Bold & Beautiful’s Darin Brooks & Kelly Kruger Debat vergeten kinderen alleen thuis


“Het is veel als je probeert eruit te komen.”

We hebben de laatste tijd wat meer van Wyatt gezien in The Bold & the Beautiful, maar we wachten nog steeds tot hij terugkeert naar voren en in het midden met iets anders dan Wat heeft Darin Brooks uitgespookt terwijl Wyatt van onze schermen was? Nou, om te beginnen is er zijn nieuwe AppleTV+ show, amberbruin, die net eind juli debuteerde. Maar nu blijkt dat de inwoner van Hawaï ook zijn familie vermaakt terwijl ze in de stad zijn!

Meer: Bold & Beautiful alumni verwachten nieuwe baby

En dat heeft geleid tot een aantal interessante ‘filosofische’ debatten – zoals, laten we zeggen, de verdiensten van Alleen thuis als een echte waarschuwing, in plaats van een fictieve komedie!

Echtgenote Kelly Kruger (Jong & Rusteloos‘ ex-Mac), besloten om de grappige uitwisseling in een Instagram-verhaal te delen terwijl zij, de manlief en de kinderen wegreden naar het avontuur dat hen die dag te wachten stond. Het probleem was dat het een hele klus was om alleen in de auto te komen. Met het bezoek van Brooks’ familie, het krijgen van veel van hen, merkte Kruger op, plus de twee kinderen van het paar ‘het huis uit is behoorlijk stressvol’.

“De eerste keer dat ik zag Alleen thuis‘, bekende ze, ‘ik begreep niet hoe het in hemelsnaam mogelijk was dat ze een kind vergaten. Toen werd ik moeder en probeerde op een bepaald moment het huis uit te gaan. We zouden om 9.30 het huis uit zijn, het is nu 10.30 uur. En nu begrijp ik hoe, als je zoveel kinderen hebt, het mogelijk is om er een te vergeten.”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 15 - 19 maart 2021

Brooks moest echter gewoon inspringen terwijl hij aan het rijden was en eraan toevoegen: “Maar we zijn geen kind vergeten!”

Dat bleek gelukkig wel uit het feit dat er achterin twee blije kinderen tevreden in hun autostoeltje zaten. Natuurlijk, als mama en papa deze video zouden opnemen terwijl ze zich niet bewust waren van die van hen was missen, nou, dat zou een heel ander verhaal zijn!

Hoe dan ook, Kruger was het daarmee eens, maar zei dat de eerste keer dat ze de film zag: “Ik dacht: hoe kunnen ze een kind vergeten? Deze film is zo onrealistisch.”

Oké, oké, goed, Brooks sneed het, maar, “Ze hadden ook 14 kinderen. We hebben twee!”

‘We zijn niemand vergeten,’ herhaalde Kruger, ‘het is alleen maar denken aan de zonnebrandcrème, de hoeden, al het voedsel dat we nodig zouden kunnen hebben en dan alle mensen in ons huis op dit moment. Het is veel.”

Meer: Tanner Novlan deelt verjaardagsfoto’s van dochter

En blijkbaar is ze niet de enige! Haar onofficiële peiling met de vraag of iemand hetzelfde voelde, kreeg een doorslaand 92% van de mensen die “Ja!” zeiden. Dus als je ooit merkt dat je gevaarlijk dicht bij het naspelen komt Alleen thuismaak je geen zorgen, je bent niet de enige.

Maar probeer het te vangen voordat de kleintjes de strijd aangaan met criminelen!

Bekijk onze voortdurend bijgewerkte fotogalerij van dagsterren en hun schattige echte kinderen.