Zullen Bold & BeautifulFinn slaapt met hoop als Liam en Steffy herenigen?


Het is misschien tijd voor hem om iets nieuws te proberen.

Kijk, we weten het allemaal Vet en mooi‘Steam’-trein maakt zich klaar om het station te verlaten, toch? Steffy en Liam zullen zo goed als zeker weer bij elkaar komen. Fans hebben gesmeekt om de show om de liefde van Finn en Steffy in stand te houden, maar nu we weten dat hij nog leeft, is het vrijwel een garantie dat er problemen zullen komen! De Forresters doen niets gemakkelijk. Ooit.

Meer: Maak kennis met de pasgeboren derde zoon van Jacqueline MacInnes Wood

En onthoud hoe de show deed zijn uiterste best om de liefde van Steffy en Liam te vieren een tijdje terug? Dat zorgde zeker voor opschudding bij de kijkers. Finn had nog niet eens een begrafenis gehad en “Steam” maakte een comeback! Toegegeven, nu weten we het waarom de goede dokter had geen begrafenis gehad…

Plus, dit is Liam waar we het hier over hebben – Meneer welke jonkvrouw in nood nu kwetsbaarder is. Sorry, Hope, maar op dit moment ben jij dat niet.

Dus zolang Finn nog leeft, valt niet te zeggen hoe lang het zal duren voordat hij daadwerkelijk terugkeert naar Los Angeles en zijn familie. Het is al ruim een ​​maand geleden. Tegen de tijd dat hij terugkomt, kan er veel veranderen.

Tanner Novlan, Annika Noelle finn hoop jpi bb

“Proost voor hartzeer!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Het is misschien leuk om te denken dat Steffy de kans zou grijpen om zich te herenigen met haar man en de vader van haar kind – maar dat is net zo waar met Liam als met Finn. En als ze verder was gegaan tegen de tijd dat ze erachter komt dat ze… niet eigenlijk een weduwe, zal ze een keuze moeten maken tussen twee liefdes en twee vaders van haar kinderen. Zelfs als die keuze uiteindelijk is, Finn, kunnen we ons hem niet voorstellen niet gekwetst om te zien dat ze met Liam om zijn (niet-bestaande) graf heen kroop.

Er zijn maar weinig dingen die mensen samenbrengen zoals pijn zijn, en met Hope die wankelt van Liam die terugkeert naar Steffy en Finn die pijn heeft om te ontdekken dat zijn vrouw verder is gegaan, kunnen ze elkaar de perfecte schouders geven om op uit te huilen – in bed. En hoewel ze geen van beiden bijzonder wraakzuchtig zijn, moet er op zijn minst een… klein deel van Finn en Hope dat enige voldoening zou halen uit het bij hun exen te houden!

Dan is er Li. Ze keurt Steffy duidelijk af en voelt dat ze slecht is voor haar zoon, dus we kunnen zien dat ze het goed met Hope vindt, zolang het hem maar ver weg van Steffy weghaalt! Ja, de Logans raken ook in de war met de Forresters, maar nu Brooke op de vlucht is met Ridge, ziet Hope’s familie er misschien uit als het veiligere, minder bagage-gevulde alternatief.

Meer: John McCook plaagt Erics ware liefde

Zou de houding van Li noodzakelijkerwijs Finn beïnvloeden? Misschien niet – maar ze heeft hem wel teruggetrokken van de rand van de dood, dus hij voelt zich misschien een beetje meer liefdadig jegens zijn moeder!

Wat denk je? Gaan Finn en Steffy elkaar weer in de armen springen als hij eindelijk terugkomt, of kunnen ze het te druk hebben met een partnerruil?

Neem een ​​kijkje in onze fotogalerij van het ontleden van Scott Clifton Steffy, Hope en Liam’s driehoek om een ​​idee te krijgen van hoe waarschijnlijk het is dat “Steam” zich zal herenigen!