Zijn Bold & Beautiful’s Darin Brooks en Katrina Bowden vertrekken of niet als Wyatt/Flo?


Als je hebt gedacht dat het een minuut is geweest – een lang minuut — sinds laatste The Bold and the Beautiful met Wyatt of Flo, het is volkomen begrijpelijk. Ze zijn net zo schaars geweest als Brooke’s momenten van zelfbewustzijn.

Maar betekent hun verdwijnende daad dat hun vertolkers stilletjes uit het veld zijn geslagen? De jongeren en de rustelozen‘zus zeep? Niet in het minst, volgens uitvoerend producent/hoofdschrijver Bradley Bell.

Meer: Bold & Beautiful aluin dropt spannend nieuws

Darin Brooks en Katrina Bowden maken “nog steeds een groot deel uit van de make-up van de show”, vertelt hij Soap Opera Digest, zal het toevoegen van Wyatt en Flo worden verweven in verhaallijnen die later dit jaar zullen worden uitgezonden. Hij heeft alleen een stap terug gedaan van de personages omdat de acteurs het zo druk hebben gehad.

Brooks speelt niet alleen de hoofdrol in de animatieserie Hulu/Peacock The Croods: Stamboom, hij is gecast als Grey’s Anatomy dierenarts Het vriendje van Sarah Drew in Apple TV+’s amberbruin. Wat Bowden betreft, ze heeft gewerkt aan Helemaal fout, een indiefilm waarin ze de vrouw speelt van een man die [insert title here] over zijn masterplan om snel rijk te worden.

Misschien dat wanneer de co-sterren terugkeren naar de frontburner, hun alter ego’s hun verloving zullen waarmaken en de knoop zullen doorhakken in de Forrester-woonkamer (waar, zoals we weten, alle bruiloften moeten spelen zich af). Kun je je de spanning voorstellen, met Carter die dienst doet in het huis van zijn ex-geliefde, de moeder van de bruidegom, terwijl de tante van de bruid, de oude vlam van de bruidegom, spottend naar Carter kijkt, en de beste man van de bruidegom probeert te vergeten dat zijn toekomst schoonzus liet hem en zijn vrouw eens een jaar lang denken dat hun baby dood was.

wyatt stelt Katrina Bowden, Darin Brooks voor"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.02/03/21© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode #8482U.S.Airdate 26/03/21

Als je hier toch bent, bekijk dan alle laatste castwijzigingen op The Bold and the Beautiful met onze handige, met foto’s gevulde scorecard.