Bold & Beautiful’s Darin Brooks stemt man in The Croods: Family Tree en bedankt Ryan Reynolds


CBS-soapster begon zich af te vragen of hij in de kast van zijn vrouw woonde.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

Fans van The Bold and the Beautiful acteur Darin Brooks (Wyatt) zal hem – of liever zijn stem – kunnen vangen in een nieuwe animatieserie die naar Hulu en Pauw beginnend op donderdag 23 september. De CBS-soapster was “super enthousiast” om zijn rol aan te kondigen met het uiten van Guy in The Croods: Stamboom.

“Er zijn maanden aan de gang geweest en er zijn zoveel opnames uit de inloopkast van Kelly Kruger geweest”, vertelde Brooks. “Ik begin te denken dat ik daar woon.”

Hij sprak verder over de “verbazingwekkend getalenteerde cast” en zei: “Deze voice-over-professionals zijn zo grappig!” Hij is niet alleen gezegend om er deel van uit te maken, maar hij gaf een shoutout aan superster Ryan Reynolds op het grote scherm, die eerder Guy in de films uitte, “omdat hij veel te druk was” met andere projecten “om te kunnen doen dit!”

Meer: Darin Brooks en Kelly Kruger verwachten tweede kind

Hij sloot de aankondiging af door er bij iedereen op aan te dringen om de serie te kijken, die uit zes afleveringen zal bestaan ​​en voortkomt uit de animatiefilm uit 2013 en de Croods en de Bettermans volgt, die door vermakelijke tegenslagen voorbij hun verschillen zullen kijken en gelukkig samen zullen leven in hun boomhut.

Klinkt leuk! We zullen kijken. Zul je?

Neem een ​​kijkje in onze galerij hieronder vol met foto’s van acteurs die in primetime werkten en film keerde vervolgens terug naar zepen.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera-oplossing voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.