Bold & Beautiful: Brooke markeert 35 jaar liefde met Nick, Thorne, Eric, Bill en Ridge


In Brooke’s woonkamer bedankt ze Hope voor het ter sprake brengen van het avondeten. Ze wenste alleen dat de dingen met Ridge anders waren. Hope wordt aangemoedigd door hun recente communicatie. Ze moet terug naar Liam en de kinderen. Brooke is niet graag alleen. Hope herinnert haar eraan hoe geliefd ze is – ze kan terugkijken op haar leven en troost putten uit alle liefdes die ze heeft gehad. Dat is het mooie van herinneringen; ze zijn er altijd als je ze nodig hebt. Ze omhelzen elkaar en zeggen welterusten.
Brooke, Hope woonkamer B&B

Meer: Bekijk het huis van $ 2,99 miljoen dollar van de Dallas-ster

Eens alleen, herinnert Brooke zich dat Ridge na zijn jaar afwezigheid terugkeerde en haar verraste met een roos buiten bij de fontein. Ze doet het licht uit, gaat op de bank liggen en dommelt in…
Brooke slaapbank B&B

Brooke ‘ontwaakt’ en ziet Eric op de bank thee inschenken. Hij zal nooit stoppen met om haar te geven en mijmert: “Is het echt 35 jaar?” Ze zijn het erover eens dat ze een geweldige tijd samen hebben gehad en een prachtig gezin hebben gevormd. Eric plaagt: “We zijn een mooi stel geworden.” Ze flashback naar toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten en door hun romantiek en bruiloften. Eric zal altijd hun tijd samen koesteren, ondanks dat ze weet waar haar ware bestemming ligt. Hij vertelt Brooke dat als je haar kent, je schoonheid, klasse en vooral liefde moet kennen.
Eric, Brooke droom B&B

Meer: Bekijk de hartverscheurende foto van Katherine Kelly Lang

Brooke krijgt een melding op haar tablet en glimlacht als ze een romantische foto van haar en Ridge op het scherm ziet. Een stem uit de hoek – Thorne – zegt dat hij die glimlach kent. Hij zou willen dat hij zo’n glimlach op haar gezicht kon toveren, maar hij weet dat het voor zijn broer is. Thorne en Brooke kijken terug op herinneringen aan hun romance. Thorne mijmert: “Hoe gelukkig ben ik? Hoeveel geluk heeft een man om van je te houden, Brooke?’ Hij weet dat zijn moeder door de jaren heen moeilijke woorden voor haar had, maar ze is gewoon een meisje uit de vallei die haar hart volgt – en ze weten allemaal waar dat haar verlaat. Brooke werpt nog een blik op de foto en lacht.
Thorne, Brooke B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful: Carter beschuldigt Zoe ervan te proberen in te ruilen voor Zende

Meer: Exclusief! Zal Thorne Brooke stelen?

Vervolgens wordt Brooke opgeschrikt door een rinkelende bel. Nick verschijnt in zijn marine-wit en vraagt ​​toestemming om aan boord te komen. Ze heet hem welkom en laat hem weten dat ze aan hem heeft gedacht met alle prachtige dingen die ze in de pers over hem heeft gelezen. Nick heeft ook aan haar gedacht. Ze bespreken dat ze niet goed is in alleen zijn en hij herinnert haar eraan dat zoveel mensen van haar houden. Vanuit zijn perspectief zal ze nooit alleen zijn. Ze kijken met veel plezier terug op de tijd die ze samen hebben gedeeld. Nick heeft veel nagedacht over de reis die ze leven noemen. De tijd met haar voelde als een heldere hemel. Hij is er voor haar… altijd.
Nick smile Brooke B&B

Meer: B&B-sterren delen backstage-geheimen

Brooke zit weer alleen als Bill verschijnt. “Mijn Cherie!” Hij kan haar niet zo laten zitten en biedt aan haar mee te nemen naar de Stella Maris. Ze giechelt: ‘Je weet dat we dat niet kunnen, Bill.’ Hij weet het, maar vindt dat ze moet toegeven dat ze samen epische tijden hebben gehad. Ze flitsen terug door hun romantische avonturen. Bill vond het geweldig dat Brooke van hem hield om hem en oordeelde hem niet. Hetzelfde geldt voor haar. Hoe konden ze? “Hoe zou iemand van ons kunnen?” Hij gebaart naar de woonkamer, waar Eric, Thorne en Nick staan. Brooke bedankt hen voor hun aanwezigheid en voor het helpen van haar om te voelen dat ze niet alleen is. Als ze echter eerlijk is, is er eigenlijk maar één ding dat ze wil horen. Ridge’s stem klinkt “Logan”.
Brooke, Bill droom B&B

Lees ook:  Bold & BeautifulJacqueline MacInnes Wood gaat de 'Buss It'-uitdaging aan - Video

Meer: Hallmark’s Spring Into Love film line-up

Ridge komt het huis binnen en vraagt ​​of ze echt dacht dat ze deze nacht zonder hem zou overleven. “Je bent onvergetelijk.” Ze delen een romantische dans op Onvergetelijk bij de knetterende open haard. “35 jaar en we worden alleen maar sterker”, vertelt hij haar. Brooke antwoordt: “Ik hou van je, Ridge.” Hij houdt ook van haar. Ze delen een diepe kus en een gelukkige omhelzing.
Brooke, Ridge kus droom B&B

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke herinnert zich momenten uit het verleden met Stephanie.

Terugkijken op Brooke’s leven en liefdes in de fotogalerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.