Bold & Beautiful’s Darin Brooks reageert op de Mini Me Video van vrouw Kelly Kruger en dochter Everleigh


Een moeder en dochter maken een hilarische video waarin ze de speciale man in hun leven uitkiezen.

Als het gaat om grappen maken en het plaatsen van grappige video’s om overal met fans te delen, The Bold and the Beautiful en The Young and the Restless aluin Kelly Kruger (Eva; Mac) is de meester. In haar laatste “grappen over hem” capriolen gericht op man en collega Vet en mooi co-ster Darin Brooks (Wyatt), Kruger glimlachte naar de camera terwijl het onderschrift: “Mijn man vertelde me dat ik hem gek maakte …” over het scherm ging.

Dus wat deed ze toen? Kruger “heeft een mini-me gemaakt om echt naar huis te rijden.”

Ze danste toen weg van de camera terwijl hun dochter Everleigh Jolie de glimlach en dansbewegingen van haar moeder imiteerde. Over teamwork gesproken!

Brooks was de eerste die commentaar gaf en wilde gewoon weten: “Is dit wat jullie doen als ik er niet ben? Plannen en complot tegen mij? “

Castmate Jennifer Gareis (Donna) kreeg een kick van de uitwisseling en stemde in: “Ik zou graag met twee van jullie willen rondhangen!”

Vorige maand, Brooks koos komisch de kant van zijn vrouw terwijl Kruger en Everleigh Jolie verwikkeld waren in een epische strijd die eindigde met het feit dat ze “haar schattige kleine stinkende gezicht” niet konden weerstaan.

Om eerlijk te zijn, hadden we ook niet kunnen weerstaan ​​- ze is gewoon te schattig! We kunnen zelfs geen genoeg krijgen van het zien van soapsterren met hun kinderen en nodigen je uit om ook een paar foto’s te bekijken van verschillende acteurs overdag met hun echte kinderen in onze galerij hieronder.

Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox afgeleverd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.