Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy vertelt Finn dat Thomas hoop heeft


Bij Spencer Publications vraagt ​​Liam aan Steffy of ze contact moeten opnemen met de Forrester-piloot voor een nieuwe update. Steffy herinnert hem eraan dat ze nog niet zo lang geleden hebben gecontroleerd en de piloot vertelde haar dat het er niet naar uitzag dat ze vanavond terug zouden komen. Liam mompelt over Thomas die zich niet gedraagt ​​en de verleiding om alleen te zijn met Hope. Er zijn veel dingen die hij kan vergeven, maar dat niet. Nooit dat.

Liam zeurt dat hij dit had moeten zien aankomen toen Hope Thomas weer aan het werk bracht aan haar lijn. Zakenreizen zullen er altijd zijn. Het is naïef om te denken dat Thomas niet elke kans die hij krijgt mee zou willen nemen. Steffy herinnert hem eraan dat de kopers Thomas wilden zien. Dat is niet nauwkeurig. Liam blijft tekeer gaan en Steffy laat hem weten dat Thomas geen probleem zal zijn als het om Hope gaat. Liam vraagt: “Dus ik hoef me nergens zorgen over te maken? Helemaal niets?” Steffy flitst om Hope te grillen over het hebben van gevoelens voor Thomas en zucht.
Liam Steffy B&B

In de hotelkamer in San Francisco verzekert Thomas Hope dat ze in niets lijkt op haar moeder en dat er niets tussen haar en Liam zal komen. Ze bedankt hem en ze omhelzen elkaar. Terwijl ze zich uit de knuffel terugtrekken, staan ​​ze oog in oog en kijken ze elkaars lippen aan. Plots gaat de telefoon van Hope en het is de Forrester-piloot met goed nieuws… de jet is klaar om te vertrekken. Ze bedankt hem en zegt dat ze er zo zullen zijn. Hope verbreekt de verbinding en zij en Thomas staren elkaar aan.
Thomas Hoop B&B

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont: foto's van de bruiloft van zoon Alexander

Bij Spencer weet Steffy niet wat ze anders moet zeggen om Liam ervan te overtuigen dat hij zich geen zorgen hoeft te maken over haar broer. Liam vertelt haar dat haar moeder genoeg te zeggen had. Steffy begrijpt waarom hij zich zo voelt. Liam roept uit dat iedereen lijkt te denken dat hij over zichzelf heen moet komen. Steffy gelooft niet dat Thomas niets zal initiëren. Liam laat niets tussen zijn huwelijk komen… vooral hij niet.

In San Francisco stelt Thomas voor dat Hope Liam belt, die ongetwijfeld opgelucht zal zijn te horen dat ze vanavond naar huis komt. Hoop doet dat. Liam vertelt haar dat ze minder dan een dag weg is en dat het zo veel langer voelt. Hope kijkt naar Thomas, draait zich dan om en vertelt Liam dat ze niet kan wachten om weer in zijn armen te liggen.

Meer: Nieuw obstakel voor Katie en Carter?

Bij Spencer verbreekt Liam de verbinding met Hope en informeert Steffy. Ze zegt dat Thomas niet degene is over wie hij zich zorgen moet maken… hij houdt zijn hoofd recht. Liam wil dat echt geloven.

In San Francisco vertelt Thomas aan Hope dat hij heeft gebeld en de andere kamer heeft afgezegd. Ze is blij dat ze vanavond naar huis kunnen. Hij zegt: “Hoop voor je man en familie.” Ze houden elkaars blik vast.

Meer: Heeft B&B een hint over Hope laten vallen?

Steffy komt thuis en ontdekt dat Finn de kinderen heeft neergezet en het eten klaar heeft gemaakt. Hij begroet haar met wijn en ze gaan zitten. Het gesprek gaat over de reis van Hope en Thomas naar San Francisco. Steffy vertelt dat Liam niet blij was, en hij was nog minder blij toen hij hoorde dat ze vanavond niet terug zouden komen. Finn weet dat hij haar broer niet vertrouwt. Steffy laat weten dat Hope en Thomas op de terugweg zijn; het vliegtuig werd gerepareerd. Finn denkt: ‘Geen kwaad, geen fout. Liam kan ontspannen. Steffy zegt dat er meer is… over Hope.
Finn Steffy B&B

Lees ook:  Bold & BeautifulTaylor verdient beter. Wat gebeurt er in Aspen?

Bij Spencer praat Wyatt cijfers met Liam, die totaal afgeleid is. Hij roept: ‘Liam! Ik kan je feedback hier goed gebruiken.” Liam is er niet bij en heeft het verkeerde document. Wyatt dreigt hem tegen te houden en hem gedwongen rood vlees te voeren als hij het niet bij kan houden. Ten slotte vraagt ​​hij: “Wat heb je nu afgeleid? Zijn het weer Hope en Thomas?! Dit wordt echt oud…’ Liam zegt dat ze nu samen in San Francisco zijn.

Meer: B&B-rol gaat naar de vrouw van de ster van Day

Op de Forrester-jet verontschuldigt de piloot zich voor de vertraging. Hope en Thomas verzekeren hem dat het goed komt; deze dingen gebeuren. Eenmaal alleen feliciteert Thomas zijn “baas” met een geslaagde reis. Hope zegt dat het niet te ontkennen is dat ze zeiden: “We vormen een behoorlijk indrukwekkend team.” Hun ogen vergrendelen.

Bij Spencer vertelt Wyatt aan Liam dat Hope vanavond terug zal zijn. Hij weet dat het zijn ergste nachtmerrie voor haar was om vast te zitten in een andere stad met de man die geobsedeerd was door haar. Liam zegt dat hij in ieder geval niets heeft geprobeerd… Hope zou het hem hebben verteld als hij dat wel had gedaan. Hij geeft aan dat Steffy zou smeken om van mening te verschillen. Ze heeft een goed beeld van haar broer, dus als ze zegt dat hij een andere man is… komt Wyatt tussenbeide: “Geloof je haar?” Liam antwoordt: “Ik wilde zeggen dat ik me nog meer alleen voel.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Ridge kust Taylor na het zien van Brooke met Deacon

Meer: Voorbeschouwing, Finn bezoekt Sheila

Bij het klifhuis kan Finn zien dat zijn vrouw nog steeds afgeleid is en spoort haar aan om ‘het op mij te leggen’. Steffy vertelt dat Liam zei dat als Hope ooit de grens met Thomas zou overschrijden, hij haar niet zou kunnen vergeven. Finn zegt dat Thomas niet meer op haar gefixeerd zal raken, dus dit is allemaal betwistbaar. Steffy neemt een slok van haar wijn. “Wat ik niet tegen Liam heb gezegd, is dat het niet Thomas is waar hij zich zorgen over moet maken… het is Hope.”
Finn Steffy B&B

Op de Forrester-jet heeft Hope’s nek vastgelopen en Thomas glijdt naar voren om te proberen de knoop uit te werken. Hope sluit haar ogen als Thomas’ handen over haar schouders wrijven. De piloot komt via de luidspreker en zegt dat ze zich moeten voorbereiden op de landing. Thomas zegt dat ze snel thuis zullen zijn. Hope draait zich om en kijkt hem in de ogen.

Meer: Steffy staat voor een dubbel dilemma

Volgende The Bold and the Beautiful: Bill geeft Liam advies, Thomas onthult de waarheid over Hope aan Brooke en Taylor.

Bekijk de populairste rodelopermode van Jacqeuline MacInnes Wood in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.