Vet mooi: Jacqueline MacInnes Wood in bikini na de bevalling met haar drie zonen, foto


De Daytime Emmy Award-winnende actrice geeft een kijkje in haar zwangerschapsverlof.

Het is nog maar een paar weken geleden The Bold and the Beautiful’s Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) is bevallen van haar derde kind met echtgenoot Elan Ruspoli en nu de CBS-favoriet, die aan het ontspannen is met zwangerschapsverlof, deelde een foto, er fantastisch uit in een bikini, met haar zonen Rise, Lennix en baby Brando.

Gisteren, die ze omschreef als hun ‘Wellness Wednesday’, glimlachte Wood naar haar oudste zoon ‘shaman Rise’ terwijl hij op weg was naar een gezond bad voor zijn moeder en kleine broers.

Dit is pas de tweede foto die we hebben gezien van Wood met haar pas uitgebreide kroost. Op dinsdag 24 mei stelde ze haar pasgeboren baby voor het eerst aan de wereld voor door een kostbare foto met haar jongens te delen met het onderschrift: “En toen waren er drie.”

Meer: Katherine Kelly Lang weer aan het werk na operatie

Op woensdag 1 juni keken fans toe hoe Steffy emotioneel afscheid nam van haar familie en Liam voordat ze vertrok met Kelly en Hayes om wat tijd weg te nemen van Los Angeles en het klifhuis, dat, zoals ze zei, zoveel herinneringen aan haar had. echtgenoot Finn. Terwijl Steffy en de rest van de wereld geloven dat Finn stierf door toedoen van zijn biologische moeder Sheila, weten we allemaal beter – en dat geldt ook voor Li, die hem in een kamer verstopt om haar zoon weer gezond te maken.

En terwijl de actrice met zwangerschapsverlof is en Steffy weg is in een poging haar gebroken hart te herstellen, is het slechts een kwestie van tijd voordat Finn wakker wordt, aangezien Li zag dat zijn ogen begonnen te trillen.

Laat ons in de reacties weten hoe je deze verhaallijn zou willen zien spelen.

Als je denkt dat Wood er nu geweldig uitziet, wil je er niet een paar missen haar heetste rode loper looks in de fotogalerij hieronder.