Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Darin Brooks deelt reactie op het vertrek van Rena Sofer


“Er gaat heel veel liefde naar je uit.”

Toen Rena Sofer foto’s van haar deelde Vet en mooi afscheidsfeestje op de set op 11 augustus, greep zoon Darin Brooks op het scherm de kans aan om te proberen zo lang te zeggen tegen de actrice die Quinn bijna tien jaar voor zijn Wyatt had gespeeld.

“Je gaat weg?!? Mama?!?” grapte hij voordat hij serieus werd. Nou ja, een beetje serieus. ‘Eerlijk gezegd, Rena… het was een waar genoegen om je zoon te spelen!

“Ik vond het geweldig om dingen te schreeuwen als ‘Mam?’ en ‘Mam!’ en “Serieus, mam?!'” voegde hij eraan toe. “Veel en veel liefde ging in die! En heel veel liefde gaat uit naar jou en je volgende onderneming! Bedankt voor het plezier met mij!”

Van haar kant herhaalde Sofer haar dank aan haar collega’s en fans voor hun steun in de afgelopen negen jaar. “En speciale dank aan [supervising producer] Ed Scott voor het wegsturen van mij in stijl!”

Meer: Gaat Lawrence Saint-Victor (Carter) ook weg?

Naarmate de timing vordert, is het een beetje jammer dat Sofer het podium verlaat, net als Quinn en Carter eindelijk samen zijn. We zullen ze nooit samen nieuwe obstakels zien tegenkomen, laat staan ​​ze overwinnen – en we hadden een doozy van een idee van wat in petto zou kunnen zijn om wat conflict in het paar in te bouwen.

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt Algemeen ziekenhuis met de onderstaande foto gevuld beginnersgids voor de voormalige soap van Sofer.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Is Sean Kanan (diaken) de zeep aan het verlaten of blijven?



@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]