The Bold and the Beautiful Spoilers 25 – 29 april 2022


Beveiliging! Beveiliging! Kan iemand de beveiliging bellen en snel, alsjeblieft, want in Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 25 april tot en met vrijdag 29 april besluit een steeds meer losgeslagen Sheila dat de tijd is gekomen om “Steffy voor altijd stil te zetten” van haar takenlijst. In andere ontwikkelingen beweren Brooke en Hope tegen Liam dat eerlijkheid het beste beleid is, laat Bill Poor Dead Vinny zich omdraaien in zijn graf door te zweren dat recht gedaan zal worden waar het Steffy betreft, en Deacon bedoelt het goed, maar leert binnenkort op de harde manier dat waar mensen zo onstabiel als Sheila betreft, stilte is goud. Bekijk hieronder de details van al deze teasers en meer…

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 22 april:

Taylor staat haar mannetje met Brooke en Hope over de behandeling van Steffy. Ehm, we kunnen niet bedenken waarom de Logans hier een mening over zouden hebben… tenzij het gaat om Liam die aan Steffy’s bed gekluisterd blijft. D’oh.

Nou, dit is angstaanjagend: Sheila’s angst schiet omhoog omdat het lijkt alsof haar slordig gebouwde kaartenhuis op het punt staat om haar heen in te storten. Zoals we allemaal weten, is de gekke vrouw op haar duivelse ergste wanneer ze zich in het nauw gedreven voelt – wat? zullen haar volgende schandalige zet is?!?

Vet en mooi spoilers voor week van 25 april:

Vet en mooi spoilers voor maandag 25 april:

Dit zou helemaal geen rode vlaggen moeten oproepen! Sheila komt tussenbeide wanneer Ridge en plaatsvervangend chef Baker Steffy aansporen om het zich te herinneren. Mm-hmm, want niets zegt: “Ik had er niets mee te maken!” als een beroepscrimineel met moordlustige neigingen die een onderzoek naar de dood van haar eigen zoon in de weg staat.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zal ​​Deacon Sheila helpen ontsnappen uit de gevangenis?

Het zijn geen dokters, maar ze… Hé, wacht. Hope en Brooke spelen niet eens dokters op tv. Toch werkt het moeder/dochter-duo nog steeds samen om een ​​conflictueuze Liam aan te sporen om Steffy de waarheid te vertellen.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 26 april:

Staat Steffy altijd onder gewapende bewaking? Omdat ze dat zou moeten zijn! In paniek besluit Sheila de klus te klaren waaraan ze is begonnen – met andere woorden, maak Finns weduwe af!

Het zijn tijden als deze dat het gezegde “De waarheid doet pijn” wordt extra pijnlijk: Liam probeert zachtaardig te zijn, maar er is geen gemakkelijke manier om Steffy te vertellen over Finns tragische lot.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 27 april:

Terwijl een emotionele Steffy de dood van Finn onder ogen ziet, omringd door haar dierbaren, kun je doorgaan en met haar mee huilen terwijl je onze betraande foto bekijkt galerij van de meest impactvolle sterfgevallen aller tijden van de soap.

Als Steffy maar wist dat Sheila de reden was dat Finn madeliefjes opduwt en zijzelf misschien de volgende is. Maar volledig in het ongewisse, deelt Steffy een zeldzaam moment van sympathie met de steeds wanhopiger wordende gek.

Vet en mooi spoilers voor donderdag 28 april:

Het klinkt alsof Steffy in ieder geval deze kogel zal ontwijken als Sheila’s kwaadaardige plan op een onverwachte manier wordt gedwarsboomd. Zou ze een gewetensaanval kunnen krijgen en besluiten te stoppen met het ruïneren van het leven van mensen of, erger nog, ze te beëindigen?

Steek je hand op als je niet gedaan zie deze aankomen: Hope maakt zich zorgen over de connectie tussen Steffy en Liam. Maar heeft ze reden om zich zorgen te maken? Um, gezien het feit dat hij wegliep, dronken werd en seks had met zijn ex zodra hij Thomas zag halsstaren met de Hope-etalagepop, gaan we op de vuist en zeggen ja.

Lees ook:  Bold & Beautiful'S Steffy/Finn-probleem en het Liam/Hope/Thomas-verhaal dat niemand wil

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 29 april:

Wanneer Bill en Liam beloven gerechtigheid te krijgen voor Steffy, kunnen ze zichzelf onbedoeld bovenaan Sheila’s hitlijst zetten. Is het voor hen te laat om Deacon wat vechtkunstbewegingen te laten zien? Over Hope’s vader gesproken…

Deacon serveert goedbedoelde woorden van troost aan een gekwelde Sheila. Maar zullen ze het gewenste effect hebben… of alleen dienen om de onstabiele vrouw nog meer van hun stuk te brengen?

Waarom is Steffy’s grootvader zo schaars geweest sinds Finn’s dood en Steffy’s bijna-dood? Laten we John McCook (Eric) daar antwoord op geven zich afvragen.

Woon een virtuele Forrester Creations-modeshow bij door de onderstaande foto’s te bekijken van: uw Vet en mooi favorieten uitgedost in de heetste haute couture.

— Candace Young/Charlie Mason