Bold & Beautiful’s Katherine Kelly Lang antwoordt wie de beste kusser is – Nick of Thorne


Ze houden Down Under niet tegen.

The Bold and the Beautiful is de laatste tijd in een mediablitz geweest, en tussen het nieuws dat ze voor nog eens twee jaar zijn verlengd en de speciale 35e verjaardagsaflevering die eraan komt, is het niet moeilijk te begrijpen waarom. Wat degenen onder ons in de VS zich misschien niet altijd herinneren, is dat het schuim een ​​van de meest populaire soaps ter wereld is – en dat geldt ook voor Australië!

Om het 35-jarig jubileum te vieren, stopten Katherine Kelly Lang (Brooke), Winsor Harmon (Thorne) en Jack Wagner (Nick) bij de Australische ochtendtalkshow Studio 10 voor een leuke, freewheelende chat. Ze praatten natuurlijk over de gebruikelijke dingen, maar tijdens het kijkersvragensegment werd het een beetje persoonlijk.

Toen een fan ons vroeg of we Thorne of Nick hun romance met Brooke opnieuw zouden zien ontbranden, besloten ze de vraag op de meest wetenschappelijke manier te beantwoorden. OK, misschien moeten we dat het meest aanpassen grappig manier mogelijk.

Meer: Is het tijd voor Ashley om terug te keren?

“Heeft ze beoordeeld wie de beste kusser tussen ons was?” vroeg Wagner.

‘Ze zei dat het tussen ons was,’ mompelde Harmon. Hmm, als het zo dichtbij was, zou de beste kus misschien niet de beste manier zijn om te beslissen met wie Brooke zich zou herenigen. Het was duidelijk dat ze een andere maatstaf nodig hadden.

‘Kelly, ik hou het meest van je,’ bood Wagner in plaats daarvan aan. Maar hij vond dat hij op zijn minst contact moest opnemen met Thorne’s portrettist. “Hou je meer van haar?”

Lees ook:  Bold & Beautiful samenvatting: The Hope Mannequin praat met Thomas

“Ik hou meer van haar”, bevestigde Harmon.

“Ik denk dat ik meer van haar hou”, hield zijn mede-leider vol.

‘Laten we zeggen dat jullie allebei heerlijke lippen hebben,’ onderbrak Lang haar lachende castmates.

Host Angela Bishop vroeg vervolgens wie de beste kusser was, maar Lang had het moeilijk om te kiezen. Brooke heeft tenslotte gesnuffeld kavel van mannen! En dat zeggen we met het grootste respect.

“Oh god, ik kan niet opgeven” Dat informatie”, plaagde de actrice. ‘Dat is te privé! Iedereen had iets anders te bieden. Maar voor deze aflevering moet ik zeggen dat het Thorne en Nick waren.”

“Wat een kampioen”, riep Wagner uit. “Ze is een kampioen!”

Bekijk de volledige uitwisseling (en interview!) hieronder.
Meer: Krista Allen vertelt openhartig over het spelen van Taylor

Maar goed, dat hoeven we niet echt kom erachter wie de beste kusser zou kunnen zijn. (Maar dat betekent niet dat we niet nog steeds nieuwsgierig zijn!) De grotere vraag die we graag zouden willen beantwoorden, is wat Thorne en Nick zouden kunnen doen voor de speciale aflevering van het 35-jarig jubileum. Omdat we er vrij zeker van zijn dat er een manier is om Ridge terug te laten rennen naar Brooke snel is voor haar om weer met een van hen aan de slag te gaan!

Als ze in deze puinhoop belandde door een andere man te kussen (ahum, Deacon), misschien kan ze eruit komen door er nog een te knuffelen! En als een van hen goed is in het sluiten van lippen, dan is dat goed voor alle betrokkenen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Brooke & Ridge Kiss op Eric's kerstfeest

Wat denk je? Is het tijd voor Brooke om verder te gaan met Ridge en Deacon om haar romance met Thorne of Nick nieuw leven in te blazen? Of misschien moet ze gewoon naar iemand anders gaan. Hoewel ze misschien keer op keer terug naar Ridge wordt getrokken, is Brooke nooit bang geweest om opnieuw te beginnen.

Gelooft u ons niet? Kijk maar eens bij onze galerij van Brooke’s leven. Ze heeft zich een paar keer buiten het Forrester-zwembad gewaagd – hoewel om eerlijk te zijn, die ene keer was het een compleet ongeluk!