Bold & Beautiful Preview: Producer zegt dat Shocking Twist fans van streek zal maken


“Dit is Brad Bell op zijn best!”

Over een plaag gesproken! Sinds een aantal weken, The Bold and the Beautiful begeleidend producer Casey Kasprzyk heeft het gehad over een aankomende verhaallijn die zo groot is dat het de potentie heeft om verander de show voor altijd. Maar wat die wending zou kunnen zijn, hij heeft het onder zijn hoed gehouden … meestal.

We zeggen “meestal” omdat hij heeft liet een paar hints vallen tijdens afleveringen van Vet Live, de wekelijkse YouTube-show waarop hij chat met huidige en voormalige leden van de cast van de soap. Toen de aflevering van 11 februari ten einde liep, was Kasprzyk – vers van het inhalen van Darin Brooks (Wyatt) – opnieuw in de volledige plaag-maar-niet-vertellen-modus.

donna steffy schok schokte Jaqcueline MacInnes Wood, Jennifer Gareis"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.02/13/20© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8301U.S.Airdate 30/03/20

Boven: Zal de aanstaande wending Steffy en Donna deze gezichten laten trekken?

Meer: Zou Wyatt zich kunnen herenigen met zijn ex, [Spoiler]?

“Als fan van de show zou ik zeggen,” mijmerde hij, “dit is goed. Ik ben opgewonden.”

Superfan Matt Hanvey, een vaste commentator op vet leven, gaf toe dat hij blij was dat te horen. ‘Een deel van mij was bang dat er rellen zouden komen of zoiets!

Goed thuis in hoe soapfans in het algemeen – en die op sociale media in het bijzonder – op dingen reageren, antwoordde Kasprzyk: “Ik zeg niet dat mensen niet van streek zullen zijn … je weet hoe het hier gaat!”

Hoewel hij weigerde informatie te verstrekken over welke personages erbij betrokken zouden kunnen zijn, zei de producent enthousiast: “Dit is… [executive producer/headwriter] Brad Bell op zijn best!”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline MacInnes Wood pronkt met zwangerschap, foto's van babybuil, zonen en honden

Bovendien maakte hij duidelijk dat dit niet iets was dat buiten proportie werd opgeblazen. ‘Ik zeg alleen maar dat het groot is,’ grijnsde hij. “Ik beloof het echt!”

Bekijk: Darin Brooks aan Vet Live
Meer: Staat de soap op het punt om Ridge te doden?

Hoe groot? “Groter dan Sheila die komt opdagen” [in 2017]’, drong hij aan, eraan toevoegend dat het zelfs groter was dan de aflevering waarin werd onthuld dat Maya een transgendervrouw was.

Dit alles laat ons afvragen wat, precies de plotwending zou kunnen zijn. Je herinnert je misschien dat Krista Allen (Taylor) vorige week zei dat wanneer kijkers zagen wat er aan de hand was, “Jullie allemaal gek worden!”

Nu weet je wat je moet doen… klik op het opmerkingengedeelte en deel je theorieën over wat er op de snoek komt. Gaat er iemand dood? Zou een favoriet bij fans terugkeren? Of stevenen we af op een afknapper als het veel ophef om niets blijkt te zijn? Deel uw mening en bekijk onze keuzes voor enkele van grootste shockers overdag van alle tijden.