Bold & BeautifulDarin Brooks juicht Kelly Kruger toe tijdens postpartumervaring


Toen de actrice openging over haar ervaring, kwam haar betere helft voor haar opdagen.

Op 24 april werd Kelly Kruger Brooks echt met haar Instagram-volgers over wat ze heeft doorgemaakt sinds zij en haar echtgenoot Darin Brooks in februari het babyzusje Gemma van dochter Everleigh verwelkomden. ‘Niemand bereidt je erop voor – het schuldgevoel’, zei ze. “Het schuldgevoel dat je voelt als je in de ogen van je pasgeboren baby kijkt met ontzag voor wat je hebt gemaakt, zoveel liefde voelt, en dan een glimp opvangt van je 2,5-jarige kijken, zich afvragend hoe ze niet het centrum van je universum zijn en je enige focus ineens.

“Laten we niet eens naar de hond gaan, die toekijkt, ‘Hoe zit het met meeeee?'” voegde ze eraan toe. “Het schuldgevoel dat je voelt omdat je de pasgeborene niet dezelfde onverdeelde aandacht kunt geven die je aan je eerstgeborene hebt gegeven. Niemand bereidt je daarop voor. Postpartum is een reis om mee te beginnen; deze overweldigende emoties er bovenop gooien is veel.”

Echter, de actrice, bij soapfans bekend als Mac on Jong & Rusteloos en Eva verder Vet en mooi, is de uitdaging aangegaan. “Ik heb mijn oudste dochter Everleigh nog nooit zo gelukkig gezien als op onze recente een-op-een dates,” zei Kruger. “Ze houdt van haar kleine zusje, ze helpt haar te verzorgen, luiers te verschonen, brengt haar speelgoed als ze huilt en wil haar gewoon de hele dag knuffelen en kussen. Ik weet dat we haar op de lange termijn een beste vriend hebben gegeven, maar dit gevoel…

Lees ook:  Bold & Beautiful's Scott Clifton: Mogelijke verhaallijn van Liam's stiefvader - was hij een aardige man?

De overgang van één naar twee is zeker een uitdaging,” vervolgde ze, “maar het is echt het beste wat ik ooit in mijn leven heb gedaan.”

Meer: De verrassende herschikking van Bold & Beautiful en meer

Van daaruit gaf mama een beetje advies aan iedereen die op het punt stond dezelfde fase met hun gezin in te gaan. ‘Maak de oudste klaar. We vertelden Everleigh dat ze een zusje zou krijgen zodra we erachter kwamen dat ik zwanger was”, vertelde ze. En “neem een ​​babypop, zodat de oudere kan nabootsen wat jij doet. Dat heeft veel geholpen. En de oudere veel om hulp vragen. Als we zeggen: ‘Everleigh, kun je me een plezier doen?’ ze licht op en zegt: ‘Natuurlijk!’”

In reactie op de post van zijn mevrouw, Brooks – ook bekend als Wyatt on Vet en mooi – zorgde ervoor dat ze wist hoe geweldig ze was. “Onthoud gewoon…”, schreef hij, “je doet het geweldig, schat!”

Bekijk foto’s van meer Vet en mooi sterren en hun echte partners in de onderstaande galerij.