Bold & Beautiful’s Darin Brooks/Kelly Kruger onthullen geslacht van baby #2 – het is een meisje, een tweede dochter


Laat ons het je niet vertellen, laat de familie het hieronder doen; hoe ze dat doen is te lief.

Het was net vorige maand dat Vet en mooi hoofdrolspeler Darin Brooks uitte zijn dankbaarheid aan zijn Instagram-volgers voor hun uitstorting van liefde nadat hij en vrouw Kelly Kruger Brooks (die soms Eva the Publicist speelt) aankondigden dat ze een tweede kind zouden krijgen. Destijds plaatste hij een foto exclusief voor Mensen (die je kunt hier zien) van hemzelf, zijn vrouw en hun bijna 2 jaar oude Everleigh met hun viervoetige familielid (waarvan hij zegt dat hij geweldig Blue Steel geeft).

“We kunnen niet wachten om deze twee kleine aapjes een nieuwe vriend en partner in crime te geven!” zei de portrettist van Wyatt. “En aan mijn geweldige, mooie, ongelooflijke baby Madre Kelly… ik hou van je en bedankt dat je deze rit met mij hebt voortgezet!

‘Ik denk dat we meer zonnebrillen moeten kopen,’ voegde hij eraan toe, verwijzend naar Everleighs te cool-voor-school-look. “In de beruchte woorden van [Full House’s] Michelle Tanner, ‘Cool, kerel!’”

Meer: Don Diamont kaatst terug nadat hij door zijn vrouw werd uitgescholden [VIDEO]

Dan, op 10 september, de acteur, voorheen Max op Dagen van ons leven, keerde terug naar sociale media om de gender-onthullende video te delen die hij met zijn dierbaren maakte. “Everleigh,” vraagt ​​Kruger aan hun dochter, “wat zit er in mama’s buik – een broertje of een zusje?”

Als de peuter begint te antwoorden, valt de audio weg, waardoor papa een roze paraplu vol roze rozenblaadjes kan openen. Met andere woorden, het is een meisje! (Kijk hoe de scène zich ontvouwt door op PLAY op de onderstaande post te drukken.)

Op weg naar de reacties om je familie te feliciteren, stop even bij de onderstaande fotogalerij die in een rij staat en hartverscheurende foto’s van meer soapsterren en hun echte kinderen.