Zijn Wyatt en Flo Still Together op Bold & Beautiful? Het antwoord is…


Wat we niet weten, kan Wyatt veel pijn doen.

We weten het, we weten het. Noem “Felony Flo” tegen a Vet en mooi kijker, en je krijgt een kreun als reactie. Maar dat doet het niet hebben om zo te zijn. In plaats van vol te houden dat ze een heldin is, zou de show in plaats daarvan haar sluwe kant kunnen omarmen en onthullen dat wat ze heeft uitgespookt al die tijd dat ze buiten beeld is geweest… niet goed is geweest!

Tyler Johnson

“Ik heb zin in chaos!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Blij om je te bedriegen

Voor zover ons is verteld, is Flo nog steeds verloofd met Wyatt. Maar gezien dat het meest Vet en mooi paren gaan van “Wil je met me trouwen?” rechtstreeks naar het huwelijk in de Forrester-woonkamer, ze is waarschijnlijk behoorlijk ongeduldig geworden met haar verloofde. Misschien zelfs zo ongeduldig dat ze iemand anders aan de kant begint te zien: Jong & Rusteloos uitgestoten Theo.

Als Flo wordt opgepakt met een loverboy, heeft ze geen berouw. ‘Als je het leuk vond, dan had je er een ring om moeten doen – a bruiloft bellen’, zegt ze. Niet alleen gaan zij en Theo dat weekend weg, maar bij hun terugkeer veranderen ze Spectra Fashions in Flo Cute-ure. Ja, Schattig. “Omdat het couture is,” legt Flo uit, “maar schattig.”

Katrina Bowden van de CBS-serie THE BOLD AND THE BEAUTIFUL, Weekdays (13:30-14:00 uur, ET; 12:30-13:00 uur, PT) op het CBS Television Network.  Foto: Sean Smith/Bell-Phillip TV/CBS ©2019 CBS Broadcasting, Inc. Alle rechten voorbehouden

“Je kunt nooit genoeg hoeden, handschoenen en schoenen hebben.”

Krediet: CBS

Het ultieme verraad

Terwijl het nieuws over Flo’s verraad verspreidt, kunnen Hope en de Logans het niet geloven. Ze bogen zich achterover om de dochter van Storm te vergeven nadat ze iedereen had laten denken dat baby Beth dood was. En dit is hoe ze ze terugbetaalt?

Lees ook:  Bold & Beautiful's Sean Kanan reageert perfect op Deacon Hater

“Typisch Logan,” spot Steffy. Maar misschien geniet ze te snel van leedvermaak. Aanvankelijk denkt ze dat Flo’s afgrijselijk genoemde modebedrijf geen concurrent zal zijn voor Forrester. Maar dan werft Theo Thomas aan als hoofdontwerper. Ruh-roh.

Matthijs Atkinson

“Eet je hart uit, Bob Mackie!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Onware kleuren

Door Wyatt en de Logans op het tapijt geroepen, zegt Flo dat ze braaf wilde zijn. Ze wilde een halo rocken. De hele negen meter. Maar Theo liet haar zien dat mooie meiden als laatste eindigen. Nu, in plaats van te wachten op wat ze wil, hopen op wat ze wil, werken voor wat ze wil, gaat ze gewoon nemen wat ze wil.

Welke is? Alles wat ze nooit eerder had. Stroom. Controle. Oh, En het Forrester-herenhuis. “Misschien hang ik zelfs de foto van mijn moeder over de schoorsteenmantel!”

Wat denk je? Zou het niet leuk zijn om een ​​paar echte schurken op het doek te hebben? Geen psychotische moordenares zoals Sheila, maar gewoon … slechteriken, intriganten die samenzweren en samenzweren en ervan genieten de status quo op te schudden?

Beklim de takken van de Logan-stamboom met de onderstaande fotogalerij die laat zien wie wie is en hoe ze allemaal verwant zijn.