Bold & Beautiful Samenvatting: Wyatt en Liam vinden Sheila’s pruik in Bill’s House


Bij het klifhuis midden in de storm zegt Bill: “Jullie twee zijn niet de enigen die zijn neergeschoten.” Sheila herinnert Steffy eraan dat ze weet wie Bill heeft neergeschoten. “Je moeder.” Steffy gaapt naar Spencer en vraagt: “Hoe kon je dit doen?!?” Bill vertelt haar dat de keuze aan haar is – als ze Sheila vervolgen, zal zij niet de enige achter de tralies zijn.

Liam arriveert bij Bill thuis en roept: ‘Papa, ben je hier? Papa?” Plots komt er iemand achter hem aan in het donker en maakt hem de stuipen op het lijf – het is Wyatt, die kakelt: “Je had je gezicht moeten zien!” Ze vergelijken aantekeningen. Geen van beiden kan hun vader vinden of er contact mee maken. Ze vragen zich af of hij er niet is en niet op kantoor, waar zou hij dan kunnen zijn?!? Liam maakt zich zorgen dat Bill nergens te vinden is en dat de storm krankzinnig is.
Liam Door bb

Bij het klifhuis slaat Bill zijn arm om Sheila heen en herhaalt hij dat als Sheila naar de gevangenis gaat, Taylor naar de gevangenis gaat. Finn vraagt ​​aan zijn vrouw wat er aan de hand is. Steffy legt uit dat Bill een paar jaar geleden werd neergeschoten. Hij zegt: ‘Het was Taylor. Je moeder probeerde me te vermoorden. Finn begrijpt niet waarom ze dat zou doen. Steffy zegt dat het een vreselijke nacht was; een waar ze spijt van heeft. Ze smeekt Bill: “Ik dacht dat je om mij en mijn familie gaf.” Bill staat erop dat hij dat doet. Steffy roept: “Hoe kun je dit dan doen?!” Ze herinnert hem eraan dat Sheila gevaarlijk is en roept: “Je kunt haar niet verdedigen!” Bill zegt kalm: “Dat is precies wat ik aan het doen ben”, terwijl Sheila haar hoofd op zijn schouder leunt.
Bill Sheila B&B

Bij Bill thuis beëindigt Liam een ​​gesprek met Hope nadat hij haar heeft verzekerd dat het niet lang zal duren. Hij schertst met Wyatt voordat de stemming weer serieus wordt. Ze bespreken hoe boos, gekwetst en verraden hun vader zich voelt met Justin bij Forrester en Katie en Brooke geven hem geen tijd. Wyatt beweert dat hij ze wegduwde. Liam weet dat. Hij houdt vol dat er iets in hun vader is veranderd. Wyatt klaagt erover dat hij de zwaardketting weer omdoet. Als hij zo eenzaam is, waarom duwt hij ze dan weg?! Wyatt kwam daar onlangs opdagen en Bill wilde hem niet eens binnenlaten. “Ik heb het gevoel dat hij iets verbergt.”
wyatt verbijsterd bb

Bij het klifhuis houdt een betraande Bill vol dat hij Steffy geen pijn wil doen of haar en Finn pijn wil doen. “Ik wil gewoon dat de mijne stopt.” Steffy schudt haar hoofd. ‘Bill, Sheila kan je niet helpen. Ze is een monster!” Bill denkt dat er misschien een monster nodig is om een ​​monster te helpen. Steffy verklaart dat hij geen monster is, maar Bill beweert van wel… en hij wordt er elke dag aan herinnerd. Bill herinnert zich hoe hij zich zijn eigen begrafenis probeerde voor te stellen. “Er was niemand”, klaagt hij.
Bill breekt B&B af

Meer: B&B co-ster vraagt ​​Katherine Kelly Lang om een ​​belofte

Bill legt verder uit dat hij gezworen had om van zichzelf een betere man te maken en de oude Bill te begraven, maar hij werd terugbetaald door bestempeld als een paria en onwaardig om bemind te worden. Steffy smeekt: “Bill, als je beter wilt worden, wees dan beter! Wat je nu doet…’ Bill zegt dat hij de kant kiest van de enige persoon die hem precies ziet zoals hij is en niet terugdeinst. Sheila zegt: ‘Jullie doen allemaal alsof jullie beter zijn dan hij, net als ik. Misschien ben je dat wel. Hij is niet perfect, maar jij ook niet, ik ook niet, en je moeder ook niet. Steffy sist tegen Bill: “Je kiest de kant van de duivel!” Ze vraagt ​​​​zich af of het wraak is, maar hij zegt: “Het gaat niet om wraak.” Hij wendt zich tot Sheila en kust haar diep. Finn en Steffy kijken geschokt toe.
Bill Sheila kus B&B

Bij Bill thuis vragen Wyatt en Liam zich af of Bill zichzelf isoleert. Liam vond hem een ​​beetje manisch de laatste keer dat ze elkaar spraken – hij zou Katie proberen te overtuigen om weer bij elkaar te komen. Wyatt mijmert: “We weten hoe dat afliep.” Ze zijn er zeker van dat Katie en Carter bij elkaar komen en dat betekent dat Katie en Brooke hem allebei hebben afgewezen. Liam gelooft dat hij oprecht van hen beiden houdt en dacht dat hij met een van hen zou eindigen. Ze zijn het erover eens dat de zwaardketting en isolatie een recept is voor zelfvernietiging. Wyatt voegt eraan toe: ‘En we kennen papa. Hij implodeert niet, hij explodeert en vernietigt alles op zijn pad.”

Meer: CBS soap dierenarts overleden op 71

Bij het klifhuis smeekt Finn Bill om dit niet te doen – zijn familie is in gevaar! Sheila antwoordt: “Ik ben je familie.” Bill denkt dat dit allemaal niet zou zijn gebeurd als ze Sheila een eerlijke kans hadden gegeven. Steffy rookt: “Je bent gek.” Bill is het gewoon beu om alleen in de duisternis te leven en zijn hart zo vaak gebroken te hebben. Steffy herinnert hem eraan dat hij mensen pijn heeft gedaan. Bill is het ermee eens van wel – misschien vooral Katie en Brooke – en ze hebben duidelijk gemaakt dat ze niets met hem te maken willen hebben. Sheila zegt dat Bill zich voor haar heeft opengesteld en dat hij het hen niet kwalijk neemt dat ze hem niet willen, hij wil gewoon beter worden. Finn kent Bill niet goed, maar dit is niets voor hem. Bill wil gewoon een nieuwe start en een geheel nieuwe toekomst. Steffy vraagt ​​hoe hij kan zeggen dat hij de man wil zijn die mensen geen pijn doet als hij met een gevaarlijke crimineel is. Finn brult dat ze haar eigen zoon heeft neergeschoten. Bill wil een kans om het goed te maken. ‘Dit is de enige persoon die ik geen pijn kan doen. Dit is de enige persoon ter wereld die ik niet kan breken. Ze kan voor zichzelf zorgen.” Hij wil niet nog een vrouw aan het huilen maken. Steffy schreeuwt dat Sheila kan niet roepen: ‘Ze is puur slecht! Bill, je wijdt je aan haar!” Bill trekt Sheila beschermend tegen zijn schouder.

Meer: Nieuwe man voor Taylor?!?

Bij Bill thuis probeert Wyatt zijn vader te bellen en krijgt hij voicemail. Liam besluit op zoek te gaan naar aanwijzingen en vondsten en oorbellen. Hij gooit het naar Wyatt, die verklaart dat hun vader een nieuwe mysterieuze vrouw heeft. Liam kijkt onder de bank en vindt een blonde pruik. Er gaat een gloeilamp uit en Liam vertelt Wyatt dat Steffy hem een ​​foto van Sheila in vermomming heeft gestuurd. Hij laat het aan Wyatt zien op zijn telefoon. Wyatt realiseert zich dat Sheila Carter daar was met hun vader. Hij denkt dat ze Bill heeft ontvoerd. “Wat zou het nog meer kunnen betekenen?!?”
wyatt liam telefoon bb

Bij het klifhuis vertelt Sheila aan Steffy dat ze van haar moeder houdt en dat ze niet willen dat ze naar de gevangenis gaat. “Ik heb het leven van je moeder gered.” Steffy schreeuwt dat ze jaren geleden probeerde haar leven te nemen toen ze haar neerschoot! Bill zegt: “Net zoals Taylor me neerschoot.” Finn roept: “Denk na over wat je doet!” Steffy smeekt Bill om te onthouden dat Kelly zijn kleindochter is, “Ik dacht dat je een van ons was!” Bill gaat verder met zijn leven met een vrouw die net als hij is. ‘Ik sta niet toe dat je haar van me afpakt. Ik zal niet meer alleen zijn.” Steffy grits, “Kun je jezelf horen?!?” Ze schreeuwt dat zijn kleindochter moederloos zou kunnen zijn vanwege Sheila. ‘Ik laat haar hier niet mee wegkomen. Ik dien een aanklacht in!” Bill antwoordt: “Nee, dat ben je niet. Je dient geen aanklacht in. Je moeder zal de rest van haar leven in de gevangenis doorbrengen, tenzij Sheila een vrije vrouw blijft. Dat is mijn afspraak. Graag of niet.” Steffy snikt.
Finn Steffy B&B

Meer: Denise Richards rouwt om haar pelsbaby

Volgende The Bold and the Beautiful: CBS zal de herhalingsaflevering uitzenden van de hereniging van Steffy en Finn in Monte Carlo.

Mis onze terugblik op Bold & Beautiful 2022 niet in de galerij hieronder.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we mogelijk een kleine commissie van de verkoop ontvangen.

Aflevering van vandaag gemist? Inhalen via Paramount Plus.

Lees ook:  Waar is Bold & Beautifulis Flo? Scott Clifton en Darin Brooks wegen mee op de verloofde van Wyatt