Staat Wyatt van Bold and Beautiful nog steeds aan? Ja, Darin Brooks keert terug in mei 2022


Eindelijk! Darin Brooks van Bold & Beautiful terug op het scherm als Wyatt – hier is wanneer … en waarom!

Afwezigheid doet het hart echt sneller groeien, want we hebben het zeker gemist om Darin Brooks regelmatig te zien The Bold and the Beautiful. Maar we hebben goed nieuws: de favoriet van de fans heeft niet één maar twee optredens op dinsdag 17 mei en woensdag 18 mei.

Bill telefoon kantoor B&B

‘Kom hierheen, zoon. Ik heb meningen om te delen!”

Krediet: Howard Wise/JPI

De gelegenheid? Een soort familiereünie. Spoilers voor de week onthullen dat Wyatt’s Daddy Dearest Bill op het punt staat zijn mening over Ridge’s gevoelens voor Brooke te delen met zijn zonen en Hope – of ze dat nu willen of niet. (Iets zegt ons dat Bill een vaag beeld zal hebben van “Bridge” en hun veelbesproken “lot.”)

Misschien krijgen we onderweg zelfs een hint of Wyatt en Flo nog steeds verloofd zijn. Misschien zijn ze uit elkaar gegaan terwijl ze buiten beeld waren en heeft hij in het geheim de zekere persoon gezien waarvan we voorspelden dat hij zijn liefdesbelang zou worden sinds 2020. (Lees hier wie we in gedachten hadden.)

Tijdens zijn afwezigheid van de CBS-soap, is Brooks druk bezig geweest met opnemen amberbruinde Apple TV+-serie waarin hij de hoofdrol speelt Grey’s Anatomy alum Sarah Drew. (Het debuteert op 29 juli.) “Zo’n geweldige, getalenteerde, grappige en hartverwarmende groep mensen – acteurs, regisseurs, producenten en de hele crew”, juichte hij op 14 mei toe. “We zouden niets kunnen doen zonder jou .” (Er achter komen alles over Brooks’ externe rol hier.)

Bekijk onze handige dandy scorecard om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws komen en gaan van The Bold and the Beautiful.Lees ook:  Bold & Beautiful: Eric's Trap voor Quinn/Carter, Sheila's Paternity Lie