The Bold and the Beautiful Spoilers 30 mei – 3 juni 2022


De tijden veranderen’! In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 30 mei tot en met vrijdag 3 juni heeft Donna een grote vraag aan Eric, Carter komt open over zijn ware gevoelens voor Quinn en Brooke haalt alles uit de kast om Ridge terug te winnen. Niet alleen dat, maar de arme, belegerde Steffy verzamelt de kracht om een ​​verpletterend afscheid te nemen. Bekijk hieronder de details over deze spoilers en meer.

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 27 mei:

Het zijn in ieder geval niet Donna en Quinn… nog. Hoe zal het Eric vergaan als hij een ruzie tussen Taylor en Brooke over Ridge probeert te bezweren? Als hij zijn gebruikelijke zin begint te spuien over Brooke en Ridge die bij elkaar horen, zal Doc er niet vriendelijk tegen zijn, dat weten we zeker!

Laten we ons klaarmaken om te ruuumble !! Paris duwt terug wanneer bemoeial Grace eist dat ze Zende verkiest boven Carter. We kunnen ons niet voorstellen wat de oudere Buckingham denkt, maar we zijn benieuwd wat haar dochter te zeggen zal hebben als ze opkomt voor haar recht om haar eigen man te kiezen, heel erg bedankt.

Vet en mooi spoilers voor de week van 30 mei:

Vet en mooi spoilers voor maandag 30 mei:

Nou, dit is geen voorbode van allemaal: Carter maakt zich bij Quinn zorgen dat Paris zich in haar huwelijk met Eric kan mengen. Ze weten niet dat het huwelijk zich al op onstabiele grond bevindt, nu de Forrester-patriarch zich overgeeft aan buitenschoolse activiteiten van de, eh, plakkerige variant met zijn ex-vrouw.

Lees ook:  Bold & BeautifulDarin Brooks & Kelly Kruger's schattige 2e verjaardagsvideo voor Everleigh

Wetende dat Finn nog leeft, zal het kijkerschap een andere draai geven als Ridge en Thomas een emotionele Steffy troosten over haar verloren toekomst met haar man.

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 31 mei:

Wanneer Quinn probeert Carter ervan te weerhouden een dwaze zet te doen met Paris, is zijn ex-geliefde echt bezorgd dat hij op het punt staat een fout te maken… of hoopt ze stiekem dat hij in de coulissen zal wachten als ze er niet in slaagt Eric uit de het oude Forrester pension?!

De diepte van Steffy’s wanhoop over het verlies van Finn leidt haar op een nieuw pad. De verwoeste dochter van Will Ridge pakt de kinderen in en gaat de stad uit om te ontsnappen aan de constante pijnlijke herinneringen aan haar liefhebbende echtgenoot, of loopt ze in plaats daarvan een versleten driehoekig pad naarmate ze zwaarder op Liam leunt voor ondersteuning?

Vet en mooi spoilers voor woensdag 1 juni:

Li spoort Finn aan om voor zijn leven te vechten en terug te keren naar Steffy en Hayes. Dit zal een opluchting zijn voor degenen die vreesden dat ze haar schoondochter op de een of andere manier de schuld zou geven van wat er met haar zoon was gebeurd. Het lijkt erop dat de wanhopig hoopvolle moeder de moeder van haar kleinzoon alleen maar beschermt tegen de mogelijkheid om haar liefde helemaal opnieuw te moeten verliezen. De vraag is, zullen haar smeekbeden genoeg zijn om de slapende dokter wakker te maken?!

Als je nog tissues over hebt na Steffy’s emotionele ineenstorting laatst week, raden we je aan om ze bij de hand te hebben als de diepbedroefde moeder van twee instort in Liams armen terwijl ze emotioneel afscheid neemt. Blijkbaar moet ze onze fotogalerij van personages die de dood hebben bedrogen. Misschien ziet ze er een bekend gezicht in.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sean Kanan deelt reis naar gewichtsverlies/Playgirl-cover

Vet en mooi spoilers voor donderdag 2 juni:

Een “kwartaal” voor uw gedachten over deze blockbuster-ontwikkeling: Carter kan zijn ware gevoelens niet bevatten en belijdt zijn liefde aan Quinn. Ja, het lijkt erop dat de fitte en fantastische Forrester COO een “kwartaal” tegemoet gaat voor een pond! We zijn hier de hele week…

Welp, het vredesakkoord dat slechts enkele dagen geleden tussen Brooke en Taylor op kantoor werd gesloten, is duidelijk volledig ontrafeld als Ridge tussenbeide komt wanneer de twee vrouwen kibbelen. Is er iemand verrast? We kunnen niet zeggen zoals we zijn; dit is duidelijk de reden dat ze in onze galerij staan ​​van Vet & Mooi’s meest onvergetelijke rivaliteiten!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 3 juni:

Deacon biedt Brooke geruststelling na haar mislukte poging met Ridge. Iets zegt ons dat de oplichter die van haar houdt misschien meer heeft dan alleen troostende woorden om naar voren te brengen…

Tel de honingflessen! Donna neemt Eric mee op een trip down memory lane voordat ze een verbluffend verzoek doet. Uh-oh… heeft de levendige ex-vrouw en minnaar van de patriarch besloten dat ze de zijne wil zijn huidig vrouw weer?!

Vet en mooi spoilers voor week van 6 juni:

Vet en mooi spoilers voor maandag 6 juni:

Had hij echt verwacht dat dit zo soepel zou gaan als honing?! Eric beheert zijn verwikkeling met Donna terwijl hij getrouwd is met Quinn. Nu heeft hij heel veel ervaring met het omgaan met deze situaties, maar we weten niet zeker of we ons hem ooit ongeschonden kunnen herinneren. Koningin Stephanie altijd betrapte hem op heterdaad!

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas dringt er bij Hope op aan om Liam nog een kans te geven

Nooit iemand die ermee ophoudt, La Logan moet misschien diep in de kast graven voor een pittige terugkeer van de Brooke’s Bedroom-lingerielijn wanneer ze Ridge verrast met een laat bezoek en een pleidooi om te herenigen.

Terwijl de Daytime Emmy’s dichterbij komen, ga je in de goudkoorts met een terugblik op 15 van de meest memorabele acceptatietoespraken ooit in de onlangs uitgebreide fotogalerij van Soaps.

Doe mee met Soaps om hulde te brengen aan de geliefde overdag alumni die we hebben verloren in de eerste helft van 2022 in de onderstaande fotogalerij.

— Candace Young/Charlie Mason