Gedurfde en mooie ster Darin Brooks viert de verjaardag van Sarah Drew – Amber Brown


En nu willen we ijs. Slecht.

Toen Sarah Drew op 1 oktober haar verjaardag vierde, deed ze dat niet alleen – ze deed het met haar co-sterren in de komende Apple-serie amberbruin, waaronder Darin Brooks, die haar liefdesbelang speelt.

“Ontzettend veel plezier met deze gekke kinderen!” de Vet en mooi hoofdrolspeler op Instagram. “Gefeliciteerd, Sara!

“Gewoon dat vieren,” voegde hij eraan toe, “en wat een geweldige cast en crew hebben we voor dit ongelooflijke project, jullie gaan allemaal Liefde!”

Het was nog maar een paar dagen geleden dat Brooks het nieuws kon delen dat… hij was gecast voor de show, een bewerking van de populaire boekenreeks met dezelfde naam van Paula Danziger. Zei Brooks: Het wordt onder andere ‘geholpen door de ongelooflijke Bonnie Hunt’.

En het perceel? Het draait om de inspanningen van het titelpersonage (gespeeld door Carsyn Rose, die je misschien herkent van) de nieuweling) om haar stem te vinden na de breuk van haar ouders. Drew, die je je zeker zult herinneren als Grey’s Anatomy’s April Kepner, speelt Amber’s moeder; Brooks, mama’s vriend.

“Ik ben zo ongelooflijk gezegend om met jullie allemaal samen te werken!” de Daytime Emmy-winnaar vertelde zijn nieuwe castmates. “Jullie zijn hier allemaal briljant in, en… jullie allemaal daarbuiten moeten het zien als het valt… Houd jullie allemaal op de hoogte! Je gaat het geweldig vinden!”

Je zult het ook geweldig vinden dat amberbruin zal Brooks niet weghalen van zijn soaprol. Een vertegenwoordiger van de show vertelt ons dat “Darin op contract blijft bij” The Bold and the Beautiful als Wyatt.” Oef.

Voordat je wegwaggelt om nog een artikel te bekijken, zie de onderstaande fotogalerij die opnieuw wordt bezocht felste vetes overdag ooit – inclusief (natch) wat van Vet en mooi.