Thomas heeft een doorbraak en stort vervolgens inThe Bold and the Beautiful spoilers voor donderdag 3 december onthult dat een betraande Thomas Forrester (Matthew Atkinson) eindelijk een doorbraak zal hebben. Met de hulp van Hope Logan (Annika Noelle) realiseert hij zich dat hij aan het hallucineren is, volgens The TV Watercooler. De overwinning zal echter van zeer korte duur zijn, want hij stort onmiddellijk in na zijn verbluffende realisatie. Hope Reels Thomas Back In Hope arriveerde bij Thomas ‘appartement en hoorde hem schreeuwen. Toen ze de deur opendeed, betrapte ze hem op schreeuwen en schudden van de mannequin. “Je bent geen hoop!” hij schreeuwde. Ze beval hem de pop met rust te laten. Thomas leek in de war toen hij van haar naar de pop keek.
The Bold and the Beautiful dagelijkse spoilers laten doorschemeren dat Hope zal ingrijpen en hem proberen terug te brengen naar de realiteit. Degenen die de soap volgen, weten dat hij de laatste tijd moeite heeft om onderscheid te maken tussen de werkelijkheid en zijn waanvoorstellingen. Zoals te zien is in de onderstaande video, roept Thomas om hulp. Hij smeekt Hope in een hartverscheurende scène. Een noodkreet leidt tot een schokkend moment! ???? #BoldandBeautiful is deze week nieuw op @CBS en @CBSAllAccess. pic.twitter.com/lQT2ew8Kdw – Bold & The Beautiful (@BandB_CBS) 29 november 2020 Thomas Fights For His Sanity De ontwerper heeft tranen in zijn ogen terwijl hij met Hope spreekt. ‘Ik weet dat ik gek lijk,’ snikt hij. Hij weet niet wat er met hem aan de hand is en waarom hij blijft hallucineren dat de mannequin echt is. Hij heeft dit in zijn eentje proberen te bestrijden en is aan het einde van zijn bestaan. “Hoe kan ik u helpen?” Hope wil het weten. Dr. John Finnegan (Tanner Novlan) waarschuwde haar dat er iets mis was met Thomas. Het is beangstigend om hem in deze staat te zien en ze wil contact met hem opnemen. Hij mompelt echter steeds dat hij niet boos is. ‘Ik beloof je dat ik niet gek ben. Ik ben niet … ” Het komt wel goed. Het komt goed. Klopt Thomas? We gaan je de hulp geven die je nodig hebt ”, stelt ze hem gerust. Thomas realiseert zich dat Hope in zijn hoekje zit en dat ze voor hem vecht. Hij lacht langzaam naar haar en zij lacht terug. Plots verliest de ontwerper het bewustzijn en stort in. “Thomas!” roept ze naar hem.
The Bold and the Beautiful spoilers plagen dat Hope Finn om hulp zal bellen. De arts, die op een eerste hulp werkt, zal snel een diagnose stellen. Hij weet dat Thomas een geschiedenis van valpartijen heeft en zich vreemd gedraagt. Als Hope hem vertelt dat Thomas aan het hallucineren is, begint Finn onmiddellijk met de behandeling van zijn nieuwe patiënt. Liam zal echter ook ten tonele verschijnen. Hij weet nog steeds niet dat Thomas daadwerkelijk een mannequin heeft gekust en teasers geven aan dat hij woedend is. .