Bold & BeautifulDarin Brooks en Kelly Kruger verwachten tweede babynieuws


De trotse ouders hebben iets heel bijzonders te vieren.

The Bold and the Beautiful’s Darin Brooks (Wyatt) en zijn vrouw, soap-alumnus Kelly Kruger (De jongeren en de rustelozen’ ex-Mac, Bold & Beautiful’s ex-Eva), heeft vandaag de leukste video gedeeld – en ze hebben groot babynieuws!

Brooks plaatste een video van zijn lieve vrouw die door een gang liep en een deken droeg terwijl de woorden op het scherm verschenen: “Everleigh vroeg ons om nog een puppy …” Kruger brak toen de deken en zomaar, haar babybuil werd onthuld! “Maar we besloten haar in plaats daarvan een broer of zus te geven!”

Brooks en Everleigh voegden zich vervolgens bij de video toen “hier gaan we weer” verscheen, samen met “we zijn zo opgewonden!” Terwijl de gelukkige familie samen danste, sloot Everleigh de speciale aankondiging af met een kus op de zwangere buik van haar moeder.

We zijn zo opgewonden voor het stel – en voor de kleine Everleigh, die een grote zus gaat worden!

Brooks en Kruger posten graag leuke video’s voor hun fans. In feite, nog een van hun schattigste tot nu toe was hoe hij reageerde op de manier waarop zijn vrouw en dochter hun vrije tijd doorbrachten.

Eerder deze maand waarschuwde Kruger iedereen voor hun grote verhuizing en verklaarde: “Wauw, 10 jaar van je leven inpakken en verhuizen met een eenjarige is geen grap! Het was zo emotioneel om het huis te verlaten waar we zoveel geweldige herinneringen aan hebben gemaakt.”

Denk dat ze meer ruimte nodig hadden voor hun groeiende gezin! En over herinneringen gesproken, kijk eens naar de foto’s die we in mei 2020 deelden van Everleigh’s kwekerij in onze galerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.