Bold & Beautiful’s Darin Brooks vertrekt naar Apple Series Amber Rose?


“Zo blij en trots om dit aan te kondigen,” begon Darin Brooks opgewonden zijn Instagram-post op 29 september. “Mijn nieuwe Apple-show waar ik aan heb gewerkt hier in Utah: amberbruin!”

De serie, een bewerking van de populaire boeken met dezelfde naam door Paula Danziger, wordt onder meer ‘geholpen door de ongelooflijke Bonnie Hunt’. De plot draait om de inspanningen van het titulaire personage (gespeeld door Carsyn Rose, die je misschien herkent van de nieuweling) om haar stem te vinden na het uiteenvallen van haar ouders. Grey’s Anatomy dierenarts Sarah Drew (ex-april) speelt Ambers moeder; Brooks, mama’s vriend.

“Ik ben zo ongelooflijk gezegend om met jullie allemaal samen te werken!” vertelde de Daytime Emmy-winnaar aan zijn nieuwe castmates. “Jullie zijn hier allemaal briljant in, en… jullie allemaal daarbuiten moeten het zien als het valt… Houd jullie allemaal op de hoogte! Je gaat het geweldig vinden!”

Degenen onder jullie die zich misschien zorgen maken dat Brooks’ nieuwe optreden hem zal wegnemen van zijn huidige, kunnen opgelucht ademhalen. Een vertegenwoordiger van de soap vertelt ons dat “Darin op contract blijft bij” The Bold and the Beautiful als Wyatt.” Trouwens, de dierenarts overdag, voorheen Max aan Dagen van ons leven, zou nauwelijks het eerste castlid zijn dat op twee shows dubbel werk zou doen.

Terwijl je die dubbele dosis goed nieuws laat bezinken, blijf je op de hoogte van het laatste nieuws Vet en mooi komen en gaan via onze handige dandy scorecard.