Wat is er gebeurd? The Bold and the Beautiful Dat heeft karakters verpest — slecht schrijven


Hoeveel personages kan de show mogelijk bezoedelen met één verhaallijn?

Laten we eerst de eer geven waar het moet: de cast van The Bold and the Beautiful zou Frosty the Snowman kunnen verkopen op het idee van een timeshare in Miami. Maar voor de liefde van Stephanie Forrester, kan de show alsjeblieft stoppen met hen te vragen?

Het kijken naar de aflevering van 13 september was alsof je een alternatieve realiteit binnenstapte waarin volwassen volwassenen zo nonchalant en opgewekt kunnen praten over een vrouwruil, alsof ze discussiëren over welke kleur backsplash ze in de keuken moeten installeren. Het was gewoon… raar.

Thomas gezicht B&B

“Nou dit is ongemakkelijk. Typisch… maar onhandig.”

Krediet: CBS-screenshot

Kun je je voorstellen dat je met je gescheiden ouders rondhangt, papa’s afwezige vrouw voor vuil leest – recht in zijn gezicht – en hem en mama bijna uitdaagt om zeven minuten in de hemel te gaan spelen? Ofwel zou papa je verloochenen, ofwel zou mama de rode tinten te helder maken om ooit door een krijtje te worden vastgelegd, of beide. Het is een scenario dat de goedgelovigheid tot ver over het breekpunt spant.

En eerlijk gezegd, we zouden waarschijnlijk de absolute bizarheid kunnen accepteren van Steffy en Thomas die opnieuw besluiten dat, ondanks de talloze scheidingen van Ridge en Taylor, ze bij elkaar horen. (We hebben wel gezegd dat Thorsten Kaye en Krista Allen de bejesus verkopen uit de dwaasheid, toch?) Dat wil zeggen, we zouden het kunnen accepteren als het niet voor één ding was …

Taylor Thomas B&B

“Hm. Wat zou zegt een internationaal bekende psychiater hierover?”

Krediet: CBS-screenshot

Het maakt iedereen in de kamer kapot. Nou ja, misschien niet Thomas; als je eenmaal hebt gezoend met een paspop, is de enige manier om omhoog te gaan. Maar Ridge komt over als een eikel omdat hij glunderende ogen naar zijn voormalige vrouw heeft gemaakt, Taylor wordt achtergelaten om er zielig uit te zien als ze allesbehalve is (vooral sinds Allen binnenkwam), en Steffy klinkt alsof ze bezeten is door haar overleden grootmoeder. Zou de vastberaden heldin die ooit de vastberadenheid toonde om zichzelf te verwijderen van haar eindeloze ’trouw’-go-round met Liam en Hope er echt voor kiezen om haar moeder enthousiast te veroordelen tot een oneindige liefdesdriehoek met Ridge en Brooke?

Meer: Het verbazingwekkende geschenk van Scott Clifton aan zijn zoon

Denk het niet. De Steffy die wij weten en liefhebben zou Taylor erop wijzen dat ze niet alleen een wereldberoemde psychiater is, maar ook de heetste van hete tamales – en de zeldzame die ook weet hoe ze moet buikdansen. De Steffy die wij weten en liefhebben zou langs mama paraderen, elke knappe en bekwame executive bij Forrester Creations. De Steffy die wij weten en liefde zou mama beschermen tegen opnieuw gekwetst worden – en boos op papa omdat hij de veelvraat voor straf is die hij is, hem suggererend dat hij verdient wat hij krijgt: een gebroken hart en een leeg bed.

Zorg ervoor dat u geen whiplash krijgt tijdens het beoordelen Ridge’s lange geschiedenis van pingpongen tussen Taylor en Brooke (en Caroline en Ashley en Morgan en Caroline 2.0 en Katie) in de onderstaande fotogalerij.