Bold & Beautiful: Darin Brooks/Kelly Kruger’s 7e trouwdag


De CBS-soapster zou alles doen voor zijn vrouw – alles, behalve één ding … “

Soaps.com wil een verlate jubileumshoutout sturen naar The Bold and the Beautifulis Darin Brooks (Wyatt) en zijn vrouw Kelly Kruger (ex-Eva; Jong & Rusteloos, ex Mac). Het real-life soap-paar vierde hun 7e huwelijksverjaardag en hoewel Brooks zijn liefdesvrouw duidelijk maakte hoeveel ze voor hem betekent, voegde hij ook een verborgen waarschuwing toe aan de foto’s die hij plaatste terwijl hij Kruger een heel speciaal bericht stuurde …

“Zeven jaar… wacht… zeven jaar? Al? Kan niet!” plaagde hij. “Ik heb het gevoel dat we net twee kinderen en een Chancey Pants hebben gekregen.”

Meer: De superlieve verjaardagsshoutout van Young & Restless-favoriet

Zoals Brooks zei, het is “gek hoe de tijd vliegt als je plezier hebt”, maar hij zou de dag niet voorbij laten vliegen zonder zijn vrouw te bedanken voor het feit dat ze hem hun twee “mooie, wilskrachtige dames”, dochters Everleigh Jolie, had gegeven. en Gemma Wynter, evenals hun pup Chancey Pants, en “gewoon omdat ze de beste vriend, partner, vrouw en moeder voor onze kinderen zijn die een persoon ooit zou kunnen vragen!”

Dit is echter waar de post overging op een ander onderwerp… Brooks voegde een foto toe aan zijn post van de “late, great Meat Loaf” en legde uit, net als de songstatistieken van het rockicoon: “Ik zou alles doen voor de liefde…” en vervolgde , “maar ik zal geen verdomde Tic-Tok doen!”

Iedereen die Kruger volgt, weet dat ze graag grappige TikTok-video’s maakt, maar voor hun jubileum hield ze het heel romantisch – met een beetje dwaasheid – en zei ze: “Gelukkig zevenjarig jubileum voor mijn beste vriend, partner en babypapa ( zowel mens als hond). Ik kan niet geloven dat ik je na al die tijd nog steeds leuk vind. Grappen terzijde, ik heb het meeste geluk met jou als mijn wederhelft.”

Lees ook:  Tanner Novlan van Bold Beautiful keert terug: Finn is levend, niet dood

Awww… zijn deze twee niet gewoon de liefste?!

Om in lijn te blijven met de jubileumvieringen, kijken we samen met ons terug op hoe de Vet en mooi sterren markeerden de 36e verjaardag van de CBS-soap, die vandaag is, in onze fotogalerij hieronder.