Bold & Beautiful: Thorne die terugkeert om Brooke van Ridge/Deacon te stelen?


“Thorne zal altijd van Brooke houden.”

Toen Winsor Harmon weer op de set stapte van Vet en mooi om de speciale scènes op te nemen die werden uitgezonden als onderdeel van het 35-jarig jubileum van de soap, was het een groot, prachtig moment. “Ik heb zulke goede herinneringen aan mijn tijd in de show”, blikt hij terug, “dus terug zijn bij je oude vrienden en nieuwe mensen ontmoeten was best fantastisch.”

Er was echter één ding dat hem verbaasde. “Toen we begonnen te filmen, wendde ik me tot” [Katherine Kelly Lang] en zei: ‘Ik weet niet waarom, maar ik ben nerveus!’ Ze lachte en zei dat het wel goed zou komen, en we begonnen te schieten.”

Zo smolten de jaren weg toen hij en Lang het verleden van Thorne en Brooke opnieuw tot leven brachten. “We hebben altijd een geweldige chemie gehad, omdat we vrienden zijn buiten de set”, zegt Harmon.

Katherine Kelly Lang, Winsor Harmon"Vet en mooi" In Italië Venetië, Italië 6-12-99 ©John Paschal/jpistudios.com 310-657-9661

Meer: Backstage-geheimen van gewaagde en mooie sterren

In feite was het de band tussen hen die jaren geleden de aandacht van de schrijvers trok. “Ik zal me altijd de eerste kus herinneren die Brooke en Thorne deelden op de patio van het strandhuis”, herinnert hij zich. “Het werd heel poëtisch. Toen ik het script las, herinner ik me nog steeds dat ik tot op de dag van vandaag dacht: ‘Wauw, dit is echt een verandering in het personage.’ Het was een verleiding, en ik liep ermee.”

Wat nog leuker was om te spelen, was hoe de personages de volgende dag reageerden. ‘Ik herinner me dat Thorne het kantoor van Brooke binnenliep, naar haar keek en vroeg: ‘Wat was dat?’ En ze keek hem aan en zei: ‘Ik weet het niet!’”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Cassandra Cheech viert de verjaardag van hond Herbert - die de moeder van Paris speelt

De rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis. “Ze deden het rustig aan”, zegt Harmon. “Maar voor het eerst was er een bedreiging voor Ridge en Brooke. Maar wat hadden ze een romance! Ze verloofden zich voor de Rialtobrug in Venetië. Het was alles wat een soaproman moet zijn.”

Waaronder natuurlijk “ingewikkeld”, dankzij Thorne’s knipperlichtrelatie met Macy en, natuurlijk, zijn moeders absolute haat tegen Brooke. “Thorne wilde nooit iemand pijn doen”, benadrukt Harmon. “Hij hield veel geheimen voor zichzelf in plaats van mensen pijn te doen waar hij om gaf.”

Susan Flannery en Katherine Kelly LangBold and the Beautiful setCBS Television City25/6/99©Aaron Montgomery/JPI 310-657-9661episode# 3103

“Wat? Wat doet u denken dat ik een probleem heb met uw relatie?!?”

Krediet: Aaron Montgomery/JPI

Meer: Zeldzame oude gewaagde en mooie foto’s

Met Ridge en Brooke’s relatie in kwestie – en een andere van Thorne’s exen, Taylor, terug op het doek – zou de tijd misschien rijp zijn voor Harmon om terug te keren? Dat is een lastige vraag. “Ik ben nu op een plek waar ik echt van mijn leven hou”, mijmert hij. “Ik heb vier onafhankelijke films opgenomen en heb andere projecten om me bezig te houden, maar voor het grootste deel geniet ik van mijn leven. Ik breng veel tijd door met zwemmen en fietsen en heb een band met mijn zoon, die op het punt staat de middelbare school af te ronden en een behoorlijk kleine baanster is geworden!”

Wat betreft een terugkeer naar de dag: “Ik zou niet geïnteresseerd zijn in een andere show dan” Vet en mooi,” hij geeft toe. “Ik ben op een punt in mijn leven waar ik gewoon niet echt iets nieuws wil doen, namelijk dat uniform. Overdag is een heel, heel hard medium. Het is veel werk. En in deze fase van mijn leven en carrière zou ik waarschijnlijk niet het comfortniveau vinden dat ik heb gehad bij Gedurfd en mooi.”

Dat gezegd hebbende: “Ik haat het om nee te zeggen”, lacht hij. “Ik heb absoluut geleerd om nooit nooit te zeggen. Maar op dit moment? Ik ben best tevreden waar ik ben.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Ridge ging te ver - zal hij Brooke verliezen aan Deacon?

Herbeleef Brooke’s romances met Ridge, Thorne, Eric en anderen in deze prachtige fotogalerij!