Bold & BeautifulDarin Brooks & Kelly Kruger’s schattige 2e verjaardagsvideo voor Everleigh


Kruger Brooks’ video-eerbetoon aan Everleigh is zo squee-waardig dat je het niet één keer kunt bekijken.

Iedereen die oplet, weet hoeveel Vet en mooi sterren Darin Brooks (Wyatt) en Kelly Kruger Brooks (Eva) zijn dol op hun schattige dochter Everleigh, dus het was geen verrassing dat ze de schattigste eerbetoon ooit op hun sociale media deelden om haar 2e verjaardag te vieren.

Brooks deelde een ronduit heerlijke foto van de peuter met een hartvormige bril en een schattige toque terwijl hij in de volledige trotse papa-modus kwam en Everleigh wenste: “Gelukkige 2e verjaardag, mijn kleine aapkont!!!” Hij gutste toen: “Je lach is aanstekelijk, je glimlach kan een kamer oplichten en je kleine persoonlijkheid zien groeien is elke dag een verjaardagscadeau voor mij! ❤️ Ik hou van je lil peanut en ik ben blij dat je hebt alle van de eigenschappen van je moeder! ”

Maar het was Kruger Brooks die het internet zal breken met haar mengelmoes van herinneringen aan het vieren van Everleigh’s leven vanaf het moment dat ze werd geboren tot op de dag van vandaag. Op het nummer van Natalie Taylor, I Loved You Before, doet het hart smelten als er ooit een was. Je kunt de video hieronder zelf bekijken (en herbekijken!)

Kruger Brooks zei enthousiast: “Ik kan niet geloven dat we een 2-jarige hebben!!!! Gefeliciteerd tot ons grootste geschenk!!” De trotse mama eerde haar kleine meisje met een eerbetoon dat zei: “Je moeder zijn is het beste, belangrijkste dat ik ooit in mijn leven heb gedaan. We zijn zo trots op je!”

Haar kijk op Everleigh’s persoonlijkheid? “Je hebt de humor van je vader, de gevoeligheid van je moeder en de manier waarop je de wereld ziet en verkent, is het meest fascinerende om te zien. We houden zooooo veel van je!!!!!”

Talrijk Vet en mooi acteurs sprongen in haar opmerkingen om de beste wensen uit te spreken, waaronder Lawrence Saint-Victor (Carter), vriend Jacqueline MacInnes Wood (Steffy), en zelfs Brooks zelf, die zijn vrouw bedankte voor het ‘maken’ van hun dochter, waarop ze antwoordde: “Hahaha , nou, technisch gezien hebben we haar gemaakt.”

Meer: B&B-sterren verwachten nog een meisje

Gelukkige verjaardag voor Everleigh… we kunnen niet wachten om de thema-verjaardagsfeestfoto’s te zien!

Zie andere cutie-patooties in onze galerij van meest schattige kinderen van soaps zoals hieronder te zien is.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.