Bold & BeautifulDarin Brooks & Kelly Kruger verwelkomen babymeisje Gemma


Slechts enkele dagen nadat ze haar volgers had gevraagd om de uitgerekende datum te raden… is ze hier!

We zien misschien niet veel van Wyatt Spencer van Darin Brooks op Vet en mooi tegenwoordig, maar hij is thuis een hot item, waar de trotse papa net zijn mooie gezin heeft uitgebreid met zijn vrouw Kelly Kruger (Eva de publicist; Mackenzie Browning, Jong & Rusteloos).

Meer: B&B shocker: Fans worden gek

De gelukkige vader van dochter Everleigh, die hielp bij het kiezen van de naam van haar nieuwe zusje, ging naar Instagram om het nieuws te delen, samen met een kostbare foto, en riep uit: “Welkom in de wereld baby #2, onze kleine: Gemma Wynter Brooks! !” Over zijn vrouw verwonderde Brooks zich: “Bedankt aan Kelly Kruger, de rockster, dat ik er nog een bij je heb (zo blij dat deze ook op jou lijkt)”, en grapte verder: “Nu ben ik ernstig in de minderheid .”

Kruger, die in de opmerkingen van haar man sprong om hem te laten weten dat hij haar aan het huilen maakte met zijn gevoelens, ging ook naar haar sociale media om het blijde nieuws van de komst van hun pasgeboren baby te delen, slechts een dag nadat ze een foto had geplaatst van haar flinke babybuil en volgers vragen om te raden wanneer de bundel zou moeten zijn.

In de nieuwste post onthulde Kruger: “Ze kwam over haar uitgerekende datum nadat ik haar had verteld dat ik alle stroom en elektriciteit afsneed”, en legde uit dat “Everleigh hielp haar naam te kiezen en nu al de beste grote zus is!”

Volgens Mensen’s dekking, Baby Gemma woog 9 lbs, 13 oz. en gemeten 21 inch bij de geboorte, wat het gedeelte van Kruger’s bijschrift aan Brooks kan verklaren, dat luidde: ‘Ik hou meer van je dan ik ooit in woorden Darin Brooks zou kunnen uitdrukken, en ik zou er nog 10 van deze bij je hebben. Alleen maar Alsjeblieft maak ze de volgende keer wat kleiner, oké?”

Talloze soapsterren waren aanwezig in de commentaren om de gelukkige ouders te feliciteren, waaronder: Bold & Beautiful’s Ashley Jones (Bridget), Lawrence Saint Victor (Carter), Jeremy Ray Valdez (detective Alex Sanchez) en Dagen van ons leven alums Molly Burnett (Melanie Jonas) en Chrishell Stause (Jordan Ridgeway).

Soaps.com feliciteert Darin Brooks en Kelly Kruger met hun schattige nieuwe aankomst!

Meer: Foto’s: B&B alum Courtney Hope viert speciale verjaardag

Laat hieronder je felicitaties achter na het bladeren door foto’s van soapsterren en hun echte kinderen in de galerij hieronder.