The Bold and the Beautiful Spoilers 23 – 27 augustus 2021


In de nieuwste van Soaps.com Vet en mooi spoilers voor maandag 23 augustus tot en met vrijdag 27 augustus onthult Sheila nog een ander explosief geheim – kent ze een ander soort?!? — Finn maakt de moeder van alle huwelijksblunders, en Eric slaat Ridge en Brooke van hun hoge paarden. En dat is nog maar het topje van de ijsberg waar het deze teasers betreft. Chill voor een tijdje, en we zullen alle bloederige details onthullen…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 20 augustus:

Eric, Quinn en Carter beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Hmm… Na de onvoorziene complicatie die eerder deze week een moersleutel in deze situatie heeft gegooid, hopen we dat dit nieuwe begin een teken is dat ze het verleden achter zich kunnen laten en zonder wrok vooruit kunnen. (Oh, wie houden we voor de gek? We houden van rancune!)

Wanneer Jack Sheila benadert met een ernstige waarschuwing, is het veilig om aan te nemen dat hij haar op de hoogte zal stellen dat ze Finns leven heeft verwoest. We wedden dat de beschermende pop voor niets zal stoppen – zelfs niet in de war met de duivelin – om uit te kijken naar de zoon die hij als zijn eigen zoon heeft grootgebracht. De vraag is of Sheila gehoor zal geven aan zijn woorden… of in zijn gezicht zal kakelen?

Chesapeake Shores teasers: Twee mannen uit Bree’s verleden duiken weer op – plus, er is een onverwachte wending en een dreigende rechtszaak bedreigt de O’Briens!

Weekend DVR-waarschuwing: mis het niet het nieuwste keurmerk Aurora Teagarden Mysteries première, die een pre-huwelijksreisavontuur omringt dat besmet is met moord!

Vet en mooi spoilers voor week van 23 augustus:

Vet en mooi spoilers voor maandag 23 augustus:

Niemand is beter in het vervullen van hun lot dan Ridge en Brooke. Maar hoe zullen ze dat vandaag doen als ze romantisch worden? Een spoor van rozenblaadjes dat naar het bed leidt? Champagne en aardbeien omhuld met chocolade? Of gewoon een goede oude liefdesverklaring? (Hé, je kunt het nooit genoeg zeggen!)

Hoeveel mouwen heeft Sheila hebben? Omdat ze blijkbaar nog een andere truc heeft; een geweldig geheim dat ze onthult om Jack te chanteren. Welkom op de hete stoel, vriend!

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 24 augustus:

Als je je alleen maar zorgen hoeft te maken als je het huis verlaat, is of je de oven aan hebt laten staan, prijs jezelf dan gelukkig… Steffy moet zich zorgen maken dat psycho Sheila opduikt terwijl ze weg is voor zaken met Hope. Alsof Steffy niet aan het verliezen was genoeg slaap als de moeder van een pasgeboren baby!

Woord aan de wijze, Paris: Als je erover denkt om in te spelen op Steffy’s zorgen … eh, doe het dan niet. Hoe kan dat? Laten we eens kijken naar hoe het publiek reageert op je tussenkomst?.

Kleur ons geïntrigeerd. Als Eric een lang verborgen waarheid deelt met Quinn, zal hij dan een beetje stiekem zijn? houdt van haar manipulatieve kant? Dat het hem misschien, heel misschien, zelfs een beetje doet denken aan zijn overleden vrouw, Stephanie, die nooit een complot had bedacht dat ze niet zou bedenken?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 25 augustus:

In wat klinkt als het beëindigen van een verloving met de terugkeer van de ring, informeert Carter Brooke en Ridge dat hij Eric zijn portret van Quinn heeft teruggegeven. Maar hij houdt nog steeds vast aan die herinneringen, verdorie!

Fans zullen hier nog een velddag mee hebben – vooral daarna wat ze hebben nu al heb Finn gebeld. De dokter is woedend en overrompeld door Jacks voorstel met betrekking tot Sheila.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 26 augustus:

Als Ridge en Brooke hun verontwaardiging over Quinn uiten, klapt Eric terug. Alsjeblieft, alsjeblieft, laat hem hen alsjeblieft herinneren aan de tijd dat ze achter zijn rug om gingen tijdens zijn eigen huwelijk met Brooke.

Akkoord! Het is een nachtmerrie die tot leven komt! Zoals iedereen zou doen, flipt Steffy als een gek als ze vindt dat Sheila baby Hayes vasthoudt! Finn, oude vriend, we gaan ervan uit dat de huwelijksreis over drie, twee eindigt…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 27 augustus:

Kaboem! Steffy zet Finn op scherp omdat ze haar vertrouwen heeft geschonden – en alleen wat, dagen nadat hij beloofde haar lief te hebben, te eren en te koesteren? Welk deel van, “Schat, je moeder heeft geprobeerd om… moord de helft van mijn familie op een of ander moment!” begrijpt hij het niet?

Behalve dat ze genoeg plastische chirurgie heeft ondergaan om zichzelf in iemand heel anders te veranderen – waarvan ze bekend is dat ze doet – kunnen we ons niet voorstellen hoe Sheila denkt dat ze zich uit haar huidige puinhoop met Steffy zal kunnen manoeuvreren. Maar ze denkt inderdaad dat ze het gaat doen en onderneemt stappen om het te laten gebeuren. Benieuwd of ze terugvalt in haar oude draaiboek, kleurrijk geïllustreerd hierdoor fotogalerij van haar misdaden uit het verleden.

— Candace Young/Charlie Mason