The Bold and the Beautiful Spoilers 9 – 13 mei 2022


Daar gaan we! In Soaps.com’s nieuwste spoilers voor The Bold and the Beautiful van maandag 9 mei tot en met vrijdag 13 mei keert Steffy’s geheugen terug, wat de slechtste van alle mogelijke scenario’s zal zijn voor haar potentiële moordenaar, Sheila. En terwijl de moorddadige moeder van Finn in een steeds krappere hoek wordt geschilderd, betrekt Quinn zichzelf bij de achtervolging van Carter door Parijs, terwijl Eric zijn huidige vrouw twee keer met ex Donna bedriegt. Waar leidt het allemaal toe? Lees verder en we onthullen alles wat we weten (en vermoeden) over deze teasers en meer!

Moge de beste van de besten winnen: hier is je volledige lijst met de 2022 Daytime Emmy-genomineerden!

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 6 mei:

We gaan niet liegen, het is verfrissend om te horen dat iemand niet denkt dat Paris perfect is, maar wanneer Quinn Carter duidelijk maakt dat hij het beter kan dan Zoe’s jongere zus, moeten we ons afvragen of ze niet alleen a wee beetje jaloers.

We zullen, deze klinkt onheilspellend: Steffy voelt dat er iets niet klopt als Sheila onaangekondigd op bezoek komt. Is de gekke vrouw er echt om Hayes te zien… of hoopt ze op nog een kans om van de baby een wees te maken?!?

Vet en mooi spoilers voor week van 9 mei:

Vet en mooi spoilers voor maandag 9 mei:

Carter moet dankbaar zijn als Quinn hem redt van een ongemakkelijk moment met Paris. Maar kom op, laten we echt zijn: zijn ex-geliefde moet ook helemaal groen zien, toch? Gezien hoe heet en zwaar “Quarter” was – verfris je geheugen met onze fotogalerij – we gaan zeggen dat dat een retorische vraag is.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 31 oktober – 4 november 2022

In shock en ongeloof komt Steffy’s geheugen terug. En hoewel dat een nachtmerrie voor haar zal zijn, zal het zeker nog angstaanjagender zijn voor haar moorddadige schoonmonster! De mal is over drie, twee…

Vet en mooi spoilers voor dinsdag 10 mei:

Hoewel een ontrouwe partner zich tegenwoordig schuldig voelt omdat hij hun nietsvermoedende echtgenoot heeft bedrogen, kunnen Eric en Quinn zichzelf misschien zelfs op het ontrouwfront noemen en verder gaan.

Wanneer Steffy zich realiseert dat Finn stierf zodat ze kon leven, hebben we het gevoel dat het einde nabij is voor Sheila. Hier is wat Kimberlin Brown te zeggen had over haar terugkeer verloving als de waanzinnige.

Vet en mooi spoilers voor woensdag 11 mei:

Krijgt Quinn inzicht in wat Eric echt van plan is als hij zegt dat hij pickleball speelt? Zou kunnen, wanneer ze haar man een speciaal geschenk geeft dat een zinvol doel heeft.

Terwijl Taylor, Ridge en Steffy hun dubbelhartige plan uitvoerden om Sheila in actie te brengen, hopen we dat ze dat doen met kogelvrije vesten. Als de geschiedenis een indicatie is, zal de psychopaat proberen om er zoveel mogelijk met haar neer te halen. (Bekijk hier haar krankzinnige geschiedenis.)

Vet en mooi spoilers voor donderdag 12 mei:

Terwijl Taylors kant van Ridge’s familie hun complot tegen Sheila in gang zet, brengt Deacon verbazingwekkend nieuws over de duivelin aan Brooke en Hope. Cue Brooke die zegt: “Ik wist Ik voelde een kracht van buitenaf aan het werk!”

Terwijl Steffy een verrassende beschuldiging uit, barst Sheila’s façade snel – en we kennen allemaal het soort moorddadige waanzin dat eronder schuilgaat!

Lees ook:  The Bold and the Beautiful's Steffy & Liam maakten geheime seks saai

Vet en mooi spoilers voor vrijdag 13 mei:

Deacon voert mogelijk een verloren strijd tegen ‘het lot’. Maar hij verdubbelt niettemin zijn theorie over Ridge aan Brooke en Hope.

Tijdens een verhit gevecht met Sheila herinnert Steffy zich weer een schokkende herinnering. Zou dit de druppel kunnen zijn die de kameel breekt en leidt naar de “Wie heeft Sheila vermoord?” moordmysterie waar we al maanden op wachten? (Bekijk hier de lijst met verdachten.)

Ontdek welke van je favoriete duo’s op nummer 1 staat in de onderstaande countdown, een gloednieuwe fotogalerij van de 35 beste koppels aller tijden op Vet en mooi.

— Candace Young/Charlie Mason