Press ESC to close

Zullen Bold & BeautifulThomas komt terug om Forrester Creations te runnen?!


Ridge’s plotselinge wens om zijn functie als co-CEO van Forrester Creations te verlaten om zich op de couturelijn te concentreren, heeft een blik op de wormen geopend Gedurfd en mooi, en de situatie zal voor Steffy nog erger worden voordat het beter wordt… maar misschien niet zo erg als het had kunnen zijn. Verward? Laten we het uitleggen…

Ridge verraste zijn dochter toen hij uit het niets aankondigde dat hij zich moest concentreren op het ontwerpen voor couture als het bedrijf succesvol wilde blijven. Een essentieel onderdeel van deze beslissing was het onmiddellijk aftreden van Steffy’s co-CEO, wat haar een beetje in de war bracht.
Jacqueline MacInnes Wood, Thorsten Kaye

Steffy is een dynamo, maar leidt in haar eentje een wereldwijd mode-imperium, terwijl ze twee jonge kinderen grootbrengt en tijd vrijmaakt om zich zorgen te maken over de ’terugkeer van Sheila’. En De toenemende fascinatie van haar man voor niet alleen zijn Birth Mother™, maar ook voor haar aartsvijand, komt beslist neer op een bord dat te vol is. Wie kan het haar kwalijk nemen dat ze aarzelt om het zonder hulp aan te pakken?
Scott Clifton, Jacqueline MacInnes Wood

Ridge’s antwoord was natuurlijk om haar hulp te zoeken… en met wie beter dan een vrouw waar Steffy in de loop van hun leven herhaaldelijk tegenaan heeft gestoten? Brooke zag de gebrekkige gedachtegang in dit plan en wees hem af, wat betekent dat het iemand anders zal moeten zijn. Maar wie? Welnu, we hebben een idee, en het werd voorafschaduwd in een zin van vorige week.
Thorsten Kaye, Katherine Kelly Lang

Lees ook:  Bold & Beautiful: Flo accepteert het huwelijksaanzoek van Wyatt

Tijdens het verhitte debat over het al dan niet redden van Hope’s lijn, verklaarde Ridge op een gegeven moment dat Steffy, Hope en Thomas de toekomst van het bedrijf waren (sorry, RJ!). Het was een passerende zin die bedoeld was om Steffy uit te leggen waarom hij het belangrijk vond om Hope For the Future de tijd te geven om te herstellen voordat hij deze afsneed, maar het gaf ons ook een hint over wat er gaat komen.

Nu Brooke de functie van co-CEO afwijst, zal Ridge deze vrijwel zeker aan Thomas aanbieden.
Tekst luidt: Abonneer u op de Bold and Beautiful-nieuwsbrief van Soaps.  Ontvang het laatste nieuws, dagelijkse samenvattingen, exclusieve interviews en spoilers rechtstreeks in uw inbox https://cloud.email.soaps.com/signup/

Ondanks dat hij net met zijn zoon Douglas naar het buitenland is verhuisd, is het onwaarschijnlijk dat Thomas een kans om vooruitgang te boeken in het familiebedrijf zal afslaan, ook al betekent dit dat hij de vrouw moet ontmoeten die zijn huwelijksaanzoek niet één keer heeft afgewezen, maar tweemaal.
Thomas stelt Hope B&B voor

Nu zou men dat doen denken dit zou Steffy blij maken, aangezien ze de kogel van de samenwerking met Brooke heeft ontweken en het bedrijf zou runnen samen met de broer van wie ze houdt… maar in plaats vanwe denken dat dit de laatste druppel voor haar kan zijn.

Waarom? Nou, Steffy was degene die Thomas überhaupt aanmoedigde om te vertrekken, zo wanhopig was ze om hem weg te houden van Hope, die ze ervan beschuldigde hem als seksspeeltje te gebruiken. Bovendien is het onwaarschijnlijk dat Thomas het eens zal zijn met haar plan om Hope For the Future te schrappen, aangezien het dicht bij zijn hart ligt. Sterker nog, hij zou kunnen helpen het te redden… waardoor Steffy’s hoofd ontploft.
Steffy Thomas B&B

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 11-15 januari 2021

Vindt u dat Thomas moet terugkeren en co-CEO van Forrester Creations moet worden? Laat het ons weten in de reacties nadat je de meest memorabele modemomenten van Daytime Emmy in de onderstaande fotogalerij hebt bekeken.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]