Bold & Beautiful’s Darin Brooks: Amber Brown Preview — Butt Photos


Hij maakt ook geen grapje.

Voorafgaand aan de première van 29 juli amberbruinde nieuwe Apple TV+-komedie waarin Vet en mooi hoofdrolspeler Darin Brooks speelt het vriendje van Grey’s Anatomy dierenarts Sarah Drew, de Daytime Emmy-winnaar, bedankte Celebrity Page TV voor “zo’n geweldige promo!

“Ik kan niet wachten tot jullie het allemaal gaan bekijken!” hij voegde toe. “Ook mijn kont is meerdere keren te zien!”

Toen, alsof we niet al wisten wat een verknipte Wyatt’s portrettist is, stelde hij enthousiast voor dat we ‘eens kijken! De promo… niet mijn achterste… Nou, ik bedoel… Laat maar… Ga gewoon!” (Hij heeft echter geen ongelijk; blader door de onderstaande foto’s en je zult het zien.)

amberbruin is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Paula Danziger. De verhalen draaien rond het titelpersonage, een klein meisje dat haar eigen stem vindt via kunst en muziek na de breuk van haar ouders. Nieuwkomer Liliana Inouye speelt Amber, Drew haar liefhebbende moeder, en Brooks, Mom’s beau. Bonnie Hunt, die je van alles kent… Regen man tot Beethoven en daarbuiten, is de maker en uitvoerend producent van de show.

Dus, als je het gemist hebt om meer van Wyatt te zien op Vet en mooi, Brooks heeft in ieder geval de beste excuses. En als zijn opwinding een indicatie is, amberbruin is geweldig. “Deze show zal je aan het lachen maken, je laten huilen, je laten liefhebben en je alle gevoelens laten voelen!” hij Instagramde in juni. “Ik hoop dat jullie er allemaal net zoveel van genieten als wij met het maken ervan!”

Terwijl je hier bent, bekijk dan de onderstaande fotogalerij – met ten minste één heel bekend gezicht uit het verleden van Wyatt – die de relatiestatus onthult van alle koppels op De jongeren en de rustelozen.Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn betrapt Eric in bed met Donna