Press ESC to close

Bold & Beautiful Samenvatting: Hope vertelt Liam dat zij en Thomas weer samenwerken


Bij Forrester Creations vertelt Hope aan Thomas hoe opgewonden ze is dat Douglas naar huis verhuist. Thomas biedt aan om hem naar de hut te brengen. Hope realiseert zich dat hij misschien van streek is door dit nieuws en hoopte dat de jongen bij hem zou willen wonen. Thomas geeft toe dat het nog steeds pijnlijk is, maar het is oké nu ze op een betere plek zijn. Hij is klaar om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Bij de hut vertelt Liam aan Wyatt dat Thomas gelukkig niet zal terugkeren naar Hope For the Future en hij is opgelucht dat hij Hope heeft bereikt. De man mag nooit meer bij haar in de buurt komen. Ze nemen de details van de situatie door en Wyatt vindt het krankzinnig dat Steffy gelooft dat Thomas de enige is die de linie kan redden. Liam moet de trein uitstappen bij het hele ‘ik ben een andere man’-gedoe – hij is nog steeds dezelfde man. Wyatt is het ermee eens dat hij eng is. Hij voelt dat Liam blij moet zijn dat hij zijn vrouw heeft bereikt.

Meer: Zullen [Spoiler] tussen Katie en Carter komen?

Op kantoor verzekert Thomas haar dat hij het soort persoon wil zijn waarop zij en de rest van de familie trots kunnen zijn en waar zijn zoon tegen op kan kijken. Hope grijnst. Steffy arriveert en ze vertellen haar dat alles “geweldig” is. Ze vraagt: “Betekent dit…?” Hope bevestigt dat ze ermee heeft ingestemd om Thomas weer in Hope For the Future te laten spelen. Steffy is tevreden.
Thomas Hoop B&B

In de hut heeft Liam nog niets van Hope gehoord en hij zou willen dat hij iets meer kon doen om te helpen – maar Hope For the Future sputtert. Ze bespreken haar teleurstelling over Douglas en Liam vertelt Wyatt dat het allemaal de schuld van Thomas is. Wyatt hoopt dat Hope dat ziet. Liam wil niet dat ze wordt gemanipuleerd, daarom nam hij een standpunt in. Hij wil echter niet de man zijn die de wet neerlegt. Wyatt ontdekt dat ze een beetje ruzie hadden, maar Hope begreep wat hij zei. Wyatt verklaart dat haar samenwerking met Thomas een non-starter is – hij kan niet in hun leven zijn!
Liam Wyatt B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful Shocker: Is Jack Luna's vader?

Meer: Dark Shadows hoofdrolspeelster praat opnieuw

Op kantoor geeft Thomas Hope en Steffy zijn woord dat hij veranderd is. Hope merkt op dat zelfs haar moeder voorzichtig optimistisch klonk. Thomas weet dat ze hem nooit zal vergeven voor wat hij haar huwelijk heeft aangedaan, maar ze liet Hope zelf beslissen. Hij was bereid om alles wat Brooke zei te accepteren. Hope vertelt Steffy dat Douglas het nieuws heeft gehoord en Thomas zegt dat hij misschien meer opgewonden was dan zij. Ze hebben afgesproken om een ​​team te zijn op het werk en als ouders. Hope onthult dat Douglas haar vertelde dat hij klaar is om terug naar huis te komen. Steffy gaapt, “Hoop dat dat geweldig is!” Ze vertelde haar dat het maar tijdelijk was en is blij dat ze al een telefoontje naar de rechter hebben. Steffy vraagt ​​wat Liam vindt van haar samenwerking met Thomas. Hope haagt: “Hij weet het eigenlijk nog niet.”
Hoop B&B

Meer: Soapnieuws, previews en samenvattingen

In de hut zegt Wyatt tegen Liam dat hij moet gaan. Liam vraagt ​​zich af of Hope op kantoor heeft opgehangen om erachter te komen hoe ze haar lijn kan redden zonder Thomas. Wyatt denkt dat ze misschien iets beters zal vinden. Het gesprek komt op Bill terecht en Wyatt vraagt ​​of Liam hem in vertrouwen heeft genomen. Liam grinnikt, “Absoluut niet.” Wyatt grapt dat Bill en Thomas misschien beste vrienden worden. Ze maken kokhalzende geluiden en beginnen dan met Sheila de gruwelijke situatie te bespreken. Liam weet niet wat hij eraan moet doen, maar hij kan Thomas tenminste van zijn lijst schrappen.
Liam Wyatt B&B

Lees ook:  Is Bold & BeautifulIs Eric dood?

Op kantoor vertelt Hope aan Steffy en Thomas dat Liam erop stond dat ze nee zou zeggen tegen Thomas weer aan de lijn te krijgen. Hij wil haar beschermen. Het spijt Thomas, het moet een moeilijk gesprek zijn geweest. Hope verzekerde hem dat ze ze allebei nee zou zeggen. Thomas realiseert zich dat ze van plan was hem vandaag in de steek te laten. Hope bevestigt dat ze hem zou afwijzen. Hij vraagt ​​wat haar van gedachten heeft doen veranderen. Hope houdt van haar lijn en wil niet dat het eindigt. Ze gelooft ook dat het goed zal zijn voor Douglas om ze samen te zien werken. Thomas verzekert haar dat het deze keer anders is. Steffy maakt zich zorgen dat Liam dit niet geruststellend zal vinden. Hope moet het hem nu gaan vertellen, omdat ze niet wil dat hij erachter komt van iemand anders. Thomas zegt dat hij haar geen verdriet meer wil bezorgen – als ze hem moet laten gaan om haar huwelijk te beschermen, vindt hij dat prima.

Meer: Don Diamont smeekt overijverige fangirl

Nadat Hope weg is, vertelt Thomas zijn zus dat hij gelukkiger is dan hij in lange tijd is geweest, simpelweg omdat ze samen weer in hem vertrouwden. Steffy wil geen spoor van zijn oude gedrag zien. Thomas voelt zich anders, maar vraagt ​​zich af hoe hun vader het zal vinden als ze hem weer aan boord haalt. Steffy zegt dat ze die brug zullen oversteken als ze er zijn. Het gesprek komt erop neer dat Hope het nieuws aan Liam moet vertellen. Thomas houdt vol dat hij geen kwade wil heeft tegenover hun huwelijk.

Lees ook:  Bold & BeautifulBill Spencer neemt Li Finnegan mee naar huis heeft geen zin

Meer: B&B Bombshell: Liam zou Hope’s hart kunnen verbrijzelen

Buiten de cabinedeur flitst Hope om Liam te vertellen dat ze Thomas niet terug naar de rij zou vragen en maakt zich zorgen. Ze gaat naar binnen en Liam vertelt haar dat ze Wyatt net heeft gemist – hij vertelde hem alles en hij was behoorlijk geschrokken dat Steffy haar zou pushen om Thomas terug in dienst te nemen. Hij is blij dat ze niet onder druk is gezet om een ​​slechte beslissing te nemen. Hij weet dat ze over de schreef is gegaan en Douglas ook. Hope maakt het nieuws bekend dat ze de jongen heeft gezien en dat hij naar huis wil komen. Liam knuffelt haar – dit is geweldig! Ze vroeg wat er was gebeurd om hem van gedachten te doen veranderen. Hope heggen: “Hij zag Thomas en ik samen.” Liam vraagt ​​zich af of de jongen ze zag ruziën. Ze zegt dat ze geen ruzie hadden. Ze verzekert haar man dat hij respecteert wat hij denkt, maar nadat ze alle kanten van de kwestie had gehoord, veranderde ze van gedachten. Liam vraagt ​​wat ze zegt. Hope zegt: “Ik heb Thomas gevraagd om terug te komen naar Hope For the Future als hoofdontwerper. Thomas en ik gaan weer samenwerken.” Liams gezicht betrok.

Meer: B&B aluin keert terug naar onze schermen

Volgende The Bold and the Beautiful: Liam ondervraagt ​​Hope.

Zal Sheila worden vermoord? Bekijk de meest waarschijnlijke verdachten in de onderstaande fotogalerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]