Bold & Beautiful’s Darin Brooks en Kelly Kruger doen een huwelijksquiz


Sommige van hun antwoorden zullen je misschien verbazen!

Darin Brooks en Kelly Kruger ontmoetten elkaar tijdens het filmen Blauwe Berg staat en gingen samen aan de slag The Bold and the Beautiful, waar hij Wyatt speelt en zij verscheen als Eva the Forrester Creations-publicist. Nadat ze in het huwelijksbootje stapten en samen twee kinderen kregen, Everleigh Jolie en Gemma Wynter, geboren in februarivond het paar dat ze elkaar goed genoeg kenden om het op de proef te stellen.

Het echtpaar, dat net vierden hun zesde huwelijksverjaardag vorige maand besloten om een ​​Instagram-quiz uit te proberen waarin ze een beetje op de hotseat zitten om vragen te beantwoorden – het speeddaten van relatiequizzen, zo je wilt.

Meer: B&B aluin opent zich over een moeilijk verlies

Het doel is om te zien op hoeveel van de vragen het paar hetzelfde antwoord bedenkt tijdens het racen tegen de klok. Je wijst naar jezelf of je partner, wie de “meest chaotische” of “grappigste” is en kijkt of je dezelfde mening hebt.

Kruger Brooks plaatste de video die je hieronder kunt zien, en merkte op: “Ik denk dat we op dezelfde pagina zitten.” Als je fans bent van dit populaire koppel overdag, is het best leuk om samen met hen de quiz te doen en te zien hoe goed je hebt heb ze door de jaren heen – en hun relatie – leren kennen. Natuurlijk wil ze ook weten: “Een van deze antwoorden verrast je?”

Nou, hoe is het je vergaan? We wisten misschien niet wie het meest romantisch was of wie het eerst “Ik hou van jou” zei, maar we konden raden dat Brooks de grappigste was – hij heeft altijd grappen – en dat deel van zijn persoonlijkheid slaagt er zelfs in om door te schijnen wanneer hij speelt op het scherm Bold & Beautiful’s Wyatt.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 31 mei - 4 juni 2021

Meer: B&B twist komt nu voor Deacon?!?

Hoeveel heb je er goed geraden? Welke soapkoppels zouden het volgens jou goed doen bij deze quiz? Laat het ons weten!

Terugkijken op 30 gedenkwaardige liefdesverhalen in soapseries in de fotogalerij hieronder.