Bold & Beautiful Samenvatting: Wyatt en Liam vertellen Bill dat hij Sheila moet dumpen


Bij het klifhuis merken Finn en Steffy op dat de kinderen een leuke en veilige dag zullen hebben met Amelia. Finn moet naar zijn werk, maar Steffy plaagt om weer naar bed te gaan. Zij zoenen. Onvermijdelijk gaan de gesprekken over hoe ze niet kunnen geloven dat Sheila daarbuiten is… allemaal dankzij Bill. Ze gaan erover dat Katie niet tot hem kan doordringen. Steffy maakt zich zorgen: ‘We moeten hem uit zijn betrokkenheid bij Sheila halen. Maar hoe?”

Bij Bill thuis wordt hij wakker van Sheila die zijn borst kust en kreunt vrolijk. Ze vertelt hem dat het een van de beste nachtrust was die ze in lange tijd heeft gehad, dankzij hem. Zij zoenen. Hij vertelt haar dat gisteravond ongelooflijk was en dat hij nog nooit met iemand als zij is geweest. Sheila mijmert: “Iemand die echt en onvoorwaardelijk van je houdt.” Ze kussen weer.
Bill Sheila ontslaat B&B

Meer: Foto’s: de tweeling van Don Diamont wordt 20

Bij de hut vertelt Liam aan Hope dat Bill zich weer ziek heeft gemeld op kantoor. Hope merkt op dat hij de hele dag thuis blijft bij Sheila. Liam begrijpt hier niets van. Wyatt klopt en komt binnen. “Godzijdank dat je hier bent.” Hij kwam terug van zijn zakenreis omdat Liam hem sms’te dat Sheila vrij is en in de war is met hun vader. Liam legt uit dat hij daarom zo afstandelijk is geweest. Hope mijmert dat ze hem iets heeft aangedaan. Wyatt gaapt: “Dit kan niet waar zijn.” Liam snuift: ‘Nou, helaas wel. Alles.”
Hoop B&B

Wyatt vraagt ​​zich af wat Bill heeft over Steffy en Finn waardoor ze zouden zwijgen over Sheila. Liam zegt dat dat niet belangrijk is – wat belangrijk is, is de betrokkenheid van hun vader bij Sheila. “Hij is de weg kwijt.” Wyatt gaapt: ‘Hij is gek geworden! We moeten iets doen.” Ze achtervolgen de mensen die hiervan op de hoogte zijn en Hope vertelt Wyatt dat Bill naar niemand zal luisteren. Liam denkt dat hij en Wyatt daarheen moeten gaan om hier een einde aan te maken. Hope vraagt ​​Liam om voorzichtig te zijn, aangezien zijn vader niet bij zijn volle verstand is en Sheila gevaarlijk is.
Liam Wyatt B&B

Lees ook:  Doodt Sheila Brooke op Bold and Beautiful - waarom we ons zorgen maken?

Bij het klifhuis maken Steffy en Finn zich zorgen dat Sheila zich onaantastbaar zal voelen. “Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze deze waanvoorstelling begint om deel uit te maken van je familie.” Finn zweert dat het nooit zal gebeuren en vertelt zijn vrouw dat ze zullen uitzoeken hoe ze Sheila kunnen laten boeten voor haar misdaden.

Meer: De echte reden voor het koppelen van Bill en Sheila?!?

Bij Bill thuis is hij nu aangekleed, drinkt hij koffie en denkt hij aan Sheila die zijn zwaard streelde toen Wyatt en Liam binnenstormden. Liam informeert zijn vader dat hij beslissingen neemt die zijn gezin in gevaar brengen. Bill schudt zijn hoofd, ‘Er is geen gevaar, Liam. Dat is het mooie hiervan. We gaan allemaal verder en niemand raakt gewond.” De monden van zijn zonen vallen open. Wyatt roept uit dat ze zich zorgen om hem maken. Liam verklaart dat wat er ook met hem en Sheila Carter aan de hand is, hij het moet stoppen. “Hier en nu.”
Liam Wyatt Bill B&B

Op het werk zit Steffy aan haar bureau en flitst terug naar Sheila die opduikt bij het klifhuis in de storm en naar Bill’s bedreigingen. Hope komt binnen en verontschuldigt zich – ze had niet verwacht dat ze er vandaag zou zijn. Steffy zegt haar binnen te komen en ze bespreken de dreiging van Sheila. Ze zijn geschokt dat Katie niet tot Bill kon doordringen. Hope onthult dat Wyatt en Liam hem gingen opzoeken en hun best zullen doen om de greep die Sheila op hem heeft te verbreken. Steffy ontdekt dat Wyatt weet dat Bill hen chanteert, maar niet de details. Ze gaan tekeer over Bill die wordt gemanipuleerd door Sheila, die er altijd in slaagt op haar voeten te landen. Steffy vreest dat dit nooit voorbij zal zijn. Hope kan begrijpen waarom ze zich zo voelt. Steffy zegt dat Sheila misschien denkt dat ze gewonnen heeft, maar ze is niet vergeten wie ze is, wat ze heeft gedaan of wat Bill haar moeder heeft aangedaan. Ze zal het niet vergeten en belooft hen te laten boeten.
B&B Steffy Hope

Lees ook:  Weet je nog toen Liam en Wyatt niet wisten dat ze broers waren? Voor #WayBackWednes ...

Meer: B&B dierenarts onthult ‘moeilijkste’ ding in haar leven

Bij Bill thuis vertelt Wyatt zijn vader dat Liam hem heeft verteld wat hij Steffy en Finn heeft aangedaan. “Wat is er met jou aan de hand?!” Liam zegt dat Sheila een letterlijke bedreiging voor hen vormt. Bill antwoordt: “Dat is hij niet.” Liam houdt vol dat ze dat is – ze doet mensen pijn en zal hem ook pijn doen. Ze klagen dat Bill zichzelf isoleert en hen buitensluit. Hij gaat niet eens meer naar kantoor. “Dat is jouw gelukkige plek!” Liam en Wyatt verzekeren hun vader dat ze hem willen helpen. “Wij houden van u.” Ze zijn er voor hem, maar niet voor Sheila, die vreselijke vreselijke persoon. Wyatt zegt tegen Bill: “Je hoeft haar spel niet mee te spelen.” Bill zegt: “Er is geen spel.” Wyatt schreeuwt dat er natuurlijk is – welke andere verklaring zou er kunnen zijn? Sheila verschijnt en zegt: ‘Liefde. Ik hou van je vader en hij houdt van mij.
Wyatt Liam Bill B&B

Wyatt roept uit: “Je bent gekker dan ik dacht!” Ze zeggen dat ze weg moet gaan. Ze wijkt niet. Liam vertelt zijn vader dat hij niet van Sheila houdt – hij houdt van hen, Will, Katie en Brooke, en van geld. Sheila klaagt dat Katie en Brooke niet van Bill hielden om wie hij is, in tegenstelling tot zij. “Hij houdt van mij.” Wyatt schreeuwt: “Zwijg!” Bill zegt tegen Wyatt dat hij stil moet zijn. Als hij hun huis binnenloopt, zal hij enig respect tonen. Daarmee loopt hij naar hem toe en slaat zijn arm om Sheila heen. Liam gaapt: ‘Pa, ze probeerde Steffy en Finn te vermoorden. Ze vergiftigde Brooke met alcohol. Ze zou in de gevangenis moeten zitten.” Bill zegt dat Sheila nergens heen gaat. Ze logeert daar bij hem in hun huis. “Sheila is mijn toekomst.” Sheila nestelt zich tegen Bill’s borst en glimlacht in zichzelf.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Don Diamont over What's Next For Bill en Katie

Meer: Heather Tom deelt foto’s van ‘nieuwe baby’

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke doet een gewaagde stap om haar gezin te beschermen.

Bijgewerkt! Bekijk de relatie tussen Steffy en Hope door de jaren heen in de onderstaande galerij.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.