Bold & Beautiful’s Darin Brooks’ Eerbetoon aan Kelly Kruger op huwelijksverjaardag


Deze zeer getrouwden zijn beste vrienden, partners in crime en nog steeds krijg vlinders!

Het lijkt nog maar gisteren dat deze kinderen in het huwelijksbootje stapten… en nu zijn ze een gezin van vier die alweer een huwelijksverjaardag vieren… hun zesde zelfs! Na het plaatsen van een superromantische fotomontage op Train’s Marry Me, verwonderde Darin Brooks (Wyatt) zich tot zijn vrouw en soms Vet en mooi co-ster, Kelly Kruger Brooks (Eva, ex-Mackenzie, Jong & Rusteloos), “Eerlijk gezegd weet ik niet hoe we hier zijn gekomen…”

Haar verliefde man merkte op: ‘Ik zeg altijd: de tijd vliegt als je plezier hebt. En eerlijk gezegd, dat is precies wat we hebben gedaan…” Dit komt niet als een verrassing voor iedereen die hun sociale media-accounts volgt en hun leuke (en erg grappige!) clips bekijkt.

Meer: B&B-ster stelt haar derde baby voor

Brooks gutste toen: “Je bent mijn beste vriend! Mijn partner in de misdaad! Jij bent de het beste moeder en gaf me mijn twee absoluut prachtige dochters! En ik zeg gaf omdat jij al het werk hebt gedaan!” Hij verkondigde natuurlijk ook herhaaldelijk zijn liefde. Zo lief! Bekijk zijn fotomontage door op de pijl op het onderstaande bericht te klikken:

We graag zeggen “het paar dat samen doodt, blijft bij elkaar”, en de Brooks’ doen dat zeker. Kelly Kruger Brooks plaatste zelfs een eigen fotomontage om hulde te brengen aan haar hubs en hun liefde op hun zesde huwelijksverjaardag.

Meer: Y&R-ster deelt beelden van achter de schermen

Gezet op Adrian Berenguer’s Little Things, bevatte haar hommage haar gedachten over wat er nodig is om te slagen in het huwelijk (hint: er komt werk bij kijken) en een overzicht van wat Brooks in haar leven heeft gebracht, waaronder: “Geluk, veel gelach, veel van lessen en groei en wie mij mijn grootste gaven heeft gegeven; onze 2 meiden (natuurlijk ook @chanceypantsbrooks). Nou, je kunt de hond niet vergeten! Ze eindigde met het romantische sentiment: ‘Je bent altijd eerst mijn beste vriend en ik krijg nog steeds dezelfde vlinders die ik vanaf de eerste dag kreeg. Ik hou van je schat!” Bekijk het hieronder:

Soaps.com wenst Darin en Kelly Kruger Brooks een heel gelukkig jubileum!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Sheila valt aan, dreigt Steffy uit Finns leven te halen

Drop hieronder je felicitaties na terugkijken op het leven en de liefdes van Wyatt Spencer in de galerij hieronder.