwelijk. Bewaar iets voor de huwelijksreis, maat! Of tempo jezelf door te herzien de hoogtepunten van Sinn’s relatie tot nu toe.

Outcasts Quinn en Carter vinden een sexy manier om zichzelf af te leiden van het feit dat ze niet worden uitgenodigd voor de ‘bruiloft van de eeuw’. Hmm… wat? zou kunnen het zijn? Omdat ze hun handen niet van elkaar kunnen afhouden, ondanks dat ze herhaaldelijk ‘vaarwel’ proberen te zeggen, is het niet zo moeilijk om te raden waar dit naartoe gaat.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 5 augustus

De spanningen lopen op wanneer een mysterieuze vrouw arriveert in het Forrester-huis. Zou het de eerder genoemde Taylor kunnen zijn die net op tijd opdook om schaduw te werpen op Brooke voor de ceremonie? Of zou het kunnen? Finn’s moeder, die we nog moeten ontmoeten?

Als de Forrester ‘bruiloft van de eeuw’ begint, wordt onze opwinding gemengd met nieuwsgierigheid over waarom het zo’n grootse rekening heeft gekregen. We dachten dat het misschien de locatie zou zijn, maar helaas, onze hoop was daar de bodem ingeslagen. Misschien is het het feit dat iemand daadwerkelijk uit een liefdesdriehoek trouwt op Vet en mooi. nutsvoorzieningen dat is reusachtig!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 6 augustus:

In het bijzijn van vrienden en familie beloven Steffy en Finn elkaar, door persoonlijke geloften op te zeggen en man en vrouw te worden. Hoewel alles nu rozengeur en maneschijn is voor het gelukkige paar, moeten we ons afvragen of het de stilte voor de storm is, zoals alle tekenen wijzen op Steffy’s ergste nachtmerrie wordt gerealiseerd na een recente beslissing die op spectaculaire wijze averechts kan werken.

— Candace Young/Charlie Mason