Bold & Beautiful: Zullen Katie & Wyatt herenigen en hem en Flo beëindigen?


Het is tijd om dingen weer op te fleuren!

Het was een zeldzame traktatie om Wyatt terug te zien? The Bold and the Beautiful deze week, al was het maar om met zijn moeder over haar Carter-problemen te praten! Het belangrijkste is dat hij en Flo eindelijk terug zijn van hun werkreis. Naar men zegt. Ze is momenteel nog nergens te bekennen.

Meer: Gaan Steffy en Finn herenigen in Monte Carlo?

Maar goed, de twee zijn nog steeds verloofd met waar Brooks een grapje over maakte? Soap Opera Digest “misschien wel de langste verloving in de geschiedenis van Vet en mooi!” Hij vervolgde: “Voor zover ik weet, gaat het goed met Wyatt en Flo,” en ze zijn blij… maar we zullen moeten zien wat er daarna gebeurt.

Het probleem is dat als er één ding is dat we weten over overdag, het is dat relaties die meestal buiten het scherm plaatsvinden, meestal niet standhouden. Kan iemand zich de laatste keer herinneren dat we Flo echt zagen? Iedereen? We wachten af.

Bovendien, als de helft van het paar wordt afgeleid door iemand anders, zoals bijvoorbeeld een ex, is de kans nog groter dat ze naar Splitsville gaan! En dat is precies wat er zou kunnen gebeuren met Wyatt – hoewel niet noodzakelijk met een van de vrouwen aan wie je denkt!

Sally is natuurlijk in Genoa City, terwijl Steffy op zoek is naar zichzelf. En als ze terugkomt, hebben we het gevoel dat ze haar handen vol zal hebben aan Finn en, we twijfelen er niet aan, ook Liam! Als dat gebeurt, Hope macht gratis terecht, maar niet als Thomas binnenduikt met zijn liefdesverklaringen!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Plaatsvervangend Baker arresteert Bill en weigert Liam te laten gaan

Dus, wie laat dat over om een ​​back-up te maken met Wyatt? Katie!

Heather Tom, Darin Brooks"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.09/05/17© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 7685U.S.Airdate 10/03/17

Wat? Ze hadden net een kleine… counselingsessie over Bill!

Krediet: Howard Wise/JPI

Meer: Naomi Matsuda maakt haar vurige exit als Li

Ze had net dat gesprek met de Logan-dames over de vraag of ze Bill nog een kans wilde geven. Ze zag er niet zo sullig uit. De liefde is er altijd, gaf ze toe, maar ze zal er nooit echt op vertrouwen dat de zijne niet sterker is voor Brooke dan voor haar.

Katie worstelt duidelijk met haar gevoelens voor Bill, en het kan haar helpen om dingen uit te praten met iemand die hem goed kent en die ze kan vertrouwen – iemand zoals zijn zoon, Wyatt! Hij is terug in de stad en heeft wat vrije tijd omdat, nou ja, het is niet alsof hij een bruiloft plant of zo.

Ze hebben allebei reden om op hun hoede te zijn bij de uitgeverij, na alles wat hij ze in de loop der jaren heeft aangedaan, maar ze houden allebei duidelijk van hem, hoe dan ook. Er is veel raakvlakken tussen Katie en Wyatt – inclusief het feit dat ook zij verloofd waren! Er is niet veel voor nodig om een ​​band te krijgen met iemand die zo razend is als Bill om te veranderen in iets dat weer begint te smeulen.

Wat betreft Flo… Flo wie? Als het de bedoeling was dat zij en Wyatt zouden trouwen, hadden ze dat allang gedaan. Hij en Katie, we hebben het gevoel, hebben veel opgekropte passie om te verkennen. En als er één ding is dat we ons herinneren van hun laatste keer, dan is het dat ze pro’s zijn in het verkennen ervan!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke's bekentenis zou haar kunnen herenigen met ex Deacon, Lose Ridge

Bovendien zou het hen en Bill weer een sappig verhaal geven. Zoals iemand die zo bezitterig is als Bill, deze keer gelukkiger zal zijn dat zijn zoon de vrouw van wie hij houdt afsnoept!

Wat denk je? Is het tijd om ze weer in de schijnwerpers te zetten en Katie en Wyatt weer bij elkaar te brengen?

Bekijk onze fotogalerij van alle mannen daarnaast Bill met wie Katie liefde kon vinden – inclusief, in de eerste plaats, Wyatt!