Zullen Bold & BeautifulIs Sheila vermoord? Zo ja, wie heeft haar vermoord?


Staat Finns moorddadige moeder op het punt haar eigen medicijn te proeven?

Tenzij je het weekend onder een steen hebt geleefd, weet je al dat de afleveringen van deze week van The Bold and the Beautiful met Steffy, haar geheugen is in ieder geval volledig hersteld, en confronteert Sheila, ook bekend als de psychopaat die per ongeluk haar zoon vermoordde terwijl ze probeerde hem weduwnaar te maken. De kans is groot dat je de popcorn al hebt laten knallen in afwachting van die sappige scènes. (Proef wat hier gaat komen.)

Maar wij? We kijken al verder vooruit. Wat gebeurt er nadat Sheila’s (laatste) gruwelijke misdaad wordt onthuld? (Bekijk de vele anderen hier.) Aangezien haar overgave aan de autoriteiten en haar intrek nemen achter de tralies de minst dramatische mogelijkheid zou zijn, gaan we eropuit en zeggen dat dat niet is wat er gaat gebeuren.

Kimberlin Brown"De jongeren en de rustelozen" Set CBS Television City Los Angeles 5/12/05 ©Aaron Montgomery/jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering #8302

Stil zat Sheila te koken. Ze wist dat oranje niet meer het nieuwe zwart was.

Krediet: Aaron Montgomery/JPI

Verlaat het podium links

In plaats daarvan stellen we ons de stiekeme Sheila voor die op wonderbaarlijke wijze uit die kamer komt zonder een dwangbuis aan en zo uit LA komt. Ze heeft geen vrienden in de stad die het decor is van haar voormalige soap, De jongeren en de rustelozen. Maar gezien het feit dat haar hobby’s mensenstelen, babygrillen en moorden zijn, heeft ze dan ergens vrienden? Mm, denk het niet.

Natuurlijk zou een verhuizing naar Genoa City niet het einde zijn van Sheila’s Vet en mooi verhaal – nog niet, tenminste. Steffy, Ridge, Brooke, Taylor … Vrijwel iedereen in de show wil de schurk zien betalen – en duur. Dus zou ze gevolgd worden naar Genua City, waar ze eindelijk haar maker zou ontmoeten. Dan zou de vraag even simpel als gecompliceerd zijn: Whodunit?

Meer: Kimberlin Brown onthult haar status als Sheila

Kimberlin Brown, Christian LeBlanc, Tracey Bregman"De jongeren en de rustelozen" SetCBS Television City7/27//05©Aaron Montgomery/jpistudios.com310-657-9661Aflevering # 8206

Dit is de manier waarop Michael en Lauren zich Sheila het liefst herinneren. Als al!

Krediet: Aaron Montgomery/JPI

Het lijkenhuis, hoe beter

Zou Steffy de dood van haar man hebben gewroken? Zou Brooke Sheila hebben uitgeschakeld voor het torpederen van zowel haar nuchterheid als haar huwelijk? Zou Deacon uitgehaald hebben naar de duivelin die Brooke’s leven tot een hel maakte? Of zou een van de mensen die Sheila in Genua City onrecht aandeed, erachter zijn gekomen dat ze op moordende afstand was en voor eens en voor altijd een einde hebben gemaakt aan haar schrikbewind?

Niemand zou bijvoorbeeld kunnen zeggen dat als Lauren dat deed in haar langdurige kwelgeest, het niet de meest gerechtvaardigde moord zou zijn!

Overweeg de vele, vele verdachten in een mogelijke “Who Killed Sheila?” moord mysterie in de fotogalerij hieronder.